VALO MINUSSA

EFT -AKTIIVIMEDITAATIO ELÄMÄNMUUTOKSEEN

LUO ELÄMÄÄSI ILOA JA SELKEYTTÄ SEKÄ VAHVISTA KYKYÄSI TOTEUTTAA HALUAMIASI MUUTOKSIA

Kuka olen ja miksi kirjoitan tätä?

Olen Elina Tarpila, Valo minussa -kurssien ja podcast -sarjan tekijä. Intohimoni on auttaa asiakkaitani elämänmuutoksen tekemisessä. 

Yli kymmenen vuoden ajan olen saanut tehdä ammatikseni sitä, minkä parissa ajatukseni ovat aikuisikäni askaroineet: Kuinka elää oman näköistä elämää, jossa sielu, sydän ja toiminta ovat tasapainossa? Kuinka tunnistaa sielun kutsu, toteuttaa omaa elämäntehtävää ja luoda unelmia näkyväksi?

Usein tähän pakettiin kuuluu elämänmuutos. 

Uutta kun ei synny, jos vanha edelleen roikkuu mukana. Muutoksen rajoitteet kulminoituvat lähes aina mielen esteisiin: uskomuksiin ja käsityksiin siitä, mikä on mahdollista. 

Valo minussa -kurssi syntyi, koska vakuutuin EFT-naputtelun avulla nopeasti tapahtuvista konkreettisista muutoksista. Moni asia, jonka kanssa asiakkaani olivat elämässään kamppailleet pitkään, ”vain sulivat” pois helposti ja sama juttu, kun käytin EFT:tä oman elämääni ja kompastuskiviin itseni kanssa. 

Sain isoja positiivisia muutoksia aikaiseksi lyhyessä ajassa.  Omassa elämässäni ne sudenkuopat, joissa olin kompuroinut vuodesta toiseen hävisivät muutamassa kuukaudessa, verrattuna siihen, että olen koko aikuisikäni opiskellut erilaisia hyvinvointiin liittyviä menetelmiä JA olin työskennellyt jo vuosia ammatticoachina ja ravannut ympäri maailmaa oppimassa uusia menetelmiä.

Yksi isoimpia asioita minulle EFT:n avulla nopeasti tapahtuneista muutoksista oli vapautua siitä hervottomasta itsekriittisyydestä ja täydellisyyden tavoittelusta, jotka ovat rajoittaneet tekemisiäni monin tavoin, mutta onneksi vain elämäni ensimmäiset 48 vuotta 😉 

Kun iso muutos eteni, lähdin rohkeammin valitsemaan työssäni tekemisiä, jotka tuntuvat aidosti hyvältä ja luovuin muusta. Sain enemmän aikaa asioille, jotka ovat minulle tärkeitä. Vuoden sisällä syntyi mm. kirja ja kolme verkkokurssia.

Kaiken kaikkiaan parasta on ollut vapautunut ja kuplivan iloinen olotila, jota on vähän vaikea kuvailla. Tuo ilo on aikaisemmin lymyillyt sisimmässäni ja minulla on ollut siitä vain aavistus. Nyt tunnen sen ja elän siinä. En joka hetki, mutta useammin. Tämän olotilan halusin jakaa.

Siksi tein tämän kurssin. Siksi nimeksi tuli VALO MINUSSA. Tuo valo on sinussa ja minussa, meissä kaikissa ja se pääsee esille, kun jumiutuneet tunteet ja ajatusmallit vapautetaan kehosta ja mielestä.

JOS OPETTELEt YHDEN AINOAN MENETELMÄN…

Kaikista opiskelemistani työkaluista (joita on PALJON) EFT on tehokkain sekä nopeudessaan ja monipuolisuudessaan hämmästyttävin, koska EFT:n avulla muutat energiaasi minuuteissa minkä tahansa asian suhteen. 

EFT-naputtelut ja nimenomaan tämän kurssin aihepiireistä boostasivat minut oman varsinaisen elämäntehtäväni äärelle tekemään sitä, mitä olen tänne syntynyt tekemään. Tätä samaa toivon sinulle. 

Valo minussa EFT verkkovalmennuksessa on seitsemän osaa, jotka saavat aikaan syvällisiä positiivisia muutoksia ajattelussa, tunteissa ja tavoissasi asennoitua ja toimia.

MITÄ SAAT:

 1. Kurssin seitsemän osaa, yhteensä 16 tehokasta EFT-aktiivimeditaatio MP3 -äänitettä, kurssin muun opetusmateriaalin sekä kirjan EFT-aktiivimeditaatio elämänmuutokseen (90 sivua, PDF).
 2. Puhdistat mieltäsi ajatuksista, uskomuksista ja toimintamalleista, jotka eivät vie elämää eteenpäin. 
 3. Saat mielesi tukemaan sinua haluamasi elämänmuutoksen saavuttamisessa. Jumittamisen sijaan pääset liikkeelle ja unelmoimisen sijaan elät unelmaasi.
 4. Saat tasapainoa ja hyvää oloa ihmissuhteisiisi sekä suhteeseen itsesi kanssa.
 5. Vapautat kehosta pitkäkestoisesta stressiä, saat energisemmän ja paremman olon ja vahvistat kehon luonnollista hyvinvoinnin ja tasapainon olotilaa.
 6. Rakastat itseäsi ja sitä kautta myös muita enemmän.
 7. Opit yksinkertaisen itsehoitomenetelmän ja osaat soveltaa sitä lähes mihin tahansa elämäsi osa-alueeseen.
 8. Jos olet coach tai terapeutti ja ymmärrät syvällisesti keho-mieli -yhteyden, saat tästä työkalupakkiisi uskomattoman toimivan menetelmän,  jonka avulla  autat itseäsi ja muita saavuttamaan yhä suurempaa vapautta elämään. 

MIHIN MUUTOS PERUSTUU JA MIKSI SE TOIMII?

 
 EFT-menetelmässä (Emotional Freedom Technique), jonka opit heti ensimmäisenä kurssipäivänä, naputellaan sormenpäillä tiettyjä akupisteitä samalla kun ajatellaan asiaa, jota halutaan muuttaa. Näin kirjaimellisesti muutat pinttyneitä tapojasi ajatella ja näihin tapoihin liittyvän jumiutuneen tunne-energian. 
 
EFT:ssä yhdistyy kiinalaisen akupunktion opit kehon meridiaaneista eli energiakanavista ja modernin aivotutkimuksen tulokset aivojen muovautuvuudesta.
 

Kun sisäinen maailma asettuu järjestykseen, se näkyy elämässä myös ulkoisesti konkreettisina parannuksina.

MIKÄ EFT-AKTIIVIMEDITAATIO™ ja MIKSI?

Mielen toimintaperiaatteisiin kuuluu, että kerran opitusta pidetään lujasti kiinni. Opittujen ajatus- ja toimintamallien muuttaminen on usein pitkäkestoista ja työlästä. 

EFT-aktiivimeditaatio™ ei ole passiivinen tila vaan se on mielen kohdistamista haluttuun kohteeseen. Olet rennolla tavalla aktiivinen ja samalla meditatiivisessa tilassa. 

Kyseessä EI ole ”positiivisen ajattelun kurssi”. Positiivinen ajattelu toimii hyvin ainoastaan tilanteissa, joissa sinulla EI ole vastakkaisia syvällä olevia uskomusmalleja. Tämä on syvältä vaikuttava muutosprosessi, jonka avulla vapaudut sinua rajoittavista uskomuksista ja toimintamalleista.

EFT-aktiivimeditaatioiden™ oivaltavien ja syvällisten valmiiden sanoitusten avulla sinun on mahdollista muuttaa tunteitasi ja niiden taustalla olevia ajatus- ja uskomusmalleja minuuteissa. 

Parasta on, että 15-20 MINUUTTIA kerralla riittää. Sinä istut alas, rentoudut, otat itsellesi tuon ajan ja vain TEET MUKANA. Saat ihania muutoksia aikaan olossasi ja elämässäsi pienellä vaivalla. Aika hyvä juttu siis! 

Saat aikaan muutoksen:

 

Et ainoastaan opi uutta ja tehokasta menetelmää, vaan teet ensimmäisten kurssipäivien jälkeen EFT:tä kuin vanha konkari, koska se on paketoitu niin helppoon ja selkeään pakettiin. Saat kaiken mitä tarvitset helposti omaksuttavana viikoittaisena aineistona – aina seitsemän viikon ajan. 

Jokaisella viikolla on oma teemansa, jolle voit ottaa halutessasi myös enemmän aikaa.

Tällä kurssilla ei tarvitse suorittaa eikä noudattaa orjallista aikataulua. Etenet omaan tahtiisi keskittyen teemoihin, jotka ovat sinulle tärkeimpiä.

 

 

KURSSIN ALOITTAMINEN
Kun ilmoittaudut nyt, saat koko aineiston hintaan 59,00 (norm. 99,00) ja kattavan lisämateriaalin. Voit maksaa luottokortilla tai turvallisesti minkä tahansa suomalaisen verkkopankin kautta:

👌Kun teet ostopäätöksen nyt, saat koko kattavan kurssiaineiston, laajan bonusmateriaalin ja alennuksen. 

👌Saat kurssin EFT-aktiivimeditaatiot itsellesi pysyvästi. Voit tallentaa ne MP3 -äänitteinä ja kuunnella missä ja koska haluat. 

👌Saat on pääsyn kurssialustaan heti maksun maksettuasi.

KURSSIOSAT:

OSA 1. EFT-menetelmä ja -aktiivimeditaatio

 • Saat ensimmäisen kurssiosan, työkirjan ja bonusmateriaalin käyttöösi.
 • Jos EFT-menetelmä ei ole sinulle entuudestaan tuttu, saat kattavan infopaketin ja  naputtelutekniikan videon. Opit myös ne mielesi toimintaperiaatteet, jotka säätelevät hyvinvointiasi, kykyäsi onnistua ja saavuttaa tavoitteitasi.
 • Saat tärkeimmät vinkit, kuinka vältät tietyt tyypillisimmät ”aloittelijan mokat” ja saavutat tuloksia EFT:n kanssa.
 • Saat kurssin ensimmäisen EFT-aktiivimeditaatio -äänitteen Kärsimättömyyden tunteen vapauttamiseksi, kirjan EFT-aktiivimeditaatio elämänmuutokseen (90 sivua, pdf) sekä kaikki bonus-äänitteet.

OSA 2. Stressin ja ylikuormituksen vapauttaminen

 • Luomme tilaa uudelle, eli tehokuuri pitkäkestoisen stressin poistamiseksi kehosta ja mielestä alkaa todenteolla NYT
 • Saat EFT -aktiivimeditaatiot Stressistä ja ylikuormituksesta ja Huolehtimisesta ja murehtimisesta vapautumiseksi ja opit luomaan itsellesi rennon olotilan ja avaamaan mielesi uusille ratkaisuille.

OSA 3. Itsekriittisyydestä vapautuminen

 • Nyt opit EFT -aktiivimeditaation avulla vapauttamaan itsesi itsekriittisyydestä ja itsesi arvostelusta ja opit tuntemaan enemmän hyväksyviä ja rakastavia tunteita niin itseäsi kuin muita kohtaan. Opit iloitsemaan siitä kuka olet, rakastamaan itseäsi enemmän ja toteuttamaan itseäsi rohkeammin

OSA 4. Anteeksianto itselle ja muille

 • Saat EFT -aktiivimeditaation Suuttumuksesta ja kiukusta anteeksiantoon. Vapautat surun ja kiukun sisältäsi ja koet anteeksiannon eheyttävän voiman.

OSA 5. Omat rajat ja itsearvotus

 • Saat EFT-aktiivimeditaatiot, joiden kautta opit rajoistasi, pitämään kiinni siitä mikä sinulle on tärkeää. 
 • Lopputuloksena osaat huomioida paremmin itsesi ja tarpeesi ja saat aikaa ja tilaa itsellesi, jotta elämäsi on enemmän sitä kuka sinä olet. 

OSA 6. Jumissa olemisen tunteen vapauttaminen

 • Saat kaksi EFT-aktiivimeditaatiota, jotka auttavat eroon jumittamisen tunteesta, liikkeelle tekemään asioita joita oikeasti haluat tehdä.
 • Lopetat jahkailun ja asioiden lykkäämisen. Saat selkeyttä.
 • Kun tiedät mitä haluat saada aikaiseksi, mutta et vain tee sitä.

OSA 7. Hyvien tunteiden luominen elämään

 • Opitun integrointi. EFT-aktiivimeditaatio Valo minussa, jossa vahvistat hyviä tunteita sekä kykyäsi onnistua mm. seuraavilla elämäsi osa-alueilla: kehon hyvinvointi, talous, ihmissuhteet ja hyvät päätökset.
 • EFT-aktiivimeditaatio Sisäinen viisaus, joka vahvistaa yhteyttäsi korkeampaan viisauteesi, sisäisen tietämisen taitoosi
 • Osa seitsemän vahvistaa luottamustasi itseesi ja elämään ja kykyysi luoda hyviä tunteita.

BONUKSET

 • BONUS 1: Yhteensä 11 kpl EFT-aktiivimeditaatioita myönteisen kehonkuvan ja terveellisten elintapojen vahvistamiseen:
  • EFT-aktiivimeditaatio Myönteiseen kehonkuvaan.
  • EFT -aktiivimeditaatio Liikkumisen iloon.
  • EFT-aktiivimeditaatio Hyvään uneen, sisältää suggestiot alitajuiselle mielelle mm. kehon elinvoimaisuuteen, ihannepainoon ja hyvää oloon.
  • EFT-aktiivimeditaatio Paino ja rajoittavat uskomukset.
  •  EFT-aktiivimeditaatio pakonomaiseen ajatukseen ”minun on pakko laihtua”.
  • EFT-aktiivimeditaatiot leivän, jäätelön ja suklaan syöntiin – normaaliin suhtautumiseen herkkkuihin. 
  • Jne.
 • BONUS 2: Kirja EFT-aktiivimeditaatio Elämänmuutokseen (PDF, 90 sivua) 
 • Kirjapalaute terveyden ja hyvinvoinnin laitokselle EFT:stä lopputyötään tekevältä tutkijalta: ”Tämä on paras suomeksi kirjoitettu selvitys EFT-menetelmästä, sen hyödyistä ja käyttötavoista.”
 • BONUKSET ovat mukana kurssipaketissa toistaiseksi ja saat ne käyttöösi välittömästi kurssille kirjauduttuasi.

ASIAKKAIDEN KOKEMUKSIA 

27.9.2022  Marjut 

Tuhannet kiitokset Elina. Naputtelu on avannut uuden sivun elämääni. 
Aamuisin kuulostelen onko jotain, mitä pitäisi naputella ja jos ei niin naputtelelen Korkeampi viisaus ja Valo minussa ja päivä lähtee hyvin käyntiin. Iltaisin aina EFTHyvään uneen… ja pian olen jo unessa. 
Kiitos että olet. Teet tärkeää työtä. Sinussa on valo, ilo, rauha ja rakkaus.

Sirpa:

Ihana ja selkeä kurssi. Hyvää on myös se, että materiaalin sai viikko kerrallaan. Teen joka päivä jonkun meditaation. Joka ilta ( ja yö, jos herään kesken unien) uni meditaation. Jos on hyvä päivä, eikä mitään muutettavaa, teen valo minussa meditaation. Näitä päiviä alkaa olla yhä useammin. Muita teen tilanteen mukaan. Kiitos sinulle tästä kurssista!

Maria: 

Olen ollut niin hienolla matkalla kanssasi ja minun lisäkseni olet myös auttanut ystäviäni ja läheisiäni, että pitihän minun nyt kertoa sinullekin kuinka arvokasta työtä teet. Äänesi on kuin luotu tällaiseen työskentelyyn, rauhallinen ja selkeä. Lisäksi meditaatiot ja viestit ovat niin rakkaudellisia, että ne uppoutuvat luihin ja ytimiin saakka. Aloin käydä kurssiasi elokuun alussa, naputtelin ja tutustuin itseeni ahkerasti (mikä huikea matka)! Ja nyt marraskuussa olen paljon rauhallisempi, energisempi ja levollisempi. 

Nyt pystyn olemaan vahvempi ja tasapainoisempi sekä auttamaan muita. Lisäksi olen alkanut saamaan henkimaailmasta enemmän viestejä, uneni selkeytyneet ja valvetilassakin tapahtuu hienoja juttuja, esimerkiksi iso kotka ilmestyy usein liitelemään yläpuolelleni ja tuomaan voimaa, vapautta (siis kaupungissakin).  Olen niin innoissani ja kiitollinen kaikesta.

 

Elina M.:

”Ajattelin näin aamutuimaan laittaa sinulle palautetta sekä syvän kiitoksen eft-kurssistasi sekä podcasteista, tärkeästä työstäsi jota teet. Olen vuosi sitten eronnut pitkän pahan oloni ja vakavan sairastelun johdosta ja ollut synkkien tunteiden vallassa. Viime kesäkin meni rauhoittuessa mökillä, enkä oikein päässyt itseni kanssa eteenpäin. Tiesin hyvin, että tunteiden käsittely (hallinta, kuten silloin ajattelin ) olisi minulle ratkaisu omaan pahaan olooni, mutten osannut päästä niihin käsiksi.

Onneksi päätin ostaa verkkokurssisi eft-menetelmästä. Mikä onnenpotku se olikaan! Tein ahkerasti, kuuntelin, hyväksyin ja annoin anteeksi. Sisältäni paljastui oikein tunteiden romuvarasto. Lapsuudesta lähtien olen kerännyt varsinkin hylätyksi tulemisen kokemuksia, syyllisyyttä ja häpeää. Olikin oikein vapauttavaa ja hauskaa kirjoittaa ja tutkia esimerkiksi vanhoja miessuhteitani, nauroin ääneen listattuani miehet; oli peliriippuvaisia, alkoholisteja yms. eli olen aina hakenut sellaisia suhteita, joissa varmasti tulisin hylätyksi ja kärsisin  Jotenkin tämä oma toimintani menneisyydessä vieläkin huvittaa minua, vaikka vain vähän aikaa sitten se tuntui totiselta todelta.

Aivan viime aikoina olen kuormittunut ympärilläni olevista ihmisistä liikaa, koska jatkuva draamanhaku sekoittaa myös minut ahdistaviin tilanteisiin. Nyt tunnekuohuista eft-tekniikan avulla oikein mainiosti, se karistaa turhat energiat pois ja pystyn nauttimaan omasta mukavasta elämästäni. Lisäksi en enää suoraan joudu tulilinjalle, vaan pärjään paremmin sivustaseuraajana, lähettäen kyllä rauhoittavaa ja parantavaa energiaa taisteleville osapuolille.

Eli olen joutunut oikein tunnekouluun, jossa testattiin tekniikan toimivuus ja pitää nyt varmuudella sanoa, että se toimii  Olen kokenut ja käynyt läpi kaikki mahdolliset tunteet mitä ihmiselämään mahtuu ja tämä tunnekoulu taitaa olla nyt pikku hiljaa rauhoittumassa. Eli olo on kevyempi, ehkä vielä lähden tälle polulle kokonaan.  Nyt kun itse tiedän, että tämä toimii ja on koko elämän kestävä työkalu selviämiseen, haluaisin kertoa siitä myös muille, jotka tahivat samojen asioiden kanssa kuin minä. Ehkä joskus lähdenkin vielä opiskelemaan tämän tekniikan opettajaksi, sitten kun on sopiva hetki elämässäni. 


Kiitos, kiitos, kiitos Halusin vain lähettää sinulle voimia valonkantajan työssäsi ja kertoa kuinka tärkeää työtä teet monille ihmisille.”  – Elina M.

Lisää kokemuksia:

 • Upea tunne kun naputtelun aikana huomaa olon keventyvän. Kiitos Kiitos Kiitos.
 • Heh, tämänkertaisen naputtelun (huolienergiasta vapautuminen) aikana huomasin, että en enää osannutkaan olla ollenkaan huolestunut aiheesta, josta aloin naputtelemaan, mutta jatkoin kuitenkin loppuun asti. Nauhan vielä pyöriessä sähköpostiini kilahti vastaus viestiini asiasta, josta olen ollut huolissani, ja vastausviesti alkoi sanoilla ”Ei huolta” 😀 Eikä syytä huoleen tosiaan olekaan siinä(kään) asiassa. Tämähän toimii näköjään siellä missä tarvitaan apuja.
 • Tämä tuntui tosi hyvältä! Minulla on ollut tapa kerätä kaikki huolet oikein möykyksi rintaan. Minusta tuntuu, että ryhtiongelmatkin ainakin osittain johtuu siitä, että käperryn sydämeni ympärille, kaikkine huolineni. Hengitys on usein pinnallista tai pidätän sitä. Harjoituksen aika tuntui, että paljon siitä painosta suli pois. Kiitos! Tämä meni tosi syvälle. Padot aukesi totaalisesti. Lopussa tuli ihmeen seesteinen olo. Kiitollisuus ja eteenpäin katsominen. Kiitos! 🙂
 • Muistoja tuli pintaan ja samalla kipua rintarankaan. Naputtelin tovin ja kipu hellitti. Nyt taidan ymmärtää ainakin osan rintarankakivuistani. Erittäin oivaltava meditaatio Kiitos!
 • Kiitos! Tämä on juuri tähän hetkeen minulle täydellinen meditaatio! Aivan ihana tehdä näitä Elinan lämpöä ja tasapainoa huokuvan äänen ohjauksessa
 • Tuli tosi onnellinen, rakkaudellinen olo. Melkein alusta asti valui vedet silmistä onnellisuudesta ja kiitollisuudesta johtuen. Aivan mahtavaa ja rakkaudellista KKK
 • Tämä oli taas juuri tähän hetkeen tarkoitettu. Oikea ja täydellinen sanoitus. Näihin täytyy palata uudelleen ja uudelleen. Kiitos.
 • Meditaatiot puhuttelee minua syvästi. Palaan niihin melkein joka päivä. Kiitos, kiitos, kiitos!
 • Tehokasta ja toimivaa naputtelua on ollut. On omat tunteet ja tapahtumat nousseet pintaan ja avautuneet. Olen suositellut jo monelle. Naputtelu jatkuu!
 • Kuukauden verran olen nyt naputellut. Uskomatonta, miten piilossa olleet tunteet ja asiat ryöpsähtelee pintaan ja miten niitä on kantanut mukanaan tähän päivään ja miten ne on muokannut omaa käsitystä elämästä ja ihmisenä olemisesta
 • Ihan mieletöntä on ollut huomata tiettyihin tunteisiin liittyviä kiputiloja tai kehojännityksiä ja päästää niistä naputtelun avulla irti. Ennen kaikkea tämä kurssi on ollut mahtava oppi itseeni ja tämä EFT -menetelmä on loistava työkalu tunnelukkojen aukaisuun. Tätä menetelmää kannan mukanani. Kiitos

TULE MUKAAN NYT
Voit maksaa verkkopankissa tai luottokortilla

Nähdään kurssilla!