LÖYDÄ ELÄMÄNTEHTÄVÄSI -syvämeditaatiot +bonus

LÖYDÄ ELÄMÄNTEHTÄVÄSI

Elämäntehtävän toteuttaminen tuo syvän merkityksellisyyden kokemuksen.

LÖYDÄ ELÄMÄNTEHTÄVÄSI -aineisto on sinulle, joka haluat tunnistaa merkitystyösi, sen mitä sielusi sinulle viestittää ja asettua vielä tietoisemmin elämäntehtäväsi polulle. Aineisto: Johdantovideo aiheeseen ja kaksi syvämeditaatio-äänitettä. Voit kuunnella ja tehdä materiaalin juuri sinulle sopivana hetkenä.

 1. Aloitamme ainutlaatuisella tutkimusmatkalla syvälle tietoisuuteesi, jonka aikana tunnistat elämäntehtävääsi liittyvät avaintekijät. Ohjaan sinut tämän syväluotaavan prosessin avulla ihmeellisen tietoisuutesi syvemmille kerroksille, missä tapahtuu irti päästäminen vanhasta ja laajennamme kykyäsi ajatella siitä, kuka sinä olet ja mihin kykenet.
 2. Tämän jälkeen teemme toisen matkan syvälle tietoisuuteesi, ja sen avulla ohjelmoit mielesi etenemään elämäntehtäväsi polulla. Tämän äänitteen kesto on noin 20 min. ja se on tarkoitus kuunnella päivittäin seuraavan kolmen viikon aikana. Näin rakennat alitajuiseen ja tietoiseen mieleesi uusia tapoja ajatella itsestäsi ja mahdollisuuksistasi. Lisäksi ohjelmoit mielesi löytämään sinulle yhä uusia vastauksia siitä, kuka sinä pohjimmiltasi olet ja mikä on tarkoituksesi täällä.
 3. Maksun jälkeen saat  sähköpostiisi viestin, jossa on sisäänpääsylinkki aineistosivulle.

 

BONUSAINEISTO:

 

ELÄMÄNTEHTÄVÄ JA RAHA

Mieli pyrkii aina kohti tuttua. Siksi on supertärkeää tehdä vauraudesta ja ansainnasta mielellesi tuttua.

ELÄMÄNTEHTÄVÄ JA RAHA -verkkoaineiston avulla tunnistat blokit sinun ja ansaitsemisen välissä ja päästät niistä irti. Ohjelmoit mieleesi aivan uusia malleja ja koet rahan ja ansaitsemisen runsauden näkökulmasta.

Ohjaan sinut kahden voimallisen prosessin läpi:

 1. Ensimmäisessä prosessissa lähdet matkalle syvälle tietoisuuteesi. Selvitämme 30 minuutin mittaisen matkan aikana ne ei-tietoisen-mielen tason rajoitukset, joita sinulla liittyy rahaan, ansaitsemiseen ja vaurauteen. Tunnistat sen, minkä päälle henkilökohtaiset blokkisi sinun ja ansainnan välissä ovat lähteneet rakentumaan. Ja sen minkä tunnistat – sen voit muuttaa!
 2. Toinen prosessi on irti päästäminen vanhasta ja uuden ohjelmoinnin asentaminen: Ohjaan sinut toisen kerran tehokkaalla ja vaikuttavalla tavalla tietoisuuteesi syvemmille kerroksille missä alitajuinen mielesi ottaa vastaan uudenlaisia käskyjä ja oppii uusia tapoja reagoida. Opit kokemaan ansaitsemisen ja vaurauden luonnollisuuden ja runsauden näkökulmasta.
 3. Ensimmäisen prosessin toistat tarvittaessa. Jälkimmäisen sen sijaan toistat seuraavien kolmen viikon aikana mielellään päivittäin ja näin luot runsauden tunnetilan ja uudenlaisen uskon itseesi ja mahdollisuuksiisi osaksi sitä, kuka olet. Mieli oppii toistojen avulla. Työ tulee tehtyä kurssin MP3 äänitteen avulla ja sen kesto on 23 min. Äänite soveltuu erinomaisesti kuunneltavaksi nukkumaan mennessä.

19,00

 

Löydä elämäntehtäväsi -aineistoon sisältyy:

 • Aineistossa on videotallenne zoom-livestä ja kaksi MP3 äänitettä, kesto 20 min / kpl / äänite.
 • MP3 äänitteet jäävät sinulle omaksi ja sinulla on pääsy kurssialustaan niin kauan kuin itse haluat.
 • Maksettuasi saat kaksi sähköpostia: toisessa on kuitti ja toisessa linkki aineiston kurssisivulle. Kirjautumislinkin sisältävä viesti on otsikolla ”Tilauksesi verkkokaupasta VALO MINUSSA on vastaanotettu!”
 • Bonusaineisto: Nyt kurssille mukaan tuleville bonuksena aineisto Elämäntehtävä ja raha.
 • Jos et löydä sähköpostia, tarkista ensin kaikki postilaatikkosi mm. roskaposti ja Gmailin sosiaaliset -välilehti.
 • Jos viestiä ei löydy, laita meili [email protected]  ja lähetän sinulle tarvittavat tiedot sisäänpääsyyn.

 

 

KOKEMUKSIA

Olen kuunnellut session äänitettä pääsääntöisesti kerran päivässä, viikonloppuisin välillä kahdesti. Iltaisin, nukkumaan mennessä kuuntelu tahtoo olla alitajunnan työstöä, sillä nukahdan ihan alta aikayksikön. Ei taida haitata, koska kuulen päässäni usein sinun äänellä lausuttuja lauseita, niitä joita esiintyy äänitteellä. Ja olen huomannut, että suhtaudun luottavaisemmin taitoihini. Olen mm. tehnyt aivan uudenlaisen ”hoitopaketin”, jossa on kaikki ne osa-alueet, jotka ovat minulle tärkeimpiä. Nyt olen toteuttanut sitä ja saanut huikeat kokemukset ja palautteet. Uskomatonta ?❤ olen ihmeissäni ja kiitollinen. Olen huomannut irtautuvani palkkatyöstäni. Äänitteen kuuntelu on toiminut myös siinä hyvänä tukena.

Jatkan kuuntelua, lämmin kiitos siitä Elina ?❤ Miisa

 

Suurkiitos äänitteestä ja mahdollisuudesta vaikuttaa sillä omaan elämään. En oikein tiedä mistä aloittaisin. Kuuntelin äänitteen joka aamu ja ilta 21 päivää ja vähän ylikin. Eli olen nukahtanut sinun ääneesi ja herännyt sen kanssa.

Tämä tuntui todella hyvältä. Aluksi ajattelin, että aika pitkä aika, mutta viikon jälkeen ajalla ei enää mitään merkitystä, vain lopussa tunne joko tämä loppui.

Motivaatio oli alun jälkeen todella kova, ehkä johtui pään sisäistä muutoksista. Nukuin levollisesti koko kolmen viikon kuuntelun ajan ja paljon syvää unta. Nukun edelleen.

Aika nopeasti, ehkä jo runsaan viikon jälkeen, tuntui, että ”ryhti suoristui ja katse kirkastui”. Tuli tunne, että minä osaan ja minä teen. Se näkyi ihan joka elämän alueella. Minusta on tullut itsevarmempi. Löysin taas työn tekemisen ilon. Vapaa-ajalla sain oman firman myyntiä harppauksen eteenpäin reilun viikon kuuntelun jälkeenLuotan intuitioon enemmän tai siitä on tullut jokapäiväinen työkalu. On se ollut ennenkin, mutta nyt jotenkin varmemmin. Koen myös, että minua ohjataan enemmän. Tai sitten kuulen ohjauksen paremmin ja helpommin. Runsaan viikon kuuntelun jälkeen minulle alkoi tulla tunne, että nyt alkavat palaset loksahdella paikoilleen. Äänite antaa voimaa ja uskoa itseen, luottamusta siihen, että minulla on yhteys ja osaan, olen tarpeellinen, teen työtä ilolla ja saan siitä hyvän korvauksen ja elän runsaudessa! Kiitos Elina – ❤️ Hanna

 

Kiitos ”aivopesusta”! Se johti moniin asioihin: Nukuin todella rauhallisesti ja hyvin kun olin kuunnellut meditaatiot. Reilun viikon jälkeen tajuntaan iski täysillä iso itsevarmuus. Töissä huomasin muutoksen alkaneen täysillä, kun pyydettiin ottamaan kantaa johtoportaan toimintaan ja minähän otin. Pääsin keskustelemaan ison päällikön kanssa – ja eihän vastapuoli voinut muuta kuin innostua mukanani! Tää oli niin huippu kokemus ja sen jälkeen huomasin, että jotain on muuttunut ihan täysin. Nautin täysillä töistä eikä haittaa, vaikka tässä on vielä sarkaa.

Mikä muutos siis? Aivan uusi näkemys omasta itsestä. Varmuus, iloisuus. Ymmärrän tosissaan taitoni ymmärtää kokonaisuuksia, nähdä, mitä tulee tehdä ja kykyni innostaa muita. Ympärille on myös tullut paljon uusia samalla tavalla kanssani ajattelevia ihmisiä, joiden kanssa voin entisestään vahvistaa tätä tapaa olla ja tehdä.

Aiemmin kirjoitin itselleni muutoskohteeni: ”Oma epävarmuus, ajattelu, etten olisi kuitenkaan tarpeeksi hyvä. En vieraassa seurassa osaa tuoda omaa asiantuntijuutta esiin.” jne. Otin kirjoittamani esiin juuri tällä viikolla ja totesin ”mitä ihmettä – tätä ei enää ole!!” Mitäs sitten seuraavaksi? Oma henkinen matkani on edelleen aluillaan, mutta niin kiinnostava. Kiitos! -Pia