Kirja Elämää Sielun ohjauksessa (sisältyy Näkijän polun materiaaleihin)

Elämää Sielun ohjauksessa (PDF, 56 sivua)

Teksti tipahteli tietoisuuteeni yläkerran hellässä ohjauksessa otsikko ja luku kerrallaan keväällä 2018. Prosessi oli vaivattomin ikinä. Yläkerran viisaus nivoutui elävän elämän käytännönläheisiin kokemuksiini henkiauttajien läsnäolosta sujuvasti ja helposti.

Lukijoilta olen saanut palautteita, joista tiedän kirjasen alkusanojen Minun sieluni puhuu sinun sielullesi olevan totta.

Koskettavin viesti tuli agressiivisen rintasyövän sairastaneelta Anitalta.  Hän kertoi ahmineensa Elämää Sielun ohjauksessa jo aikaisemmin, mutta tuntenut tarvetta palata siihen vielä uudestaan. Viimeisen rankan hoitojakson päätteeksi hän lähti yksin mökille toipumislomalle vain kirjaseni seuranaan. Anita oli mökin rauhassa lukenut kirjan läpi vielä kahdesti ja saanut voimia ja lohtua. Mitään kauniimpaa palautetta en olisi voinut saada. Olen syvästi kiitollinen ja tiedän sinun löytävän kirjasta itsellesi viestin, jonka tarvitset tällä hetkellä muistaaksesi sen kuka olet.

Sinä olet ikuinen henki kehossa. Ihmeellinen ja suurenmoinen. Älä unohda todellista olemustasi.

14,90

Elämää Sielun ohjauksessa

Sisältö:

 1. ROHKAISU
 2. TIIMI
 3. KUTSU
 4. UNI
 5. KAIPAUS
 6. OHJAUS
 7. MATKA
 8. YKSEYS
 9. JOHDATUS
 10. VOIMA
 11. LOPUKSI

Kirjan toimitus:

Saat kirjan PDF -muodossa. Kun olet maksanut, saat sähköpostiisi kaksi viestiä. Toinen on kuitti ostoksestasi. Toisessa viestissä, jonka otsikko on ”Tilauksesi Valo minussa on vastaanotettu”,  on kirjan latauslinkki. Siitä painamalla kirja avautuu puhelimesi / tablettisi / koneesi näytölle.

Viestin alaosasta löydät vielä toisen VAIHTOEHTOISEN linkin kirjan lataukseen. Tämä linkki johdattaa sinut sivulle, jossa on kirjan lisäksi lahjana sinulle kuunneltava ohjattu meditaatiomatka sisäisen valon ja henkiyhteyden voimistamiseen.