NÄKIJÄN POLKU 1 SU 25.10 KLO 13.00-14.15

Näkijän polun ensimmäisessä osassa opit energian maailmasta ja sen lainalaisuuksista, mm. kuinka käytät tietoisuuttasi lähettäessäsi ja vastaanottaessasi tietoa tässä fyysisille aisteille näkymättömässä todellisuudessa ja paljon muuta.

Näkijän polku koostuu yksittäisistä työpajoista, jotka etenevät loogisessa järjestyksessä taitojen kehittymisen kannalta.  Jokainen osa vie syvemmälle näkemisen ja energiatyöskentelyn maailmaan. Näkijän polun johdanto-osat 1-3 pidetään zoomissa loka-, marras- ja joulukuussa 2020.

Näkijän polun kolme ensimmäistä kertaa luovat pohjan ymmärrykselle, harjoittelulle ja osaamiselle. Pääset osallistumaan työpajojen jatko-osiin keväällä 2021, jos olet käynyt Näkijän polun kolme ensimmäistä osaa. Luomme niissä lujan pohjan yhteiselle tekemiselle, oppimiselle ja harjoituksille.

Varaa paikkasi nyt vaikka kaikkiin kolmeen. Näkijän polku osien 1-3  kustannus on 37,90 eur (sis.alv 24%) / kpl. Osallistujamäärä on rajoitettu.

 

45,00 37,90

Hintaan sisältyy:

  • Näkijän polku 1 -työpaja ja -videotallenne, joka on katsottavissa 7 vrk ajan.
  • Videon saat sähköpostiisi workshoppia seuraavana päivänä
  • Jos et pääse osallistumaan, voit katsoa workshopin videotallenteena sinulle sopivana ajankohtana 7 vrk sisällä workshopista.

 

Missä? Workshop pidetään Zoomissa, joka on helppokäyttöinen verkkokoulutusalusta. Tarvitset jonkin älylaitteen ja verkkoyhteyden toimivalla äänentoistolla. Kamera ei ole välttämätön.

 

Kirjautumistiedot: Maksettuasi saat KAKSI sähköpostia. Niistä toinen on pelkkä maksuvahvitus, mutta toisessa on kuitti ostoksestasi JA kuitin lisätiedoissa kirjautumislinkki workshoppiin. Tämä viesti löytyy antamastasi sähköpostiosoitteesta otsikolla ”Tilauksesi verkkokaupasta VALO MINUSSA on vastaanotettu!” Lue tämä viesti huolella ja laita se talteen!

Jos et löydä sähköpostia, tarkista ensin kaikki postilaatikkosi mm. roskaposti ja Gmailin sosiaaliset -välilehti. Jos viestiä ei vieläkään löydy, laita kuittikopio maksusuorituksesta  [email protected]  ja lähetän sinulle tarvittavat tiedot sisäänpääsyyn.