SOULCOACHING - EROON ENERGIABLOKEISTA

SOULCOACHING EROON ENERGIABLOKEISTA

Zoom tai videopuhelu, 175 eur (sis. alv 24 %) ja 70 min

  • Sopii mm. kun haluat muutosta elämääsi, kun et halua ”enää tätä samaa” yhdellä tai useammalla elämäsi osa-alueella, esimerkiksi työssä, ihmissuhteissa, taloudellisesti, hyvinvointisi tai henkisen kasvun osalta.

 

Kun elämämme ei ole sillä tolalla kuin sydämessämme haluamme, kyse on meistä itsestämme, vaikka kuinka mielellämme ajattelemme tilanteen ympäristöstä, muista ihmisistä ja olosuhteista johtuvaksi.

Emme ole olemassa vain yhdellä olemassaolon tasolla. Fyysisen tason lisäksi olemme olemassa myös mentaalisella, henkisellä / sielullisella ja tunnetasolla. Useimmat ihmiset eivät koko elämänsä aikana sisäistä, että fyysinen todellisuutemme on lähinnä kuva tai heijaste, kuin printterin tuottama tuloste, kolmesta muusta tasosta.

Minun lahjani on nähdä ihmisen sieluun ja tunnistaa joskus epämääräistenkin selitysten ja kuvausten keskeltä se olennaisin muutoskohde, josta positiivinen muutos alkaa. Kun muutos lähtee liikkeelle, se ei tapahdu vain yhdellä elämän osa-alueella, vaan näkyy kaikessa.

175,00

Ostoskoriin myös tästä

 

Energiablokkien purkaminen sopii esimerkiksi seuraavanlaisiin pohdintoihin:

  • Miksi et ole siellä missä haluaisit, on epätyydyttävä tilanne sitten taloudellinen, ammatillinen, henkistä laatua tai ihmissuhteiden saralla? Usein blokki on toisaalla kuin mihin osaamme katsoa ja se näkyy useammalla elämän osa-alueella.
  • Toisin sanoen, mikä on se rajoitus, uskomus tai kipu, joka vielä pitää sinua pienempänä ja vähemmän ”menestyvänä” kuin todellisuudessa olet?Menestys on lainausmerkeissä, koska puhun laajemmasta käsitteestä kuin taloudellinen menestys. Todellinen menestys on tyydytyksen ja hyvinvoinnin tunnetta JOKAISELLA elämän osa-alueella, ei pelkästään taloudellisesti.
  • Mitä ovat ne syvällä olevat uskomukset, jotka vielä pitää sinua paikoillasi sisäisen ristiriidan tilassa ja kiinni vanhassa? Usein tilanne on se, että alitajuinen mielemme haluaa yhtä ja tietoinen mielemme toista. Niin kauan kuin nämä kaksi ovat ristiriidassa keskenään, asia ei etene mihinkään suuntaan.
  • Mitä tarvitset edetäksesi sielusi osoittamalla polulla ja mitkä ovat seuraavat askelesi?

 

Ohjeita:

Maksamisen jälkeen varaa aikasi ajanvarauskalenterista TAI laita minulle meili elina(et)valominussa.fi, niin sovitaan aika.

  • Huom! Olen lomalla 20.6-1.8.2021, tiedustelut vain meilillä [email protected] – ajanvarauskalenterissa ei ole vapaita aikoja

Saat 2 vuorokauden sisällä ajanvarauksestasi sähköpostiisi linkin Zoomiin ja tiedot kuinka valmistautua. Zoom on helppokäyttöinen eikä vaadi erillisen ohjelman lataamista.

Olet lämpimästi tervetullut!