KUINKA TEET AARREKARTAN JOKA TOIMII?

MISTÄ ON KYSE?

Perinteinen aarrekartta on kollaasi asioista, joita kartan tekijä elämäänsä toivoo. Aarrekartta sielun ohjauksessa verkkokurssi on enemmän.

Opit selkeiden videoitten avulla tekemään kartan, joka näyttää elämäsi kuten sydämessäsi haluat sen olevan.

Aarrekartta sielun ohjauksessa

 • Vie sinut yhteyteen sisäisen viisautesi kanssa ja heijastaa sitä kuka sisimmässäsi olet mitä elämääsi haluat.
 • Vaikuttaa paitsi tietoiseen, myös alitajuiseen mieleesi ja purkaa rajoittavia uskomuksiasi.
 • Tuo elämääsi taikaa ja toteutuvia unelmia.

 

Olen Elina Tarpila, Elämäntaidon valmentaja ja Valo minussa -podcastien ja kurssien tekijä. Olen tehnyt mystisellä tarkkuudella toimivia karttoja vuodesta 2008.

Aarrekartta Sielun ohjauksessa -kurssilla ammennan kaikesta oppimastani ja se on paljon enemmän kuin kartan teko-ohjeet.
Saat mm. konkreettisia käytännön esimerkkejä siitä, mikä toimii ja mikä taasen ei ja kuinka kartat lähtevät toteutumaan.
Kurssilla on myös kirjasto, josta näet kymmenien kurssilaisten tekemiä karttoja ja niiden palautteet.

Opi käytännönläheisesti:

1. Mitä sielun ohjaus tarkoittaa ja kuinka voit kytkeytyä siihen tietoisesti.

2. Konkreettiset esimerkit kuinka edesauttaa unelmien elämäntyylin tai parisuhteen toteutumista.

3. Kuinka taloudellista runsautta koskevat asiat kannattaa esittää ja kuinka niitä EI kannata aarrekarttaan laittaa.

4. Ohjeet toiveiden kohdentamiseen ja ryhmittelyyn. Opit myös kuinka värien ja sanojen energiasta ja kuinka niiden avulla lisäät karttasi voimaa.

5. Mitkä kolme elementtiä löytyvät vetovoimaisesta kartasta ja kuinka niitä käytät.

6. Kuinka varmistat yksinkertaisella testillä karttasi toimivuuden ja mitä muuta TEET kun karttasi on valmis.

7. Kuulet ”karttafloppeja” eli mitä ovat ne asiat tai kuinka esitettyinä, jotka eivät toteudu, vaikka kuinka leikkaat, liimaat ja sommittelet.

8. Saat pääsyn karttagalleriaan. Näet  erinomaisesti toimivista kartoista käytännön esimerkkejä, joita voit hyödyntää omassa tekemisessäsi.


KURSSIN OSAT:

 1. Aloita tästä
 2. Selkeys ja fokus
 3. Tarvikkeet ja vinkit
 4. Tekoprosessi sielun ohjauksessa
 5. Kuvien käyttö
 6. Sanat ja uskomukset
 7. Värit ja sommittelun taito
 8. Parisuhde ja rakkaus
 9. Raha ja vauraus
 10. Mistä tiedät että karttasi toimii?
 11. Kun kartta on valmis
 12. GALLERIA

 

SÄÄT PÄÄSYN AINEISTOON HETI KURSSIMAKSUN MAKSETTUASI:

29,00 sis. alv 24 %

Kokemuksia:

Luin jo noin kymmenennen kerran tämän tekstin (= karttapalautteen) hymy huulilla :). Aarrekartta on tosiaan aarre ja energianlähde. Sitä on ihana katsella! Kiitos Elina ihanasta kurssista!” Pia 

”Moi Elina. Kirjoitan sulle taas, koska olen niin innoissani. Täsmälleen kartan mukainen uusi koti on löytynyt. Uskomattoman nopeasti!!! Tarkensin karttaa ehdotuksesi mukaan ja muutan jo kahden viikon päästä. Olen aivan innoissani ja aloitan uuden kartan teon. Kiitos tuhannesti.” Reija

”Jopa nyt, tälläkin hetkellä, vaikka kartta ei ole silmieni edessä, olen ihan kananlihalla. Minulla on tunne, että tämä kaikki karttaan merkitsemäni on jo totta. Teen karttaani nuo pienet mainitsemasi muutokset ja jään avoimin sydämin, kiitollisena ottamaan vastaan mitä elämä eteeni tuo. Kiitos, kiitos, kiitos. Halauksia Sinulle toivottaa voimaantunut Anne.”

”Olen nyt tosi innoissani kuin lapsi karkkikaupassa! Kiitos Elina kurssista!” Sirpa

Kiitos antoisasta kurssista ja siitä, kun löysin kauttasi ilon aarrekartan tekemiseen. Aikaisemmin en ole tajunnut mikä koko jutun pointti on. Nyt tein karttaa kaksi päivää ja tuskin maltoin välillä töihin lähteä. Kun luin palautteesi tuntuu kuin olisit nähnyt sisimpääni.” Bertiina

”Elina, paitsi että kurssi on tuntunut tosi hyvältä, niin olen visuaalisena ihmisenä hurjasti nauttinut videoistasi, siitä valoisuudesta ja rauhallisuudesta, kauniista vaatteista, meidän, kuulijoiden ja näkijöiden huomioimisesta myös tällä tavalla. Taidan tässä nyt lähteä helpolla ja rennolla otteella etsimään aarrekarttaani sopivia kuvia. Kiitos, kiitos, kiitos!” Heidi 

”Kiitos Elina ilahduttavasta palautteesta ja upeasta ohjauksesta, jonka avulla sain tämän elämäni ensimmäisen aarrekartan aikaiseksi!” Marjo-Riitta

”Kiitos tästä kurssista! Kun katson uutta karttaani, niin minun on aivan pakko hymyillä. Minulle tulee ihanan kevyt olo, vaikka arkeni on usein kaikkea muuta kuin kepeyttä. Kuuntelen edelleen eri kurssiosioita ja taasen saan uusia oivalluksia.” Päivi

 

Usein kysyttyä:

Kuinka kurssilla opiskellaan? Kurssi on verkkovalmennus eli se tapahtuu siellä missä sinä olet. Tarvitset vain puhelimen, padin, tietokoneen tai muun älylaitteen ja verkkoyhteyden.

Kuinka pääsen kurssille sisään? Pääset kirjautumaan kurssille heti maksun maksettuasi. Kurssimaksun maksettuasi saat kaksi sähköpostiviestiä. Toisessa on kuitti ostoksestasi ja toisessa kirjautumisohjeet, tunnus ja salasana, joilla pääset kurssialustaan.

Entä jos tulee kysymyksiä? Kurssilla on kysy ja vastaa -palsta, jossa voit esittää kysymyksiä ja vastaan sinulle vuorokauden sisällä.

Mistä tiedän toimiiko minun karttani? Laita kuva kartastasi Elinalle sähköpostilla ja saat palautteen kurssigalleriaan (haluamallesi nimimerkille) viikon sisäll

SIIRRY MAKSAMAAN TÄSTÄ