CHAKRAT, MINÄ & RAHA Nyt supertarjous!

Miksi chakrat ja raha? Kun alimmat chakrat toimivat esteettä, se näkyy

 • Sisäisenä turvallisuuden tunteena, toimintana ja intohimona, joka kanavoituu luovuuteen ja tekemiseen.
 • Tunnet olevasi turvassa kehossasi ja elämässäsi, luotat itseesi ja puhut omaa totuuttasi.
 • Viet ideasi käytäntöön, tunnet arvosi ja osaat viestiä sen muille.
 • Lisäksi olet murtautunut ulos syntymäperheesi ja kasvuympäristösi  rahaan liittyvistä rajoittavista uskomuksista.

Chakrat, minä & raha -verkkovalmennuksessa

vapautetaan energian virta alimmissa chakroissa JA LISÄKSI muutetaan rahaan liittyvät rajoittavat uskomukset, sinun henkilökohtainen rahaohjelmointisi, joka on tallennettuna alimmissa energiakeskuksissasi.

Viikolla yksi aloitamme juurichakrasta  ja etenemme viikolla neljä aina sydänchakraan, joka toimii siltana kolmen alimman ja ylimmän energiakeskuksen välissä.

Kullakin viikolla työstämme yhtä chakraa vapauttaen sen jumissa olevan energian. Kun haluat toimia rohkeammin, luottaa itseesi enemmän, löytää tekemisen riemun epäilyn ja vähättelyn sijaan – kaikki nämä alimpien chakrojen juttuja –  ja ennen kaikkea ansaita enemmän sillä kuka sinä olet, tule mukaan! 

LISÄKSI muutamme kaikki rahaan, ansaitsemiseen, vaurauteen, säästämiseen, velkoihin jne.  liittyvät rajoittavat uskomukset.  Menet syvälle jokaisessa rahan aspektissa, ymmärrät syvällisesti kuinka raha näkyy sinun elämässäsi ja muutat siihen liittyvät uskomukset.

Mikään ei aiheuta niin suurta yksittäistä muutosta ihmisessä kuin energian vapautuminen sieltä missä se on jumissa. Usein henkinen työ jää ylimpien chakrojen tasolle, jolloin asioita pyritään muuttamaan älyllisesti oivaltamalla, mikä ei vielä riitä päästämään irti syvimmän tason tiedostamattomista uskomuksista. Uskalla ottaa tämä askel.

Chakrat, minä ja raha -valmennus on nyt hetken uskomattoman isossa tarjouksessa. Käytä se hyödyksesi!

129,00

Kun olet lisännyt tuotteen ostoskoriisi, pääset maksamaan myös tästä

Valmennuksesta:

 • Aineisto on ryhmitelty selkeästi. Saat viikko-ohjelman, josta näet myös paljonko aikaa tarvitset kunkin videon tekemiseen.
 • Siitä päivästä lähtien, kun kirjaudut kurssille sisään, sinulle avautuu  uusi aineisto – uusi chakra – työstettäväksi viikon välein.
 • Aineistossa on yhteensä 36 videota, joiden aikana teet energian vapauttamisen ja uskomusten muuttamisen työn yhdessä kanssani. Mikään ei jää roikkumaan eikä yksin tehtäväksi. Tehdessäsi tunnet kuinka energia liikkuu, muuttuu ja vapautuu.
 • Sinulle jää pääsy valmennukseen myös neljän viikon umpeuduttua, joten voit tehdä aineiston hitaammassa tahdissa tai palata uudestaan sinulle haastavampien teemojen äärelle.
 • Saat pääsyn kurssialustaan koko vuodeksi 2021.
 • HUOM! Linkin kirjautumiseen saat sähköpostiisi. Maksettuasi saat KAKSI sähköpostia: Toinen on maksuvahvistus ja toisessa on kuitti, jonka  lisätiedoissa on kirjautumislinkki valmennukseen. Tämä viesti on otsikolla ”Tilauksesi verkkokaupasta VALO MINUSSA on vastaanotettu!”
 • Jos et löydä sähköpostia, tarkista ensin postilaatikkosi mm. roskaposti ja Gmailin sosiaaliset -välilehti. Jos viestiä ei löydy, laita viesti [email protected]  ja lähetän sinulle tiedot sisäänpääsyyn.

Ja vielä lopuksi…

Millainen on sinun rahaan liittyvä ohjelmointisi?

Jos ihmettelet, että mikä ihmeen rahaohjelmointi, niin tuntuman henkilökohtaiseen rahaohjelmointiisi saat, kun katsot elämääsi suhteessa rahaan.

Raha ei ole vain yksi käsite tai kokonaisuus, vaan pitää sisällään VIISI erilaista energeettistä osa-aluetta. Rahan viisi erilaista energiaa ovat: Tulot, velka, säästöt, rahaan liittyvät tunteet  ja tavoitteet. Näin ne ilmenevät:

 1. Tyytyväisyys kuukausiansioihin. Ovatko tulosi olleet kauan samalla tasolla? Tyypillisesti meillä on mukavuusalue, jolla tulojen suhteen liikumme. 
 2. Suhde velkaan. Joku on aina veloissa, vaikka tienaisi kuinka hyvin. Toisen talous sen sijaan pysyy hyvin tasapainossa, vaikka tulot olisivat pienemmätkin.
 3. Suhde säästöihin. Onko sinulla säästössä esimerkiksi puolen vuoden puskuri heikompien aikojen varalle? Meillä on henkilökohtainen katto säästöjen määrän suhteen. Säästöjen määrä, yhtä lailla kuin tulojen, noudattaa tarkkaa sisäistä ohjelmointia.
 4. Liittyykö sinulla rahaan usein negatiivisia tunteita, esim. huolta, kiukkua tai riitaa? Rahaan latautuu tunteita, jotka kertovat taustalla pyörivästä ohjelmoinnista. Nämä tunteet puolestaan määrittävät sinun rahaan liittyvän energiasi.
 5. Rahaan liittyvät tavoitteet. Jollekulle jo sanapari raha ja tavoite on outo yhdistelmä, toiselle on luontevaa asetta tavoitteita ja saavuttaa ne.
Nämä viisi rahan osa-aluetta yhdessä muodostavat sinun raha-ohjelmointisi.

Missä tämä ohjelmointi on?

Mentaalisen tason rahaohjelmointi sijaitsee tiedostamattomassa mielessä ja se on tallentunut kehoon tunnemuistoina. Näistä yhdessä koostuu rahaohjelmoinnin energeettinen taso. Kurssilla keskitymme jokaiseen osa-alueeseen erikseen ja muutamme niihin liittyvän ohjelmointisi niin, että se on sitä mitä sinä haluat tietoisella mielelläsi, eikä jotakin mikä alitajuisesti ohjaa toimintaasi.