SOULCOACHING, EROON ENERGIABLOKEISTA -ei vapaita aikoja

SOULCOACHING EROON ENERGIABLOKEISTA

Zoom, 175 eur (sis. alv 24 %) 75 min.

  • Sopii mm. kun haluat muutosta elämääsi, kun et halua ”enää tätä samaa” yhdellä tai useammalla elämäsi osa-alueella, esimerkiksi työssä, ihmissuhteissa, taloudellisesti, hyvinvointisi tai henkisen kasvun osalta.

 

Kun elämämme ei ole sillä tolalla kuin sydämessämme haluamme, kyse on meistä itsestämme, vaikka kuinka mielellämme ajattelemme tilanteen ympäristöstä, muista ihmisistä ja olosuhteista johtuvaksi.

Emme ole olemassa vain yhdellä olemassaolon tasolla. Fyysisen tason lisäksi olemme olemassa myös mentaalisella, henkisellä / sielullisella ja tunnetasolla. Useimmat ihmiset eivät koko elämänsä aikana sisäistä, että fyysinen todellisuutemme on lähinnä kuva tai heijaste, kuin printterin tuottama tuloste, kolmesta muusta tasosta.

Minun lahjani on tunnistaa joskus epämääräistenkin selitysten ja kuvausten keskeltä se olennaisin muutoskohde, josta positiivinen muutos elämässä alkaa. Kun muutos lähtee liikkeelle, se ei tapahdu vain yhdellä elämän osa-alueella, vaan näkyy kaikessa.

HUOM! Vapaita aikoja ei ole saatavilla tällä hetkellä. Pahoitteluni.

175,00

Ostoskoriin myös tästä

 

SoulCoaching -istunto, näitä asioita käsittelemme:

  • Et ole elämässäsi siellä missä haluaisit, tilanteesi on epätyydyttävä jollain elämäsi osa-alueella eli joko taloudellisesti, ammatillisesti, henkisesti ja/tai fyysisesti tai ihmissuhteiden saralla. Usein blokki on toisaalla kuin mihin osaamme katsoa, mutta se näkyy useammalla elämän osa-alueella.
  • Mikä on se rajoitus, uskomus tai kipu, joka vielä pitää sinua pienempänä ja vähemmän ”menestyvänä” kuin todellisuudessa olet. Menestys on lainausmerkeissä, koska puhun laajemmasta käsitteestä kuin taloudellinen /ammatillinen menestys. Todellinen menestys on tyydytyksen ja hyvinvoinnin tunnetta JOKAISELLA elämän osa-alueella.
  • Syvällä olevat uskomukset, jotka pitävät sinua paikoillasi, ne ylläpitävät sisäistä ristiriitaa ja kiinni vanhassa. Usein tilanne on se, että alitajuinen mielemme haluaa yhtä ja tietoinen mielemme toista. Niin kauan kuin nämä kaksi ovat ristiriidassa keskenään, asia ei etene mihinkään suuntaan.
  • Mitä tarvitset edetäksesi sielusi osoittamalla polulla, mikä tämä polku on ja mitkä ovat seuraavat askelesi.

 

Ohjeita:

Kun aikoja on jälleen saatavilla, niin maksamisen jälkeen varaa aikasi ajanvarauskalenterista

Saat sähköpostiisi linkin Zoomiin ja ennakkotehtävän, jonka tekemiseen aikaa menee 30-60 minuuttia. Zoom on helppokäyttöinen eikä vaadi erillisen ohjelman lataamista.

Olet lämpimästi tervetullut!