NÄKIJÄN POLKU 2 SU 15.11 KLO 13.00-14.15

Näkijän polun toisessa osassa opit  mm. selväaisteista, ymmärtämään niiden käyttöä ja tunnistamaan niistä omat vahvuutesi.

Näkijän polku koostuu yksittäisistä työpajoista, jotka etenevät loogisessa järjestyksessä taitojen kehittymisen kannalta.  Jokainen osa vie syvemmälle näkemisen ja energiatyöskentelyn maailmaan. Näkijän polun johdanto-osat 1-3 pidetään zoomissa loka-, marras- ja joulukuussa 2020.

Näkijän polun kolme ensimmäistä kertaa luovat pohjan ymmärrykselle, harjoittelulle ja osaamiselle. Pääset osallistumaan työpajojen jatko-osiin keväällä 2021, jos olet käynyt Näkijän polun kolme ensimmäistä osaa. Luomme niissä lujan pohjan yhteiselle tekemiselle, oppimiselle ja harjoituksille.

 

45,00 37,90

Hintaan sisältyy:

  • Näkijän polku 2 workshop ja -videotallenne, joka on katsottavissa 7 vrk ajan.
  • Jos et pääse osallistumaan, voit katsoa workshopin videotallenteena sinulle sopivana ajankohtana 7 vrk sisälläLinkin videoon saat sähköpostiisi workshoppia seuraavana päivänä

 

Missä? Workshop pidetään Zoomissa, joka on helppokäyttöinen verkkokoulutusalusta. Tarvitset jonkin älylaitteen ja verkkoyhteyden toimivalla äänentoistolla. Kamera ei ole välttämätön.

HUOM! Kirjautumisohjeet: Maksettuasi saat kaksi sähköpostia, joista toinen on maksuvahvistus, ja toisessa on kuitti JA linkki workshoppiin sekä ohjeet kirjautumiseen. Kirjautumisviesti on otsikolla ”Tilauksesi verkkokaupasta VALO MINUSSA on vastaanotettu!” Talleta viesti workshoppiin asti, sillä tarviset siinä olevaa kirjautumislinkkiä.

Jos et löydä sähköpostia, tarkista ensin kaikki postilaatikkosi mm. roskaposti ja g-mailin sosiaaliset -välilehti. Jos viestiä ei vieläkään löydy, laita kuittikopio onnistuneesta maksusuorituksesta  [email protected]  ja lähetän sinulle tarvittavat tiedot sisäänpääsyyn.