SOULCOACHING, EROON ENERGIABLOKEISTA

SOULCOACHING EROON ENERGIABLOKEISTA

Zoom /tai videopuhelu kesto 75 min.

  • Sopii mm. kun haluat muutosta elämääsi.
  • Kun et halua ”enää tätä samaa” yhdellä tai useammalla elämäsi osa-alueella, esimerkiksi työssä, ihmissuhteissa tai taloudellisesti.
  • Haluat tunnistaa mikä estää JA saada työkalut muutokseen ja eteenpäin.

 

Kun elämämme ei ole sillä tolalla kuin sydämessämme haluamme, kyse on meistä itsestämme, vaikka usein ajattelemme tilanteen olosuhteista johtuvaksi.

Emme ole olemassa vain yhdellä olemassaolon tasolla.

Fyysisen tason lisäksi olemme olemassa myös mentaalisella, henkisellä / sielullisella ja tunnetasolla. Useimmat ihmiset eivät koko elämänsä aikana sisäistä, että fyysinen todellisuutemme on heijaste, kuin printterin tuottama tuloste, kolmesta muusta tasosta.

Minun lahjani on tunnistaa joskus epämääräistenkin selitysten ja kuvausten keskeltä se olennaisin muutoskohde, josta positiivinen muutos elämässä alkaa. Kun muutos lähtee liikkeelle, se ei tapahdu vain yhdellä elämän osa-alueella, vaan näkyy kaikessa.

Teemme jo istunnon aikana muutostyötä yhdessä kanssasi. Saat myös tallenteen ja jatko-ohjeet omatoimiseen työskentelyyn istunnon jälkeen.

180,00

Ostoskoriin myös tästä

 

Henkilökohtainen istunto, muutostyön alueet:

  • Et ole elämässäsi siellä missä haluaisit, tilanteesi on epätyydyttävä taloudellisesti, ammatillisesti tai ihmissuhteiden saralla. Blokki saattaa olla toisaalla kuin mihin itse osaamme katsoa, mutta se näkyy useammalla elämän osa-alueella. Istunnossa katsomme mikä on se rajoitus / menneisyyden kipu /uskomus, joka vielä pitää sinua pienempänä ja vähemmän ”menestyvänä” kuin todellisuudessa olet. Ja nyt puhun laajemmasta käsitteestä kuin taloudellinen menestys. Menestys on  hyvinvoinnin tunnetta JOKAISELLA elämän osa-alueella.
  • Mikä rajoittavat uskomukset ylläpitävät sisäistä ristiriitaa ja kiinni vanhassa. Usein tilanne on se, että alitajuinen mieli haluaa yhtä ja tietoinen mieli toista. Niin kauan kuin nämä kaksi ovat ristiriidassa keskenään, emme etene mihinkään suuntaan.
  • Mitä tarvitset edetäksesi sielusi osoittamalla polulla ja mitkä ovat seuraavat askelesi.

 

KUINKA EDETÄ:

  1. Sovitaan yhteinen aika. Laita minulle viestiä  sähköpostin tai sivuston yhteydenottolomakkeen kautta, kiitos paljon.
  2. Kerro viestissä myös mihin tarvitset apuja ja palailen sinulle mahdollisimman pian.
  3. Kun aika on sovittu, maksa istunto täällä verkkokaupassa.
  4. Sessiot pidetään sovittuna ajankohtana Zoomin kautta. Zoom on helppokäyttöinen eikä vaadi erillisen ohjelman lataamista. Saat istunnosta tallenteen (MP3). (Jos käytät mieluummin esim. whats appia sekin käy, mutta zoom on ainoa jonka kautta saat MP3 tallenteen itsellesi myöhempää työskentelyä varten.)

Olet lämpimästi tervetullut!