OMA NÄKIJÄISTUNTO - ei vapaita aikoja

NÄKIJÄISTUNTO ZOOM

Työskentelen henkimaailman ohjauksessa näkijänä ja meediona. Henkimaailmalla tarkoitan sieluviisautta, henkioppaita ja edemenneitä rakkaita.

Intentioni on auttaa asiakastani luomaan elämäänsä oman näköisekseen, rohkeasti ja pelotta. Kaikki mikä sieluviisaudesta kauttani tulee, tukee tätä päämäärää. Henkimaailmasta tuleva ohjaus on AINA rakastavaa ja rohkaisevaa.

Henkilökohtaisessa istunnossa on tilaa hengähtää, kuulla sisintään ja antaa henkimaailmasta tulevan rakkauden hoitaa ja viisauden tuoda sen vahvistuksen, mitä elämänpolulleen juuri sillä hetkellä tarvitsee.

Kuhunkin näkemistilanteeseen tulee hengen maailman puolelta tulija/ tulijat, jotka ovat sopivimmat tuomaan tarvittavan tiedon. Voit myös itse toivoa mielessäsi joitain tiettyä tulijaa tulevaksi. Muista, että ajatuksesi ovat puhetta henkimaailman suuntaan ja on ok pyytää vaan ei vaatia.

Usein katson asiakkaalle myös sellaista entistä elämää, jolla on merkitystä tässä hetkessä ja josta olisi tarkoituksenmukaista saada  ymmärrystä elämäntilanteeseen ja ratkaisuihin nyt.

HUOM. Aikoja ei ole saatavilla Näkijäistuntoon enää vuodelle 2021. Pahoitteluni!

175,00

KUINKA EDETÄ:
  1. Kun varaat ajan, on hyvä miettiä mihin haluat saada selkeyttä, mitä elämääsi kaipaat, mihin tarvitset ohjausta, rohkaisua tai varmistusta. Henkiväki on kuulolla. He tietävät tarpeesi ja toiveesi tarkemmin kuin sinä itse, mutta tarvitsevat sinulta LUVAN ja oman valmiuden voidakseen auttaa.
  2. Varaa aikasi ajanvarauskalenterista
  3. Kirjoita ajanvarauksen lisätietoihin mihin toivot opastusta, esim. Työ / elämäntehtävä / talous / jaksaminen / rakkaus / henkinen hyvinvointi ja kasvu tms. Esim. Toivon opastusta työhön ja selkeyttä tai vahvistusta elämäntehtävään selkeyttä + raha.
  4. Maksa näkijäistuntosi täällä verkkokaupassa. Hinta on 175 eur (sis. alv 24%)

Saat hyvissä ajoin ennen istuntoamme sähköpostiisi linkin Zoomiin ja tiedot kuinka valmistautua.  Zoom on helppokäyttöinen eikä vaadi erillisen ohjelman lataamista.

Saat istunnon itsellesi MP3 äänitteenä.

Olet lämpimästi tervetullut!

Rakkaudella Elina