NÄKIJÄN POLKU 3 SU 22.11 klo 13.00-14.15

Näkijän polun kolmannessa osassa opit auran lukemisen taidosta ja sieluyhteyden muodostamisesta sekä niiden välisistä eroista.

Näkijän polku koostuu yksittäisistä työpajoista, jotka etenevät loogisessa järjestyksessä taitojen kehittymisen kannalta.  Jokainen osa vie syvemmälle näkemisen ja energiatyöskentelyn maailmaan. Näkijän polun johdanto-osat 1-3 pidetään zoomissa loka-, marras- ja joulukuussa 2020.

Pääset osallistumaan työpajojen jatko-osiin keväällä 2021, jos olet käynyt Näkijän polun kolme ensimmäistä osaa. Luomme niissä lujan pohjan yhteiselle tekemiselle, oppimiselle ja harjoituksille. Varaa paikkasi nyt vaikka kaikkiin kolmeen.  Osallistujamäärä on rajoitettu.

45,00 37,90

Hintaan sisältyy:

  • Näkijän polku 3 –työpaja ja videotallenne. Tallenne on katsottavissa 7 vrk ajan.
  • Jos et pääse osallistumaan, voit katsoa workshopin videolta sinulle sopivana ajankohtana 7 vrk sisällä workshopista.

 

Missä? Workshop pidetään Zoomissa, joka on helppokäyttöinen verkkokoulutusalusta. Tarvitset jonkin älylaitteen ja verkkoyhteyden toimivalla äänentoistolla. Kamera ei ole välttämätön.

Kirjautumistiedot: Maksettuasi saat KAKSI sähköpostia. Niistä toinen on maksuvahvitus, ja toisessa on kuitti ostoksestasi sekä kirjautumislinkki workshoppiin. Kirjautumisviesti lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen otsikolla ”Tilauksesi verkkokaupasta VALO MINUSSA on vastaanotettu!” Lue se huolella ja laita talteen, jotta pääset kirjautumaan workshoppiin sisälle.

Jos et löydä sähköpostia, tarkista ensin kaikki postilaatikkosi mm. roskaposti ja g-mailin sosiaaliset -välilehti. Jos viestiä ei vieläkään löydy, laita kuittikopio onnistuneesta maksusuorituksesta  [email protected]  ja lähetän sinulle tiedot sisäänpääsyyn.