LÖYDÄ ELÄMÄNTEHTÄVÄSI SU 18.10 - aineisto myynnissä

LÖYDÄ ELÄMÄNTEHTÄVÄSI SU 18.10.2020 – aineisto myynnissä

Elämäntehtävän toteuttaminen tuo syvän merkityksellisyyden kokemuksen.

LÖYDÄ ELÄMÄNTEHTÄVÄSI -webinaari on sinulle, joka haluat tunnistaa merkitystyösi, se mitä sielusi sinulle viestittää ja asettua vielä tietoisemmin elämäntehtäväsi polulle. HUOM! Saat webinaarin videona ja kuunneltavina äänitteinä. Voit tehdä koko aineiston juuri sinulle sopivana hetkenä.

 1. Aloitamme ainutlaatuisella tutkimusmatkalla syvälle tietoisuuteesi, jonka aikana tunnistat elämäntehtävääsi liittyvät avaintekijät.
 2. Ohjaan sinut syväluotaavan prosessin avulla ihmeellisen tietoisuutesi syvemmille kerroksille, missä tapahtuu irti päästäminen vanhasta ja laajennamme kykyäsi ajatella siitä, kuka sinä olet ja mihin kykenet.
 3. Ohjelmoit mielesi seuraavien kolmen viikon aikana etenemään elämäntehtäväsi polulla. Saat äänitteen, jonka kesto on noin 20 min. ja se on hyvä kuunnella päivittäin. Näin rakennat uusia tapoja ajatella ja tuntea itsestäsi ja mahdollisuuksistasi alitajuiseen ja tietoiseen mieleesi. Lisäksi saat mielesi löytämään sinulle yhä merkittävämpiä vastauksia siitä, kuka sinä pohjimmiltasi olet ja mikä on tarkoituksesi täällä.
 4. Voit ostaa koko materiaalin itsellesi. Ostosi jälkeen saat  sähköpostiisi pääsyn koko aineistoon.

59,00 49,00

Palautetta:

HANNA

Suurkiitos webinaarista ja äänitteestä ja mahdollisuudesta vaikuttaa sillä omaan elämään. En oikein tiedä mistä aloittaisin. Kuuntelin äänitteen joka aamu ja ilta 21 päivää ja vähän ylikin. Toiseksi viimeinen aamumeinasi mennä pipariksi, kun tajusin, että myöhästyn, jos en lopeta. Sen takia, kuuntelin sitten muutaman päivän yli.

Eli olen nukahtanut sinun ääneesi ja herännyt sen kanssa. Tämä tuntui todella hyvältä. Aluksi ajattelin, että aika pitkä aika, mutta viikon jälkeen ei mitään merkitystä, vain tunne joko tämä loppui. Oli vähän vieroitusoireita lopetuksen jälkeen, en meinannut saada unta ilman.

Motivaatio oli alun jälkeen todella kova, ehkä johtui pään sisäistä muutoksista. Nukuin levollisesti koko kolmen viikon kuuntelun ajan ja paljon syvää unta. Nukun edelleen.

Aika nopeasti, ehkä jo runsaan viikon jälkeen, tuntui, että ”ryhti suoristui ja katse kirkastui”. Tuli tunne, että minä osaan ja minä teen. Se näkyi ihan joka elämän alueella. Minusta on tullut itsevarmempi. Löysin taas työn tekemisen ilon. Meni viikko ja minut siirrettiin toiseen paikkaan ja saan kehuja, kun olen ammattilainen ja hoidan työni niin hyvin.

Vapaa-ajalla sain oman firman myyntiä harppauksen eteenpäin reilun viikon kuuntelun jälkeenLuotan intuitioon enemmän tai siitä on tullut jokapäiväinen työkalu. On se ollut ennenkin, mutta nyt jotenkin varmemmin. Koen myös, että minua ohjataan enemmän. Tai sitten kuulen ohjauksen paremmin ja helpommin. Runsaan viikon kuuntelun jälkeen minulle alkoi tulla tunne, että nyt alkavat palaset loksahdella paikoilleen. Äänite antaa voimaa ja uskoa itseen, luottamusta siihen, että minulla on yhteys ja osaan, olen tarpeellinen, teen työtä ilolla ja saan siitä hyvän korvauksen ja elän runsaudessa! Kiitos Elina – halauksin Hanna

PIA

Kiitos aivopesusta! Se johti moniin asioihin: Nukuin todella rauhallisesti ja hyvin kun olin kuunnellut meditaatiot. Reilun viikon jälkeen tajuntaan iski täysillä iso itsevarmuus. Töissä huomasin muutoksen alkaneen täysillä, kun pyydettiin ottamaan kantaa johtoportaan toimintaan. Minähän otin kantaa. Näin ihan kirkkaana mielessä, mistä kenkä puristaa ja mitä ehdottaisin asioiden parantamiseksi.

Sähköpostini sai tietysti aikaan sen, että pääsin keskustelemaan välittömästi ison päällikön kanssa – ja eihän vastapuoli voinut muuta kuin innostua mukanani! Tää oli niin huippu kokemus ja sen jälkeen huomasin, että jotain on muuttunut ihan täysin. Nautin täysillä töistä eikä haittaa, vaikka tässä on vielä sarkaa.

Mikä muutos siis? Aivan uusi näkemys omasta itsestä. Varmuus, iloisuus. Ymmärrän tosissaan taitoni ymmärtää kokonaisuuksia, nähdä, mitä tulee tehdä ja kykyni innostaa muita. Ympärille on myös tullut paljon uusia samalla tavalla kanssani ajattelevia ihmisiä, joiden kanssa voin entisestään vahvistaa tätä tapaa olla ja tehdä.

Aiemmin kirjoitin vihkoon muutoskohteeni: ”Oma epävarmuus, ajattelu, etten olisi kuitenkaan tarpeeksi hyvä” ”En vieraassa seurassa osaa tuoda omaa asiantuntijuutta esiin.” jne. Otin tuon vihon esiin juuri tällä viikolla ja totesin ”mitä ihmettä – tätä ei enää ole!!”

Mitäs sitten seuraavaksi? Oma henkinen matkani on edelleen aluillaan, mutta niin kiinnostava. Kiitos! -Pia

MIISA

Olen kuunnellut session äänitettä pääsääntöisesti kerran päivässä, viikonloppuisin välillä kahdesti. Iltaisin, nukkumaan mennessä kuuntelu tahtoo olla alitajunnan työstöä, sillä nukahdan ihan alta aikayksikön. Ei taida haitata, koska kuulen päässäni usein sinun äänellä lausuttuja lauseita, niitä joita esiintyy äänitteellä. Ja olen huomannut, että suhtaudun luottavaisemmin taitoihini. Olen mm. tehnyt aivan uudenlaisen ”hoitopaketin”, jossa on kaikki ne osa-alueet, jotka ovat minulle tärkeimpiä. Nyt olen toteuttanut sen jo pari kertaa ja saanut aivan huikeat yhteydet ❤ (henkimaailmaan) Ja jälkikäteen vielä valokuvia (istunnossa tulleista edesmenneistä) itselleni ”todisteeksi”. Uskomatonta 🙏❤ olen ihmeissäni ja kiitollinen. Olen huomannut irtautuvani palkkatyöstäni. Nyt äänitteen kuuntelu on toiminut myös siinä hyvänä tukena.

Jatkan kuuntelua, lämmin kiitos siitä Elina 🙏❤ Miisa

Löydä elämäntehtäväsi -webinaariin sisältyy:

 • Jos et päässyt osallistumaan, se ei haittaa, sillä saat webinaarin videotallenteena ja MP3 äänitteinä, jotka jäävät sinulle omaksi.
 • Aineistossa on kaksi videotallennetta livestä, ne on katsottavissasi 7 vrk ajan -> päivitys: 21 vrk ajan!
 • Lisäksi siihen kuuluu kaksi MP3 äänitettä kuunneltavaksi seuraavan kolmen viikon aikana, kesto 20 min.
 • MP3 äänitteet jäävät sinulle. Videot voit katsoa 21 vrk ajan.
 • Maksettuasi saat kaksi sähköpostia: toisessa on kuitti ostoksestasi ja toisessa linkki webinaariaineistoon.
 • Jos et löydä sähköpostia, tarkista ensin kaikki postilaatikkosi mm. roskaposti ja Gmailin sosiaaliset -välilehti.
 • Jos viestiä ei vieläkään löydy, laita kuittikopio onnistuneesta maksusuorituksesta  [email protected]  ja jäljitän ostoksesi. Lähetän sinulle tarvittavat tiedot sisäänpääsyyn.