Haluatko ansaita enemmän, menestyä sillä mitä teet ja toimia rohkeammin?

Tule mukaan Chakrat, minä ja raha verkkovalmennukseen. Muuta omassa voimassasi olemiseen, itsearvostukseen, rohkeaan toimintaan – ja rahaan liittyvä energiasi. 

Millainen on sinun rahaan liittyvä ohjelmointisi?

Tuntuman henkilökohtaiseen rahaohjelmointiisi saat, kun katsot elämääsi suhteessa rahaan. Raha ei ole vain yksi käsite tai kokonaisuus, vaan pitää sisällään VIISI erilaista energeettistä osa-aluetta. Nämä rahan viisi erilaista energiaa ovat: Tulot, velka, säästöt, rahaan liittyvät tunteet /draama ja rahaan liittyvät tavoitteet. Näin ne ilmenevät:

 1. Oletko tyytyväinen kuukausiansioihisi? Ovatko tulosi olleet kauan samalla tasolla? Tyypillisesti meillä on mukavuusalue, jolla tulojen suhteen liikumme. 
 2. Millainen suhde sinulla on velkaan? Joku on aina veloissa, vaikka tienaisi kuinka hyvin. Toisen talous sen sijaan pysyy hyvin tasapainossa, vaikka tulot olisivat pienemmätkin.
 3. Onko sinulla säästöjä? Miltä sinusta tuntuu ajatus, että sinulla olisi säästössä esimerkiksi puolen vuoden puskuri heikompien aikojen varalle? Meillä on henkilökohtainen katto säästöjen määrän suhteen. Säästöjen määrä, yhtä lailla kuin tulojen, noudattaa tarkkaa sisäistä ohjelmointia.
 4. Liittyykö sinulla rahaan usein voimakkaita negatiivisia tunteita, esim. huolta, kiukkua tai riitaa? Rahaan latautuu tunteita, jotka kertovat taustalla pyörivästä ohjelmoinnista. Nämä tunteet puolestaan määrittävät sinun rahaan liittyvän energiasi.
 5. Mikä seuraavista on arkitodellisuutesi rahaan liittyvissä tavoitteissa: a) Häh – mitkä ihmeen tavoitteet? b) Se, että saan pidettyä työpaikkani c) Ansaitsen 200 000 vuodessa. Edelliset ovat vain esimerkkejä, mutta pääsit jyvälle siitä, mitä tarkoitan. Jollekulle jo sanapari raha ja tavoite on outo yhdistelmä, toiselle on luontevaa asetta tavoitteita ja saavuttaa ne.
 
Nämä viisi rahan osa-aluetta yhdessä muodostavat sinun raha-ohjelmointisi.

Missä tämä ohjelmointi on?

Mentaalisen tason rahaohjelmointi sijaitsee tiedostamattomassa mielessä ja se on tallentunut kehoon tunnemuistoina. Näistä yhdessä koostuu rahaohjelmoinnin energeettinen taso. 

Energian kulkua kehossa puolestaan ohjaa seitsemän energiakeskusta, joista kolme alinta liittyy suoraan rahaan ja sen ansaitsemiseen. Kolme alimman energiakeskuksen teemoja ovat:

 • Perusturva: Oletko turvassa elämässäsi ja tekemisessäsi? 
 • Ansaitseminen: Tunnetko ansaitsevasi hyviä asioita kuten rahaa?
 • Vastaanottaminen: Osaatko vastaanottaa? 
 • Uskomukset: Rahaan liittyvät uskomukset kuten onko raha hyvää vai huonoa, osaatko tehdä rahaa, onko sinulla aina riittävästi jne.
 • Oma arvo ja tapasi toimia: Uskallatko toimia unelmiesi eteen ja tunnetko oman arvosi. 

 

Kuinka muutat rahaan liittyvän ohjelmointisi?

Kun ohjelmointeja muutetaan mielen tasolla, se tapahtuu mm. tiedostamalla syy-seuraussuhteita ja ymmärtämällä esimerkiksi lapsuuden vaikutus omaan ajatteluun. Ymmärtäminen ei kuitenkaan vielä yksin muuta mitään. Asioiden älyllinen oivaltaminen ei riitä. 

Koska raha on ohjelmoitu kolmeen alimpaan energiakeskukseen, on nämä ohjelmoinnit muutettava niiden syntysijoilla ja energia vapautettava sieltä, missä se on jumissa. Rahaan liittyen tämä tarkoittaa, että on vapautettava kolmen alimman chakran tukokset. 

Entä manifestoinnin käsite. Eikö vaurauden tunne riitä?

Rahan energia on erilaista kuin vauraus. Raha on konkreettista, mutta vauraus on tunne. Vaikka tuntisit itsesi miten vauraaksi, saatat silti elää hyvin pienillä tuloilla ja ilman säästöjä. 

Rahalla voit ostaa tarvitsemasi, hankkia koulutusta, inspiraatiota ja  maksaa laskuja. Vaurauden tunteella et voi hankkia asioita, jotka veisivät sinua eteenpäin elämässäsi, tuovat iloa ja uusia kasvun mahdollisuuksia, mutta rahalla voit. 

Vaurauden tunne on edellytys tasapainoiselle ja luovalle elämälle. Kun yhdistät vaurauden tunteen ja alimpien energiakeskusten teemat kuten ansaitsemisen, toiminnan ja omassa voimassa olemisen energiat, elämäsi on vaurasta paitsi henkisesti niin myös aineellisella eli fyysisellä tasolla. 

Mitä tapahtuu, kun alimmat chakrat toimivat esteettä?

Kun alimmat chakrat toimivat esteettä, se näkyy

 • Sisäisenä turvallisuuden tunteena, toimintana ja intohimona, joka kanavoituu luovuuteen ja tekemiseen.
 • Tunnet olevasi turvassa kehossasi ja elämässäsi, luotat itseesi ja puhut omaa totuuttasi.
 • Lisäksi viet ideasi käytäntöön, tunnet arvosi ja osaat viestiä sen muille.
 • Olet murtautunut ulos heimosi, mm. syntymäperheesi, kasvuympäristösi,  rahaan liittyvistä rajoittavista uskomuksista.

Mitä teemme Chakrat, minä & raha -verkkovalmennuksessa?

 

Valmennuksessa vapautamme kaiken kaikkiaan 36 videon aikana neljän alimman chakran energian virran JA muutamme rahaan liittyvät rajoittavat uskomukset, jotka ovat ohjelmoituina alimmissa energiakeskuksissa ja tiedostamattomia.

Viikolla yksi aloitamme juurichakrasta  ja etenemme viikolla neljä aina sydänchakraan, joka toimii siltana kolmen alimman ja ylimmän energiakeskuksen välissä. Kullakin viikolla työstämme aina yhtä chakraa vapauttaen sen jumissa olevan energian. Kun haluat toimia rohkeammin, luottaa itseesi enemmän, löytää tekemisen riemun epäilyn ja vähättelyn sijaan – kaikki nämä alimpien chakrojen juttuja –  ja ennen kaikkea ansaita enemmän sillä kuka sinä olet, tule mukaan! 

LISÄKSI muutamme kaikki rahaan, ansaitsemiseen, vaurauteen, säästämiseen, velkoihin jne.  liittyvät rajoittavat uskomukset. Usein rahaan liittyvät haasteet niputetaan yhden kattotermin alle, käytetään niistä nyt vaikka sanaa rahapula. Tämä pula koostuu kuitenkin useammasta osa-alueesta, joista yhdellä saattaa mennä hyvin mutta kipupiste ja toistuva epäonnistuminen onkin toisella alueella. Menet syvälle jokaisessa rahan aspektissa, ymmärrät syvällisesti kuinka raha näkyy sinun elämässäsi ja muutat siihen liittyvät uskomukset.

Mikään ei aiheuta niin suurta yksittäistä muutosta ihmisessä kuin energian vapautuminen sieltä missä se on jumissa. Usein henkinen työ jää ylimpien chakrojen tasolle, jolloin asioita pyritään muuttamaan älyllisesti oivaltamalla, mikä ei vielä riitä päästämään irti syvimmän tason tiedostamattomista uskomuksista. Uskalla ottaa tämä askel. 

CHAKRAT, MINÄ & RAHA

Elämisen ja tekemisen vapauteen - ja rahaan!
TULE MUKAAN NYT

Kun haluat muuttaa rahaan ja ansaintaan liittyvän energiasi, tule mukaan tälle toiminnan matkalle. Joudut hommiin, mutta teet työn yhdessä kanssani videoitten aikana. Mikään ei jää roikkumaan eikä yksin tehtäväksi. Tehdessäsi tunnet kuinka energia liikkuu, muuttuu ja vapautuu.

Käytännön tekemisestä

 • Aineisto on ryhmitelty selkeästi. Saat viikko-ohjelman, josta näet myös paljonko aikaa tarvitset kunkin videon tekemiseen. 
 • Sinulle avautuu  uusi aineisto – uusi chakra – työstettäväksi viikon välein.  
 • Sinulle jää pääsy kurssille myös neljän viikon umpeuduttua, joten voit tehdä hitaamassa tahdissa, kerrata tarvittaessa ja kerta kaikkiaan putsata kaikki kerrokset myös sinulle haastavimmista teemoista. 
 • Maksuun kuuluu minun tukeni. Olen mukana kurssialustassa ja vastaan siellä kysymyksiisi. 

CHAKRAT, minä ja RAHA

KURSSIMAKSU 259,00 eur.

NYT HUIMA TARJOUS 129,00 eur

 

Maksu sisältää neljä kurssimoduulia, yhteensä 36 videota. Videoitten aikana teet energian vapauttamisen työn yhdessä kanssani rahan kaikilla osa-alueilla.

Maksettuasi saat sähköpostiisi kaksi viestiä: Toisessa on kuitti osotoksestasi ja toisessa kirjautumistiedot ja sisäänpääsylinkki kurssille. Pääset kirjatumaan kurssille samantien ja voit aloittaa vaikka heti!

Maksuvaihtoehdot ovat verkkopankki, luotto- tai pankkikortti:

Tulkoon tästä elämäsi vaurain vuosi tähän asti – myös rahassa mitattuna!

TULE MUKAAN ja muuta pysyvästi rahaan liittyvä energiasi