Uusi ryhmä lokakuussa! Upea unelman rakentajan koulutus

Elämään, jota rakastat elää

21.-24.10.2021 Villa Aurora, Mäntyharju

Kaikki ulkoinen luodaan ensin sisäisesti. Se mistä unelmoit, sinun on mahdollista saavuttaa.

Näin sanovat henkiset lait ja energian lainalaisuudet.

Käytännön toteutus onkin sitten se, mikä pääsääntöisesti ontuu. Takerrumme olosuhteisiin ja annamme oman historiamme, kulloisenkin tilanteen ja tunteen määritellä ajatuksemme ja tekomme.

Tuijotamme olosuhteita vielä lisää ja epäusko kasvaa. Noidankehä on valmis.

Usko pois, tästä kehästä on olemassa reitti ulos selkeyteen, tekemisen iloon ja etenemiseen luomisen polulla.

Unelman luomisen askelmerkit ovat selkeät. Ne ovat jokaisen opittavissa ja toteuttavissa. Kaikki tarvittava löytyy sisältämme, kun vain tiedämme KUINKA.

Tule mukaan tähän ainutlaatuiseen koulutukseen:

Opit luomisen kolme vaihetta, sisäistät kunkin vaiheen askelmerkit (=kuinka teet) ja ymmärrät syvällisesti henkiset lainalaisuudet, kuinka ne liittyvät luomisen prosessiin ja ohjailevat tunteitamme, toimintaamme ja niiden seurauksia.

Palaset loksahtavat paikoilleen.

Tilanteisiin, joissa aikaisemmin tuskastuit ja luovutit, saat uusia toimivia tapoja edetä.

Mitä saat:

 • Tunnistat unelmasi, sen mitä rakastaisit olla, kokea, saada, tehdä ja antaa.
 • Opit selkeän kolmivaiheisen prosessin unelmiesi luomiseen.
 • Saat 10 käytännönläheistä toimivaa askelta, kuinka etenet prosessin vaiheesta toiseen. Niitä noudattamalla etenet väistämättä kohti unelmiasi.
 • Saat työkalut, joiden avulla rakennat jokainen päivä todeksi sitä elämää, jota rakastaisit elää.
  • Askelmerkkien ja työkalujen avulla pysyt polulla, jolta et voi eksyä. Tiedät kuinka etenet käytännössä jokaisella elämäsi osa-alueella.
 • Linjaat toiveesi, ajatuksesi ja tekosi tärkeimpien henkisten lakien mukaan. Tämä ei jää henkisen filosofian tasolle, vaan on purettu auki tekemisen tasolle, jotta tiedät kuinka pysyt värähtelyssä, jolla sijaitsee elämä, jota rakastat elää.
  • Opit mm. kuinka korvaat uskon mm. omaan onnistumiseen / unelman toteutumiseen, kun olosuhteet vielä ovat kaukana siitä, mitä haluat.
 • Siirryt rajoittavien uskomusten luomasta todellisuudesta suurempaan vapauteen elämässäsi.

 

Syyskuun ryhmäläisten kokemuksia:

Syyskuun kurssilaisista 100% suosittelisi ehdottomasti ja antoi parhaan mahdollisen arvosanan 5.

 • ”Ehdottomasti suosittelisin, arvosana 5! Sain työkalut unelman rakentamiseen. Sain myös elää eheyttävässä kuplassa, sain paljon enemmän kuin mitä lähdin hakemaan.”
 • ”Sain konkreettisen ja toteuttamiskelpoisen ohjelman oman elämän muuttamiseen. Sain uskoa tulevaan. Suosittelisin ehdottomasti!”
 • ”Ihan paras kurssi. Sain paljon vahvistusta ja uskoa omalle tekemiselle, unelmani konkretisoitui ja sain selkeyttä miten rakennan sillan unelmaani. Eli tämä konkreettisesti toteutui.”
 • ”Kiitos ihanasta kurssista. Suosittelen ihan ehdottomasti. Isot ennen abstraktit asiat jäsentyi palasiksi ja askeleiksi. Superpaljon nimenomaan käytännönläheisiä keinoja.”
 • ”Suosittelisin täydellä sydämellä, arvosana 5++++. Sain selvyyttä, selkeitä askelmerkkejä ja uusia toimintapoja mennä eteenpäin näiden päivien jälkeen. Myös iltaohjelma oli ihan huikea.”
 • ”Olen sata kertaa kuullut, että ole tietoinen omista ajatuksista, mutta sun tapa kertoa ja kaikki esimerkit toimi paremmin mulle. Havainnollistit asioita niin, että sain intoa, energiaa ja käytännön työkaluja.”
 • ”Sisältö oli TOSI hyvä. Todella paljon uusia ajatuksia herättävä, laaja-alainen ja konkreettisia esimerkkejä. Sain myös paljon uusia työkaluja ja uskoa tulevaisuuteen. Tuot Elina asian upealla tavalla esille. Paikka oli nappivalinta tälle kurssille.”

Majoitus ja kustannukset:

 • Kesto to-su: 21.-24.10 Villa Aurora, Mäntyharju.
 • Saapuminen torstaina 21.10 klo 16.00-18.00. Yhteinen illallinen klo 18.30-19.30. Ohjelma alkaa tulopäivänä salissa illallisen jälkeen.
 • Lopetus sunnuntaina 24.10 klo 15.30 päätöskahveihin.
 • Majoitus yhden hengen huoneissa. Täysihoito. Kasvisruoka. Halukkaille mahdollisuus saunaan ja uintiin lauantaina, perjantaina muuta iltaohjelmaa.
 • Investointi: Majoitus 255 eur ja ohjaus 380 eur. Yhteensä 635 eur.
 • Hintaan ei sisälly matkakustannuksia. Vahvistat varauksesi maksamalla opetuksen osuuden. Majoitus maksetaan paikan päällä. 
 • Lisätiedot [email protected], Gsm. 040 735 4728

 

Paikkoja rajoitetusti. Varaa paikkasi nyt.

Opetuksen osuus maksusta:

380,00

Ostoskoriin myös tästä

Jos haluat maksaa opetuksen osuuden kurssimaksusta 3. erässä /130 eur/kk), niin se onnistuu laskulla. Laita minulle meiliä [email protected]

Entä jos sinulla ei ole unelmaa…

…tai se on liian suuri tai ”epämääräinen”?

Unelma saattaa tuntua suurelta, kaukaiselta ja mahdottomalta toteuttaa. Ja se on ok.

Unelma tuntuu suurelta, koska se ON jotain suurempaa kuin tämänhetkinen tilanteesi. Matka unelmien toteuttamiseen vie epämukavuusalueelle.  Säikähdämme ja vetäydymme ennen kuin unelma saa muotoaan edes sisäisessä maailmassamme, saati ulkoisessa.

Silti unelmasi haluaa ja sen on tarkoitus tulla näkyväksi.

Voit soveltaa prosessia yhtä hyvin yksittäisen unelman, (esimerkiksi taloudellinen vapaus, oma yritystoiminta, uusi ihana koti, rakastava parisuhde tms.) tai kokonaisen elämäntyylin rakentamiseen. Eikä unelmaa tarvitse tietää valmiiksi. Sen mikä on unelmasi ja kuinka sen ”löydät”, opit kurssin 1. päivänä.

Koulutus johdattaa sinut:

 1. Selkeyteen siitä, mikä on unelmasi ja varmuuteen, että visiosi/unelmasi on sinun ja aikaisi arvoinen –  eikä päinvastoin.
 2. Aktiiviseen elämän luomisen, unelman rakentamisen taitoon. Kyseessä todellakin on taito, eivät onnenkantamoiset eikä sattuma.
 3. Luottamukseen ja innostuneeseen toimintaan. Sen sijaan, että mietit mitä tehdä seuraavaksi tai odotat kohtalon pyörän kääntymistä, tiedät joka päivä mitä voit tehdä unelmasi eteen.
 4. Loputtoman jahkailun, epäuskon tai eipäs-juupas kissanhännänvedon loppumiseen. Saat keinot ohittaa ja ylittää ne esteet, jotka tähän asti ovat laittaneet kapuloita rattaisiisi.
 5. Mittaamattoman arvokkaan kokemuksen ja opit Villa Auroran taianomaisen tunnelmassa.

 

Jos koulutus kutsuu sinua, mutta…

olet epävarma, pyydän sinua lukemaan eteenpäin:

Tiedät, että jos hengität seuraavat 365 päivää, luot elämääsi joka tapauksessa.

Voit tehdä sen joko automaattiasetuksista käsin, jolloin saat sitä, mitä sait myös edellisenä vuonna ja sitä edellisenä…TAI voit luoda elämääsi tietoisesti unelmastasi käsin.

Ehkä tiedät kolme yleisintä tapaa, kuinka vallitseva paradigma, ”rajoittavien uskomusten kokoelmasi” puhuu, kun haluat tehdä muutoksen?

Se nimittäin puhuu seuraavien lauseiden kautta (koska paradigman tehtävä on pitää elämäsi ennallaan ja suojella sitä todellisuutta, jonka olet jo luonut):

 1. ”Minulla ei ole aikaa.” Tämä ei ole totta. Meillä on aina aikaa asioille, joita todella haluamme tehdä. Jos esimerkiksi tämä koulutus kutsuu sinua, mutta luulet, että sinulla ei ole aikaa, kyseessä on rajoittava uskomus. Uskot, että et ole niin tärkeä, että voisit OTTAA ITSELLESI AIKAA tai uskot, että unelmasi voi odottaa – tai että keksit kyllä ratkaisun itse.
 2. ”Minulla ei ole rahaa.” Kuvittele tilanne, jossa rakkaasi on vaarassa joutua väärinkäsityksen vuoksi pahamaineiseen vankilaan ulkomailla, ellet sitten saa jostain illaksi järjestettyä 500 tai 1000 tai 5000 euron takuita. Onnistuisitko? Okei, tuo esimerkki on aika överi.  MUTTA: Raha on energiaa. Energia puolestaan toimii tiettyjen lainalaisuuksien mukaan. Rahan (=energian) suhteen on oleellista erottaa, milloin kyseessä on rajoittava uskomus (energia supistuu) ja milloin puolestaan toimit niin, että energiasi laajenee. Kun liikut systemaattisesti suuntaan, jossa energiasi laajenee (=joka tuo sinulle iloa ja kasvua), myös taloudellinen tilanteesi kohenee.  Silloin on viisasta investoida. Kun asia puolestaan on merkityksetön tai vähemmän tärkeä, on viisasta säästää. Minulla henkilökohtaisesti on uskomus: Minulla on aina aikaa ja rahaa kaikkeen mitä rakastan tehdä ja mikä palvelee henkistä kasvuani. Ja näin on ollut.
 3.  ”Tämä ei onnistu / toimi minulle, koska…”
  • ”…yritin vastaavaa vuosi sitten, enkä onnistunut”/”….en kuitenkaan saa muutosta aikaan.”
  • ”…en osaa, pysty tai minulla ei ole mitään erityistaitoja.”
  • tai monet muut vastaavat versiot, jotka lannistavat, latistavat ja pitävät paikoillaan.
  • Nämä ja monet muut ovat kaikki rajoittavia uskomuksia. Ne nostavat päätään, kun olet astumassa pois tutusta ja turvallisesta (vaikka se olisi kuinka epätyydyttävää) kohti tuntematonta, vaikka tämä tuntematon olisi täynnä upeita mahdollisuuksia.

 

Jos jokin tai KAIKKI edeltävistä olivat sinun sisäistä puhettasi, huomaa mistä tuo puhe kumpuaa, pelosta vai rakkaudesta?

Kuuntele sitä mitä oikeasti haluat. Kuuntele mitä sydämesi sanoo. Koska se todellakin ON ainoa keino luoda elämää jota rakastaa elää.

Ja kysy itseltäsi:

ENTÄ JOS tämä Unelman rakentajan koulutus TOIMII minulle? Entä jos todellakin saan työkalut luoda elämää, jota rakastan elää?

Tiedän, että tämä prosessi toimii. Miksi?

En ole vetänyt tätä kokonaisuutta enkä sen 10 askelmerkkiä hatusta ajatuksella, että nyt luodaan uusi kiva kurssi ihmisille.

Itse asiassa aikomukseni ei ollut tehdä mitään uutta koulutusta eikä kurssia, vaan mennä sillä mikä nyt on (siis verkossa), koska siellä on JO tosi hyvää kamaa, josta tulee kiittävää palautetta ilahduttavan usein.

Mikä tässä nyt sitten on erilaista tai uutta?

Kävin itse kuluneen vuoden aikana syvällisen henkisen matkan oman mentorini kanssa. Hän on Usa:sta ja jo yli 70-vuotias.

Rapakon takaa olen oppini hakenut viimeisten yli 10 vuoden ajan. Ensimmäisiä hienoja kokemuksia oli Dwayne Dyerin seminaari vuonna 2011. Joka vuosi olen käynyt kurssin tai koulutuksen, joita en listaa nettisivuillani tai linkedin -profiilissa, sillä en ole kurssini enkä tittelini. 

Mutta olen sielultani joku, joka rakastaa henkisten salaisuuksien tutkimista, pystyy sisäistämään isoja kokonaisuuksia ja soveltaa oppimaansa intohimoisesti käytäntöön.

Nyt tämä vuoden kestäneen mentoroinnin ja sen oivallusten anti on tässä koulutuksessa. Paketissa. Valmiina. Ensimmäinen koulutusryhmä on nyt syyskuussa oppinsa saanut ja heidän palautteensa olivat huikaisevia. Jokainen osallistuja antoi kurssille parhaan mahdollisen arvosanan 5 (asteikko 1-5) ja tämä oli itse asiassa ensimmäinen kerta kun asteikko ylittyi, koska niin monta plussaa oli vitosen perässä.

Jos joku olisi sanonut minulle keväällä, että teet Elina näistä asioista koulutuksen, olisin vastannut, että no way (edelliset perustelut).

Mutta sitten asiakkaat, työ ja elämä osoittivat, että tälle kokonaisuudelle on tarvetta. Isosti tarvetta. Aina uudestaan eteen tuli ja tulee ihmisiä, joilla monilla on paljon hankittua tietoa ja henkisen kasvun polkua on tallattu, mutta ei ”loksahdusta”, koska kuva ei ole kokonainen.

Kuten aiemmin kirjoitin, palaset loksahtivat kohdalleen. Ympyrä sulkeutui ja siihen liittyen hauska yksityiskohta: Mentorillani ja Dwayne Dyerilla on yhteinen oppi-isä. Mies, jonka kanssa HE työskentelivät ennen kuin heistä tuli keitä heistä tuli: Elämäntehtävänsä toteuttajia, totuutensa löytäjiä ja puhujia. Kerron lisää tästä matkasta halukkaille. Tapaamisiin!

Pähkinänkuoressa:

Osaat taidon tehdä unelmistasi totta. Saat prosessin, jota voit toistaa. Saat käytännön keinot ja työkalut. Syvemmältä henkiseltä tasolta katsottuna tulet yhä enemmän siksi, kuka todellisuudessa olet. Tunnet enemmän iloa ja syvää tyydytyksen tunnetta, koska olet se kuka olet ja rakastat elämääsi.

Ota askel elämään jota rakastat elää. Ilmoittaudu mukaan!

Rakkaudella Elina

Elina Tarpila

SoulCoaching Valominussa.fi