ELÄMÄNTEHTÄVÄ & RAHA Aineisto myynnissä

ELÄMÄNTEHTÄVÄ JA RAHA -WEBINAARI

Mieli pyrkii aina kohti tuttua. Siksi on supertärkeää tehdä vauraudesta ja ansainnasta mielellesi tuttua.

ELÄMÄNTEHTÄVÄ JA RAHA -webinaarissa tunnistat blokit sinun ja ansaitsemisen välissä ja päästät niistä irti. Koet rahan ja ansaitsemisen runsauden näkökulmasta:

  1. Lähdet matkalle tietoisuuteesi. Selvitämme 30 minuutin mittaisen prosessin aikana ne syvimmän tason rajoitukset, joita sinulla liittyy rahaan, ansaitsemiseen ja vaurauteen. Tunnistat henkilökohtaiset blokkisi sinun ja ansainnan välissä, sen miksi raha ja puute tai haasteet sekä ansainta ja niukkuus liittyvät mielessäsi toisiinsa. Tämän matkan saat webinaarin jälkeen myös laadukkaana MP3 tiedostona ja voit toistaa sen halutessasi.
  2. Irti päästäminen ja uusi ohjelmointi: Ohjaan sinut tehokkaan prosessin avulla ihmeellisen tietoisuuteesi syvemmille kerroksille. Opit kokemaan ansaitsemisen ja vaurauden luonnollisuuden ja runsauden näkökulmasta.
  3. Prosessissa luot runsauden tunnetilan osaksi sitä, kuka olet. Mieli oppii toistojen avulla ja teet työn webinaarista saamasi MP3 äänitteen avulla. Äänitteen kesto on 23 min. Kuuntelet sen kolmen viikon ajan 1-2 krt. päivässä.

 

65,00 59,00

Elämäntehtävä ja raha -webinaarin hintaan sisältyy:

  • Videotallenne Elämäntehtävä ja raha -webinaarista, joka on katsottavissasi 21 vrk ajan.
  • Kaksi MP3 äänitettä: Toisen teet 1-3 krt tai tarpeen mukaan ja toisen kuuntelet päivittäin seuraavien kolmen viikon aikana. Päivittäin kuunneltava äänite (kesto 23 min.) sopii erinomaisesti kuunneltavaksi nukkumaan mennessä ja sen kesto 23 min. MP3 äänitteet jäävät sinulle.
  • Videon ja MP3 äänitteen saat sähköpostiisi workshoppia seuraavana päivänä. 

 

Jos et pääse osallistumaan, se ei haittaa, sillä saat webinaarin videotallenteena ja molemmat prosessit lisäksi laadukkaina MP3 tiedostoina. Webinaarimateriaalin voit katsoa ja tehdä itseksesi sinulle sopivana ajankohtana 21 vrk sisällä workshopista.

 

Missä? Workshop pidetään Zoomissa, joka on helppokäyttöinen verkkokoulutusalusta. Tarvitset jonkin älylaitteen ja verkkoyhteyden toimivalla äänentoistolla. Kirjaudu Zoomiin mielellään 5-15 minuuttia ennen varsinaista aloitusajankohtaa.

 

Kirjautumistiedot: Maksettuasi saat kaksi sähköpostia: toisessa on kuitti ostoksestasi ja toisessa linkki workshoppiin ja ohjeet kirjautumiseen. Jos et löydä sähköpostia, tarkista ensin kaikki postilaatikkosi mm. roskaposti ja Gmailin sosiaaliset -välilehti. Jos viestiä ei löydy, laita kuittikopio maksusuorituksesta  [email protected]  ja jäljitän ostoksesi. Lähetän sinulle tarvittavat tiedot sisäänpääsyyn.