VALO MINUSSA -EFT ūüĆŅ Eroon stressist√§ ja rajoittavista uskomuksista

EFT -AKTIIVIMEDITAATIO‚ĄĘ EL√ĄM√ĄNMUUTOKSEEN

 

Luo elämääsi iloa ja selkeyttä sekä vahvista kykyäsi toteuttaa haluamiasi muutoksia.

Kuka olen ja miksi kirjoitan tätä?

Olen Elina Tarpila, Valo minussa -kurssien ja podcast -sarjan tekijä. Intohimoni on auttaa asiakkaitani elämänmuutoksen tekemisessä.

Yli kymmenen vuoden ajan olen saanut tehdä ammatikseni sitä, minkä parissa ajatukseni ovat aikuisikäni askaroineet:

Kuinka elää oman näköistä elämää, jossa sielu, sydän ja toiminta ovat tasapainossa? Kuinka toteuttaa omaa elämäntehtävää ja luoda unelmia näkyväksi?

Usein tähän pakettiin kuuluu elämänmuutos.

Uutta ei synny, jos vanha roikkuu mukana. Muutoksen rajoitteet kulminoituvat lähes aina mielen esteisiin: Uskomuksiin ja käsityksiin siitä, mikä on mahdollista.

Valo minussa -kurssi syntyi, koska vakuutuin EFT-naputtelun avulla nopeasti tapahtuvista konkreettisista muutoksista. 

Moni asia, jonka kanssa asiakkaani olivat el√§m√§ss√§√§n kamppailleet pitk√§√§n, ‚ÄĚvain sulivat‚ÄĚ pois helposti ja sama juttu, kun k√§ytin EFT:t√§ oman el√§m√§√§ni ja kompastuskiviin itseni kanssa.

Sain isoja positiivisia muutoksia aikaiseksi lyhyessä ajassa.

Omassa elämässäni ne sudenkuopat, joissa olin kompuroinut vuodesta toiseen hävisivät muutamassa kuukaudessa, verrattuna siihen, että olen koko aikuisikäni opiskellut erilaisia hyvinvointiin liittyviä menetelmiä JA olin työskennellyt jo vuosia ammatticoachina ja ravannut ympäri maailmaa oppimassa uusia menetelmiä.

Yksi isoimpia asioita minulle EFT:n avulla nopeasti tapahtuneista muutoksista oli vapautua siit√§ hervottomasta itsekriittisyydest√§ ja t√§ydellisyyden tavoittelusta, jotka olivat rajoittaneet tekemisi√§ni, mutta onneksi vain el√§m√§ni ensimm√§iset 48 vuotta ūüėČ

Kun muutos eteni, lähdin rohkeammin valitsemaan työssäni tekemisiä, jotka tuntuvat aidosti hyvältä ja luovuin muusta.

Sain enemmän aikaa asioille, jotka olivat minulle aidosti tärkeitä. Vuoden sisällä syntyi mm. kirja ja kolme verkkokurssia.

Kaiken kaikkiaan parasta on ollut vapautunut ja kuplivan iloinen olotila, jota on vähän vaikea kuvailla.

Tuo ilo on aikaisemmin lymyillyt sisimmässäni ja minulla on ollut siitä vain aavistus. Nyt tunnen sen ja elän siinä. En joka hetki, mutta useammin. Tämän olotilan halusin jakaa.

Siksi tein tämän kurssin. Siksi nimeksi tuli VALO MINUSSA. Tuo valo on sinussa ja minussa, meissä kaikissa ja se pääsee esille, kun jumiutuneet tunteet ja ajatusmallit vapautetaan kehosta ja mielestä.

JOS OPETTELET YHDEN AINOAN MENETELM√ĄN‚Ķ

Kaikista opiskelemistani työkaluista (joita on PALJON) EFT on tehokkain sekä nopeudessaan ja monipuolisuudessaan hämmästyttävin, koska EFT:n avulla muutat energiaasi minuuteissa minkä tahansa asian suhteen. 

EFT-naputtelut, ja nimenomaan tämän kurssin aihepiireistä, boostasivat minut oman varsinaisen elämäntehtäväni äärelle tekemään sitä, mitä olen tänne syntynyt tekemään. Tätä samaa toivon sinulle.

Valo minussa EFT verkkovalmennuksessa on seitsemän osaa, jotka saavat aikaan syvällisiä positiivisia muutoksia ajattelussa, tunteissa ja tavoissasi asennoitua ja toimia.

MIT√Ą SAAT:

 1. Kurssin seitsemän osaa, yhteensä 16 tehokasta EFT-aktiivimeditaatio MP3 -äänitettä, kurssin muun opetusmateriaalin sekä kirjan EFT-aktiivimeditaatio elämänmuutokseen (90 sivua, PDF).
 2. Puhdistat mieltäsi ajatuksista, uskomuksista ja toimintamalleista, jotka eivät vie elämää eteenpäin.
 3. Saat mielesi tukemaan sinua haluamasi elämänmuutoksen saavuttamisessa. Jumittamisen sijaan pääset liikkeelle ja unelmoimisen sijaan elät unelmaasi.
 4. Saat tasapainoa ja hyvää oloa ihmissuhteisiisi sekä suhteeseen itsesi kanssa.
 5. Vapautat kehosta pitkäkestoisesta stressiä, saat energisemmän ja paremman olon ja vahvistat kehon luonnollista hyvinvoinnin ja tasapainon olotilaa.
 6. Rakastat itseäsi ja sitä kautta myös muita enemmän.
 7. Opit yksinkertaisen itsehoitomenetelmän ja osaat soveltaa sitä lähes mihin tahansa elämäsi osa-alueeseen.
 8. Jos olet coach tai terapeutti ja ymmärrät syvällisesti keho-mieli -yhteyden, saat tästä työkalupakkiisi uskomattoman toimivan menetelmän,  jonka avulla  autat itseäsi ja muita saavuttamaan yhä suurempaa vapautta elämään.

MIHIN MUUTOS PERUSTUU JA MIKSI SE TOIMII?

 EFT-menetelmässä (Emotional Freedom Technique), jonka opit heti ensimmäisenä kurssipäivänä, naputellaan sormenpäillä tiettyjä akupisteitä samalla kun ajatellaan asiaa, jota halutaan muuttaa.
Näin kirjaimellisesti muutat pinttyneitä tapojasi ajatella ja näihin tapoihin liittyvän jumiutuneen tunne-energian.
 
EFT:ssä yhdistyy kiinalaisen akupunktion opit kehon meridiaaneista eli energiakanavista ja modernin aivotutkimuksen tulokset aivojen muovautuvuudesta.

Kun sisäinen maailma asettuu järjestykseen, se näkyy elämässä myös ulkoisesti konkreettisina parannuksina.

MIK√Ą EFT-AKTIIVIMEDITAATIO‚ĄĘ JA MIKSI?

Mielen toimintaperiaatteisiin kuuluu, että kerran opitusta pidetään lujasti kiinni. Opittujen ajatus- ja toimintamallien muuttaminen on usein pitkäkestoista ja työlästä.

EFT-aktiivimeditaatio‚ĄĘ ei ole passiivinen tila vaan se on¬†mielen kohdistamista haluttuun kohteeseen.¬†Olet rennolla tavalla aktiivinen ja samalla meditatiivisessa tilassa.

Kyseess√§ EI ole ‚ÄĚpositiivisen ajattelun kurssi‚ÄĚ.¬†Positiivinen ajattelu toimii hyvin ainoastaan tilanteissa, joissa sinulla EI ole vastakkaisia syv√§ll√§ olevia uskomusmalleja. T√§m√§ on¬†syv√§lt√§ vaikuttava muutosprosessi, jonka avulla vapaudut sinua rajoittavista uskomuksista ja toimintamalleista.

EFT-aktiivimeditaatioiden‚ĄĘ oivaltavien ja syv√§llisten valmiiden sanoitusten avulla sinun on mahdollista muuttaa tunteitasi ja niiden taustalla olevia ajatus- ja uskomusmalleja minuuteissa.

Parasta on, että 15-20 MINUUTTIA kerralla riittää. Sinä rentoudut, otat itsellesi tuon ajan ja vain TEET MUKANA. Saat ihania muutoksia aikaan olossasi ja elämässäsi pienellä vaivalla. Aika hyvä juttu siis!

SAAT AIKAAN MUUTOKSEN

Et ainoastaan opi uutta ja tehokasta menetelm√§√§, vaan¬†teet ensimm√§isten kurssip√§ivien j√§lkeen EFT:t√§ kuin vanha konkari, koska se on paketoitu niin helppoon ja selke√§√§n pakettiin. Saat kaiken mit√§ tarvitset helposti omaksuttavana viikoittaisena aineistona ‚Äď aina seitsem√§n viikon ajan.

Jokaisella viikolla on oma teemansa, jolle voit ottaa halutessasi myös enemmän aikaa.

Tällä kurssilla ei tarvitse suorittaa eikä noudattaa orjallista aikataulua. Etenet omaan tahtiisi keskittyen teemoihin, jotka ovat sinulle tärkeimpiä.

KURSSIN ALOITTAMINEN

Kun ilmoittaudut nyt, saat koko aineiston hintaan 59,00 (norm. 99,00) ja kattavan bonusmateriaalin, jonka sisältö on kerrottu sivun alareunassa.

Voit maksaa luottokortilla tai turvallisesti minkä tahansa suomalaisen verkkopankin kautta:

59,00 sis. alv 24 %

Ostoskoriin myös tästä

Maksun maksettuasi:

 • Saat S√ĄHK√ĖPOSTIISI kirjautumislinkin kurssille. Huom. Kirjautumisviesti tulee otsikolla ”Tilauksesi Valo minussa -verkkokaupasta on vastaanotettu!”
 • Saat p√§√§syn kurssialustaan ¬†30.6.2023 asti, mutta huom. kurssimateriaali on ladattavassa itselle ts. EFT-aktiivimeditaatiot j√§√§v√§t sinulle.
 • Voit tallentaa kaikki kurssin EFT-aktiivimeditaatiot ja bonusmateriaalin omalle √§lylaitteellesi.
 • Kun teet ostop√§√§t√∂ksen nyt, saat koko kattavan kurssiaineiston, laajan bonusmateriaalin ja alennuksen.
 • Saat ohjausta kysymyksiisi kurssin kysy ja vastaa -palstan kautta.

 

KURSSIOSAT:

OSA 1. EFT-menetelmä ja -aktiivimeditaatio

 • Saat ensimm√§isen kurssiosan, ty√∂kirjan ja bonusmateriaalin k√§ytt√∂√∂si.
 • Jos EFT-menetelm√§ ei ole sinulle entuudestaan tuttu, saat kattavan infopaketin ja ¬†naputtelutekniikan videon. Opit my√∂s ne mielesi toimintaperiaatteet, jotka s√§√§telev√§t hyvinvointiasi, kyky√§si onnistua ja saavuttaa tavoitteitasi.
 • Saat t√§rkeimm√§t vinkit, kuinka v√§lt√§t tietyt tyypillisimm√§t ‚ÄĚaloittelijan mokat‚ÄĚ ja saavutat tuloksia EFT:n kanssa.
 • Saat kurssin ensimm√§isen EFT-aktiivimeditaatio -√§√§nitteen¬†K√§rsim√§tt√∂myyden tunteen vapauttamiseksi, kirjan EFT-aktiivimeditaatio el√§m√§nmuutokseen (90 sivua, pdf) sek√§ kaikki bonus-√§√§nitteet.

OSA 2. Stressin ja ylikuormituksen vapauttaminen

 • Luomme tilaa uudelle, eli¬†tehokuuri pitk√§kestoisen stressin poistamiseksi kehosta ja mielest√§ alkaa todenteolla NYT
 • Saat EFT -aktiivimeditaatiot¬†Stressist√§ ja ylikuormituksesta¬†ja¬†Huolehtimisesta ja murehtimisesta¬†vapautumiseksi ja opit¬†luomaan itsellesi rennon olotilan ja avaamaan mielesi uusille ratkaisuille.

OSA 3. Itsekriittisyydestä vapautuminen

 • Nyt opit EFT -aktiivimeditaation avulla vapauttamaan itsesi itsekriittisyydest√§ ja itsesi arvostelusta ja opit tuntemaan enemm√§n hyv√§ksyvi√§ ja rakastavia tunteita niin itse√§si kuin muita kohtaan.¬†Opit iloitsemaan siit√§ kuka olet, rakastamaan itse√§si enemm√§n ja toteuttamaan itse√§si rohkeammin

OSA 4. Anteeksianto itselle ja muille

 • Saat EFT -aktiivimeditaation¬†Suuttumuksesta ja kiukusta anteeksiantoon.¬†Vapautat surun ja kiukun sis√§lt√§si ja koet anteeksiannon eheytt√§v√§n voiman.

OSA 5. Omat rajat ja itsearvotus

 • Saat EFT-aktiivimeditaatiot, joiden kautta opit rajoistasi, pit√§m√§√§n kiinni siit√§ mik√§ sinulle on t√§rke√§√§.
 • Lopputuloksena osaat huomioida paremmin itsesi ja tarpeesi ja saat aikaa ja tilaa itsellesi, jotta el√§m√§si on enemm√§n sit√§ kuka sin√§ olet.

OSA 6. Jumissa olemisen tunteen vapauttaminen

 • Saat kaksi EFT-aktiivimeditaatiota, jotka auttavat eroon jumittamisen tunteesta, liikkeelle tekem√§√§n asioita joita oikeasti haluat tehd√§.
 • Lopetat jahkailun ja asioiden lykk√§√§misen. Saat selkeytt√§.
 • Kun tied√§t mit√§ haluat saada aikaiseksi, mutta et vain tee sit√§.

OSA 7. Hyvien tunteiden luominen elämään

 • Opitun integrointi. EFT-aktiivimeditaatio¬†Valo minussa, jossa vahvistat hyvi√§ tunteita sek√§ kyky√§si onnistua mm. seuraavilla el√§m√§si osa-alueilla: kehon hyvinvointi, talous, ihmissuhteet ja hyv√§t p√§√§t√∂kset.
 • EFT-aktiivimeditaatio¬†Sis√§inen viisaus, joka vahvistaa yhteytt√§si¬†korkeampaan viisauteesi, sis√§isen tiet√§misen taitoosi
 • Osa seitsem√§n vahvistaa luottamustasi itseesi ja el√§m√§√§n ja kykyysi luoda hyvi√§ tunteita.

BONUKSET

 • Kokonaisvaltaiseen hyv√§√§n oloon kuuluu henkisen hyvinvoinnin lis√§ksi kehon hyvinvointi. T√§t√§ ovat paitsi terveemm√§t elintavat mutta MY√ĖS se, kuinka meill√§ on tapana ajatella itsest√§mme ja kehostamme.
 • Kokemukseni mukaan se on usein kaikkea muuta kuin rakentavaa tai lempe√§√§. Siksi kurssin bonusosiossa saat kattavan paketin my√∂nteisen kehonkuvan ja terveellisten elintapojen vahvistamiseen.
  • EFT-aktiivimeditaatio¬†My√∂nteiseen kehonkuvaan.
  • EFT -aktiivimeditaatio Liikkumisen iloon.
  • EFT-aktiivimeditaatio¬†Hyv√§√§n uneen, sis√§lt√§√§ suggestiot alitajuiselle mielelle mm. kehon elinvoimaisuuteen, ihannepainoon ja hyv√§√§ oloon.
  • EFT-aktiivimeditaatio¬†Paino ja rajoittavat uskomukset.
 • Kirja EFT-aktiivimeditaatio El√§m√§nmuutokseen (PDF, 90 sivua).¬†Kirjapalaute terveyden ja hyvinvoinnin laitokselle EFT:st√§ lopputy√∂t√§√§n tekev√§lt√§ tutkijalta: ‚ÄĚT√§m√§ on paras suomeksi kirjoitettu selvitys EFT-menetelm√§st√§, sen hy√∂dyist√§ ja k√§ytt√∂tavoista.‚ÄĚ
 • BONUKSET ovat mukana kurssipaketissa toistaiseksi ja saat ne k√§ytt√∂√∂si v√§litt√∂m√§sti kurssille kirjauduttuasi.

ASIAKKAIDEN KOKEMUKSIA

27.9.2022  Marjut:

Tuhannet kiitokset Elina. Naputtelu on avannut uuden sivun elämääni.
Aamuisin kuulostelen onko jotain, mitä pitäisi naputella ja jos ei niin naputtelelen Korkeampi viisaus ja Valo minussa ja päivä lähtee hyvin käyntiin. Iltaisin aina EFTHyvään uneen… ja pian olen jo unessa.
Kiitos että olet. Teet tärkeää työtä. Sinussa on valo, ilo, rauha ja rakkaus.

Sirpa:

Ihana ja selkeä kurssi. Hyvää on myös se, että materiaalin sai viikko kerrallaan. Teen joka päivä jonkun meditaation. Joka ilta ( ja yö, jos herään kesken unien) unimeditaation. Jos on hyvä päivä, eikä mitään muutettavaa, teen valo minussa meditaation. Näitä päiviä alkaa olla yhä useammin. Muita teen tilanteen mukaan. Kiitos sinulle tästä kurssista!

Maria:

Olen ollut niin hienolla matkalla kanssasi ja minun lis√§kseni olet my√∂s auttanut yst√§vi√§ni ja l√§heisi√§ni, ett√§ pitih√§n minun nyt kertoa sinullekin kuinka arvokasta ty√∂t√§ teet.¬†√Ą√§nesi on kuin luotu t√§llaiseen ty√∂skentelyyn, rauhallinen ja selke√§. Lis√§ksi meditaatiot ja viestit ovat niin rakkaudellisia, ett√§ ne uppoutuvat luihin ja ytimiin saakka. Aloin k√§yd√§ kurssiasi elokuun alussa, naputtelin ja tutustuin itseeni ahkerasti (mik√§ huikea matka)! Ja nyt marraskuussa olen paljon rauhallisempi, energisempi ja levollisempi.

Nyt pystyn olemaan vahvempi ja tasapainoisempi sekä auttamaan muita. Lisäksi olen alkanut saamaan henkimaailmasta enemmän viestejä, uneni selkeytyneet ja valvetilassakin tapahtuu hienoja juttuja, esimerkiksi iso kotka ilmestyy usein liitelemään yläpuolelleni ja tuomaan voimaa, vapautta (siis kaupungissakin).  Olen niin innoissani ja kiitollinen kaikesta.

 

Elina M.:

‚ÄĚAjattelin n√§in aamutuimaan laittaa sinulle palautetta sek√§ syv√§n kiitoksen eft-kurssistasi sek√§ podcasteista, t√§rke√§st√§ ty√∂st√§si jota teet.¬†Olen vuosi sitten eronnut pitk√§n pahan oloni ja vakavan sairastelun johdosta ja ollut synkkien tunteiden vallassa. Viime kes√§kin meni rauhoittuessa m√∂kill√§, enk√§ oikein p√§√§ssyt itseni kanssa eteenp√§in. Tiesin hyvin, ett√§ tunteiden k√§sittely (hallinta, kuten silloin ajattelin ) olisi minulle ratkaisu omaan pahaan olooni, mutten osannut p√§√§st√§ niihin k√§siksi.

Onneksi päätin ostaa verkkokurssisi eft-menetelmästä. Mikä onnenpotku se olikaan! Tein ahkerasti, kuuntelin, hyväksyin ja annoin anteeksi. Sisältäni paljastui oikein tunteiden romuvarasto. Lapsuudesta lähtien olen kerännyt varsinkin hylätyksi tulemisen kokemuksia, syyllisyyttä ja häpeää. Olikin oikein vapauttavaa ja hauskaa kirjoittaa ja tutkia esimerkiksi vanhoja miessuhteitani, nauroin ääneen listattuani miehet; oli peliriippuvaisia, alkoholisteja yms. eli olen aina hakenut sellaisia suhteita, joissa varmasti tulisin hylätyksi ja kärsisin  Jotenkin tämä oma toimintani menneisyydessä vieläkin huvittaa minua, vaikka vain vähän aikaa sitten se tuntui totiselta todelta.

Aivan viime aikoina olen kuormittunut ympärilläni olevista ihmisistä liikaa, koska jatkuva draamanhaku sekoittaa myös minut ahdistaviin tilanteisiin. Nyt tunnekuohuista eft-tekniikan avulla oikein mainiosti, se karistaa turhat energiat pois ja pystyn nauttimaan omasta mukavasta elämästäni. Lisäksi en enää suoraan joudu tulilinjalle, vaan pärjään paremmin sivustaseuraajana, lähettäen kyllä rauhoittavaa ja parantavaa energiaa taisteleville osapuolille.

Eli olen joutunut oikein tunnekouluun, jossa testattiin tekniikan toimivuus ja pitää nyt varmuudella sanoa, että se toimii  Olen kokenut ja käynyt läpi kaikki mahdolliset tunteet mitä ihmiselämään mahtuu ja tämä tunnekoulu taitaa olla nyt pikku hiljaa rauhoittumassa. Eli olo on kevyempi, ehkä vielä lähden tälle polulle kokonaan.  Nyt kun itse tiedän, että tämä toimii ja on koko elämän kestävä työkalu selviämiseen, haluaisin kertoa siitä myös muille, jotka tahivat samojen asioiden kanssa kuin minä. Ehkä joskus lähdenkin vielä opiskelemaan tämän tekniikan opettajaksi, sitten kun on sopiva hetki elämässäni.

Kiitos, kiitos, kiitos¬†Halusin vain l√§hett√§√§ sinulle voimia valonkantajan ty√∂ss√§si ja kertoa kuinka t√§rke√§√§ ty√∂t√§ teet monille ihmisille.‚Ä̬†¬†‚Äď Elina M.

Lisää kokemuksia:

 • Upea tunne kun naputtelun aikana huomaa olon keventyv√§n. Kiitos Kiitos Kiitos.
 • Heh, t√§m√§nkertaisen naputtelun (huolienergiasta vapautuminen) aikana huomasin, ett√§ en en√§√§ osannutkaan olla ollenkaan huolestunut aiheesta, josta aloin naputtelemaan, mutta jatkoin kuitenkin loppuun asti. Nauhan viel√§ py√∂riess√§ s√§hk√∂postiini kilahti vastaus viestiini asiasta, josta olen ollut huolissani, ja vastausviesti alkoi sanoilla ‚ÄĚEi huolta‚ÄĚ ūüėÄ Eik√§ syyt√§ huoleen tosiaan olekaan siin√§(k√§√§n) asiassa. T√§m√§h√§n toimii n√§k√∂j√§√§n siell√§ miss√§ tarvitaan apuja.
 • T√§m√§ tuntui tosi hyv√§lt√§! Minulla on ollut tapa ker√§t√§ kaikki huolet oikein m√∂ykyksi rintaan. Minusta tuntuu, ett√§ ryhtiongelmatkin ainakin osittain johtuu siit√§, ett√§ k√§perryn syd√§meni ymp√§rille, kaikkine huolineni. Hengitys on usein pinnallista tai pid√§t√§n sit√§. Harjoituksen aika tuntui, ett√§ paljon siit√§ painosta suli pois. Kiitos!¬†T√§m√§ meni tosi syv√§lle. Padot aukesi totaalisesti. Lopussa tuli ihmeen seesteinen olo. Kiitollisuus ja eteenp√§in katsominen. Kiitos! ūüôā
 • Muistoja tuli pintaan ja samalla kipua rintarankaan. Naputtelin tovin ja kipu hellitti. Nyt taidan ymm√§rt√§√§ ainakin osan rintarankakivuistani. Eritt√§in oivaltava meditaatio¬†Kiitos!
 • Kiitos! T√§m√§ on juuri t√§h√§n hetkeen minulle t√§ydellinen meditaatio! Aivan ihana tehd√§ n√§it√§ Elinan l√§mp√∂√§ ja tasapainoa huokuvan √§√§nen ohjauksessa
 • Tuli tosi onnellinen, rakkaudellinen olo. Melkein alusta asti valui vedet silmist√§ onnellisuudesta ja kiitollisuudesta johtuen. Aivan mahtavaa ja rakkaudellista. Kiitos!
 • T√§m√§ oli taas juuri t√§h√§n hetkeen tarkoitettu. Oikea ja t√§ydellinen sanoitus. N√§ihin t√§ytyy palata uudelleen ja uudelleen. Kiitos.
 • Meditaatiot puhuttelee minua syv√§sti. Palaan niihin melkein joka p√§iv√§. Kiitos, kiitos, kiitos!
 • Tehokasta ja toimivaa naputtelua on ollut. On omat tunteet ja tapahtumat nousseet pintaan ja avautuneet. Olen suositellut jo monelle. Naputtelu jatkuu!
 • Kuukauden verran olen nyt naputellut. Uskomatonta, miten piilossa olleet tunteet ja asiat ry√∂ps√§htelee pintaan ja miten niit√§ on kantanut mukanaan t√§h√§n p√§iv√§√§n ja miten ne on muokannut omaa k√§sityst√§ el√§m√§st√§ ja ihmisen√§ olemisesta
 • Ihan mielet√∂nt√§ on ollut huomata tiettyihin tunteisiin liittyvi√§ kiputiloja tai kehoj√§nnityksi√§ ja p√§√§st√§√§ niist√§ naputtelun avulla irti. Ennen kaikkea t√§m√§ kurssi on ollut mahtava oppi itseeni ja t√§m√§ EFT -menetelm√§ on loistava ty√∂kalu tunnelukkojen aukaisuun. T√§t√§ menetelm√§√§ kannan mukanani. Kiitos!