CHAKRAT, MINÄ & RAHA

Miksi raha ja chakran?

 

Raha on energiaa. Sen runsaus ja virtaavuus elämässä on kiinni mm. siitä, kuinka esteettä energiasi virtaa, mihin sen kohdistat ja kuinka osaat vastaanottaa.

Sinun elämänenergiasi liikkuu kehossasi: Lähetät ja vastaanotat energiaa chakrajärjestelmäsi kautta.

Kun alimmat chakrat toimivat esteettä, se näkyy

 • Sisäisenä turvallisuuden tunteena, toimintana ja intohimona, joka kanavoituu luovuuteen ja tekemiseen.
 • Tunnet olevasi turvassa kehossasi ja elämässäsi, luotat itseesi ja puhut omaa totuuttasi.
 • Viet ideasi käytäntöön, tunnet arvosi ja osaat viestiä sen muille.
 • Olet murtautunut ulos syntymäperheesi ja kasvuympäristösi  rahaan liittyvistä rajoittavista uskomuksista.

 

Millainen on sinun rahaan liittyvä ohjelmointisi?

Jos ihmettelet, että mikä ihmeen rahaohjelmointi, niin tuntuman henkilökohtaiseen rahaohjelmointiisi saat, kun katsot elämääsi suhteessa rahaan.

Raha ei ole vain yksi käsite tai kokonaisuus, vaan pitää sisällään VIISI erilaista energeettistä osa-aluetta. 

Rahan viisi erilaista energiaa ovat:

Tulot, velka, säästöt, rahaan liittyvät tunteet  ja tavoitteet. Näin ne ilmenevät:

 1. Tyytyväisyys kuukausiansioihin. Ovatko tulosi olleet kauan samalla tasolla? Tyypillisesti meillä on mukavuusalue, jolla tulojen suhteen liikumme. 
 2. Suhde velkaan. Joku on aina veloissa, vaikka tienaisi kuinka hyvin. Toisen talous sen sijaan pysyy hyvin tasapainossa, vaikka tulot olisivat pienemmätkin.
 3. Suhde säästöihin. Onko sinulla säästössä esimerkiksi puolen vuoden puskuri heikompien aikojen varalle? Meillä on henkilökohtainen katto säästöjen määrän suhteen. Säästöjen määrä, yhtä lailla kuin tulojen, noudattaa tarkkaa sisäistä ohjelmointia.
 4. Raha ja tunteet. Liittyykö sinulla rahaan (esim. laskut, tilin saldo, palkkasumma… jne.) usein negatiivisia tunteita, esim. huolta, ärtymystä, kiukkua tai riitaa? Rahaan latautuu tunteita, jotka kertovat taustalla pyörivästä ohjelmoinnista. Nämä tunteet puolestaan kertovat sinun energiastasi suhteessa rahaan.
 5. Rahaan liittyvät tavoitteet. Jollekulle jo sanapari raha ja tavoite on outo yhdistelmä, toiselle on luontevaa asetta tavoitteita ja saavuttaa ne.
Nämä viisi rahan osa-aluetta yhdessä muodostavat sinun raha-ohjelmointisi.

Missä tämä ohjelmointi on?

Mentaalisen tason rahaohjelmointi sijaitsee tiedostamattomassa mielessä ja se on tallentunut kehoon tunnemuistoina.

Näistä yhdessä koostuu rahaohjelmoinnin energeettinen taso.

Kurssilla keskitymme jokaiseen osa-alueeseen erikseen ja muutamme niihin liittyvän ohjelmointisi niin, että se on sitä mitä sinä haluat tietoisella mielelläsi, eikä jotakin mikä alitajuisesti ohjaa toimintaasi.

 

Chakrat, minä & raha -verkkovalmennuksessa

vapautetaan energian virta alimmissa chakroissa JA LISÄKSI muutetaan rahaan liittyvät rajoittavat uskomukset, sinun henkilökohtainen rahaohjelmointisi, joka on tallennettuna alimmissa energiakeskuksissasi.

Viikolla yksi aloitamme juurichakrasta  ja etenemme viikolla neljä aina sydänchakraan, joka toimii siltana kolmen alimman ja ylimmän energiakeskuksen välissä.

Kullakin viikolla työstämme yhtä chakraa vapauttaen sen jumissa olevan energian.

 

TULE MUKAAN kun haluat toimia rohkeammin, luottaa itseesi enemmän, löytää tekemisen riemun epäilyn ja vähättelyn sijaan  ja ennen kaikkea ansaita enemmän sillä kuka sinä olet, sillä KAIKKI nämä ovat alimpien chakrojen juttuja.

LISÄKSI muutamme kaikki rahaan, ansaitsemiseen, vaurauteen, säästämiseen, velkoihin jne.  liittyvät rajoittavat uskomukset.  Menet syvälle jokaisessa rahan aspektissa, ymmärrät syvällisesti kuinka raha näkyy sinun elämässäsi ja muutat siihen liittyvät uskomukset.

Mikään ei aiheuta niin suurta yksittäistä muutosta ihmisessä kuin energian vapautuminen sieltä missä se on jumissa.

Usein henkinen työ jää ylimpien chakrojen tasolle, jolloin asioita pyritään muuttamaan älyllisesti oivaltamalla, mikä ei vielä riitä päästämään irti syvimmän tason tiedostamattomista uskomuksista. Uskalla ottaa tämä askel.

Investointi:

 

Chakrat, minä ja raha -kurssin normaali hinta on 259 eur (sis. alv 24%). 

NYT HINTA ON 139, 00 eur (sis. alv 24%)

Pudotin juuri hinnan alemmas kuin mitä se on ollut koskaan aikaisemmin. Miksi?

Toivoisin, että mahdollisimman monella on mahdollisuus ostaa Chakrat, minä &raha kurssi itselleen tällä edullisemmalla hinnalla ja saada työstettyä rahaan ja ansaintaan liittyvät tunteet, ajatukset ja uskomukset.

Kurssin tekeminen edellyttää motivaatiota: sitä että tekee mukana videoilla ja työstää ja muuntaa kunkin teeman energian itsessään. Helposti se ei tule, sen tiedän kokemuksesta.

Uskomukset ja tunnetaakat, jotka ovat kulkeneet mukana vuosikymmeniä, haluavat pysyä siellä missä ovat, koska se turvallista ja tuttua.

JA on niin helppoa viettää jokainen päivä kuten sen on aina ennenkin tehnyt…

Mikä on sinun suurin pelkosi? 

Se ei ole se, että tilanne pysyy ennallaan. Suurin pelko on muutoksen pelko. 

JOS todella haluat muutosta ja olet valmis tekemään työn (johon saat video kerrallaan työkalut ja teet työn yhdessä kanssani) niin saatat saada tuloksia, kuten kurssilaiseni syksyllä, joka teki tarvittavan duunin itsensä kanssa. Hän laittoi minulle kuulumisia prosessin varrelta ja kerron ne tiivistettynä, jotta kenellekään ei jää harhakäsityksiä, että kurssi jotenkin ”menee itsestään päiväunelmoidessa” ja rahaa vain ropisee tilille.

 1. EKA MEILI: Sun kurssi on yllättävän rankka ja työläs. Olipas tänäänkin harjoitus, jopa ääni jolla puhuin muuttui matkan varrella ja oli ihan vieras. Tää on mielenkiitoinen matka. Asiat näyttää erilaisilta kun katsoo uudesta näkökulmasta. Ja tää niinku toimii silleen jännästi. Mun on ollu vaikeaa muuttaa mun sisäistä puhetta. Mutta se on nyt muuttunut. Mun tapa siis. Oon aikaisemmin ollut varovainen, mutta nyt oon alkanut toistaa, että meillä (=yritys) ei enää ole hätää, kaikki on hyvin, nyt vaan porskutetaan. Mä voin nyt ajatella kaikkea mitä en ole aikaisemmin uskaltanut ajatella.
 2. TOKA MEILI: Kuuluuko tähän prosessiin, että kaikki aikaisemmat stressikrempat nousee esille? Mä makaan täällä järkyssä päänsäryssä ja pallea huutaa hoosiannaa, niillä mä nuorena stressasin.  Elinan vastaus: On mahdollista + annoin ohjeet stressikremppojen poistamiseen. Kurssilaisen vastaus 10 min. myöhemmin: Siis taikuutta, ihan eri olo. Kyllä nyt vetää nöyräksi, siis kropan, elämän ja universumin suhteen.
 3. KOLMAS MEILI: Kun ei vanhat konstit tepsineet niin kokeillaan sit uusia! Oon ottanut tän sun kurssin tosissaan.  Se jauhaa koko ajan alitajunnassa. Teen sitä aamuisin kun mulla omaa aikaa. Ja nää mun kahleet aukeaa. Tämä ei ole enää todellista. Tämä on jo yliluonnollista. Talousjohtaja meinas pökrätä kun firman tilillä oli niin paljon rahaa. (Asiakas ei ollut aiemmin tehnyt tämänkaltaista työtä itsensä kanssa, lähinnä käynyt tarvittaessa stressin takia lääkärillä ja/tai terapiassa.) 
 4. NELJÄS MEILI: Meillä oli eilen (firma x:n -asiakkaan oma) hallitus. Yksi jäsenistä totesi, että täällä on nyt ihan eri energia kuin aikaisemmin. No niin on! Lokakuu oli meidän best kuukausi ever. Jännitettiin mikä oli marraskuun liikevaihto. No. Se oli vielä parempi. Kiitos! Tämä helpotuksen fiilis näkyy nyt ihan kaikessa. Sä oot guru.

Missä tilanteessa / kenelle kurssi ei sovi:

 • Jos lääkkeet ja/tai alkoholi ovat säännöllisesti ja runsaasti elämässä mukana.
 • Henkilöllä on mielenterveyden ongelmia / itsetuhoisuutta ja/tai tarve terapiaan.
 • Kurssi ei korvaa terapiaa yleiseen elämänhallintaan, masennukseen tms.

120,00 sis. alv 24 %

Kun olet lisännyt tuotteen ostoskoriisi, pääset maksamaan myös tästä

Chakrat, minä & raha -kurssi:

 • Aineisto koostuu videoista ja ne ryhmitelty chakra per viikko. Saat viikko-ohjelman, josta näet myös paljonko aikaa tarvitset kunkin teeman tekemiseen.
 • Siitä päivästä lähtien, kun kirjaudut kurssille sisään, sinulle avautuu  uusi aineisto – uusi chakra – työstettäväksi viikon välein. Voit kuitenkin työstää halutessasi yhtä chakraa vaikka kaksi viikkoa ja aloittaa seuraavan kanssa kun sinulle sopii.
 • Aineistossa on yhteensä 36 videota, joiden aikana teet energian vapauttamisen ja uskomusten muuttamisen työn yhdessä kanssani. Mikään ei jää roikkumaan eikä yksin tehtäväksi! Tehdessäsi tunnet kuinka energia liikkuu, muuttuu ja vapautuu.
 • Sinulle jää pääsy valmennukseen myös neljän viikon umpeuduttua, joten voit tehdä aineiston hitaammassa tahdissa tai palata uudestaan sinulle haastavampien teemojen äärelle.
 • Saat pääsyn kurssialustaan 30.6.2023 asti.
 • HUOM! Linkin kirjautumiseen saat sähköpostiisi. Maksettuasi saat KAKSI sähköpostia: Toinen on maksuvahvistus ja toisessa on kuitti, jonka  lisätiedoissa on kirjautumislinkki valmennukseen. Tämä viesti on otsikolla ”Tilauksesi verkkokaupasta VALO MINUSSA on vastaanotettu!”
 • Jos et löydä sähköpostia, tarkista ensin postilaatikkosi mm. roskaposti ja Gmailin sosiaaliset -välilehti. Jos viestiä ei löydy, laita viesti [email protected]  ja lähetän sinulle tiedot sisäänpääsyyn.