Aarrekartta sielun ohjauksessa


Mistä on kyse?

Perinteinen aarrekartta on kollaasi asioista, joita kartan tekijä elämäänsä toivoo. 

Aarrekartta sielun ohjauksessa verkkokurssi on enemmän. Opit selkeiden videoitten avulla tekemään kartan, joka näyttää elämäsi kuten sydämessäsi haluat sen olevan ja joka kuvastaa sielusi ominaisuuksia.

Aarrekartta sielun ohjauksessa

  • Vie sinut yhteyteen sisäisen viisautesi kanssa.
  • Heijastaa ulospäin sitä kuka sisimmässäsi olet mitä elämääsi haluat.
  • Vaikuttaa paitsi tietoiseen, myös alitajuiseen mieleesi.
  • Purkaa rajoittavia uskomuksiasi.
  • Tuo elämääsi taikaa ja toteutuvia unelmia <3
 
Olen Elina Tarpila, Elämäntaidon valmentaja ja Valo minussa -podcastien ja kurssien tekijä. Olen tehnyt mystisellä tarkkuudella toimivia karttoja vuodesta 2008.


Aarrekartta Sielun ohjauksessa -kurssilla ammennan kaikesta oppimastani. Aarrekartta Sielun Ohjauksessa on paljon enemmän kuin kartan teko-ohjeet. Saat mm. konkreettisia käytännön esimerkkejä siitä, mikä toimii ja mikä taasen ei ja kuinka kartat lähtevät toteutumaan. Kurssilla on myös kirjasto, josta näet kymmenien kurssilaisten tekemiä karttoja ja niiden palautteet.

OPI KÄYTÄNNÖNLÄHEISESTI:

1. Mitä sielun ohjaus tarkoittaa ja kuinka voit kytkeytyä siihen tietoisesti.

2. Konkreettiset esimerkit kuinka edesauttaa unelmien elämäntyylin tai parisuhteen toteutumista.

3. Kuinka taloudellista runsautta koskevat asiat kannattaa esittää ja kuinka niitä EI kannata aarrekarttaan laittaa.

4. Ohjeet toiveiden kohdentamiseen ja ryhmittelyyn. Opit myös kuinka värien ja sanojen energiasta ja kuinka niiden avulla lisäät karttasi voimaa.

5. Mitkä kolme elementtiä löytyvät vetovoimaisesta kartasta ja kuinka niitä käytät.

6. Kuinka varmistat yksinkertaisella testillä karttasi toimivuuden ja mitä muuta TEET kun karttasi on valmis.

7. Kuulet ”karttafloppeja” eli mitä ovat ne asiat tai kuinka esitettyinä, jotka eivät toteudu, vaikka kuinka leikkaat, liimaat ja sommittelet. 

8. Saat pääsyn karttagalleriaan. Näet  erinomaisesti toimivista kartoista käytännön esimerkkejä, joita voit hyödyntää omassa tekemisessäsi. 

 


Kurssin videomateriaali ja kirjalliset ohjeet antavat sinulle selkeät askelet ja pääset väistämättä päämäärääsi. 

KOKEMUKSIA:

”Luin jo noin kymmenennen kerran tämän tekstin (= karttapalautteen) hymy huulilla :). Aarrekartta on tosiaan aarre ja energianlähde. Sitä on ihana katsella! Kiitos Elina ihanasta kurssista!” Pia 

”Moi Elina. Kirjoitan sulle taas, koska olen niin innoissani. Täsmälleen kartanmukainen uusi koti on löytynyt. Uskomattoman nopeasti!!! Tarkensin ehdotuksesi mukaan…

…. Muutan jo kahden viikon päästä. Olen aivan innoissani ja aloitan uuden kartan teon. Kiitos tuhannesti.” Reija

…Jopa nyt, tälläkin hetkellä, vaikka kartta ei ole silmieni edessä, olen ihan kananlihalla. Minulla on tunne, että tämä kaikki karttaan merkitsemäni on jo totta. Teen karttaani nuo pienet mainitsemasi muutokset ja jään avoimin sydämin, kiitollisena ottamaan vastaan mitä elämä eteeni tuo. Kiitos, kiitos, kiitos. Halauksia Sinulle toivottaa voimaantunut Anne.”

”Olen nyt tosi innoissani kuin lapsi karkkikaupassa! Kiitos Elina kurssista!” Sirpa

 

 

Kiitos antoisasta kurssista ja siitä, kun löysin kauttasi ilon aarrekartan tekemiseen. Aikaisemmin en ole tajunnut mikä koko jutun pointti on. Nyt tein karttaa kaksi päivää ja tuskin maltoin välillä töihin lähteä. Kun luin palautteesi tuntuu kuin olisit nähnyt sisimpääni.” Bertiina

”Elina, paitsi että kurssi on tuntunut tosi hyvältä, niin olen visuaalisena ihmisenä hurjasti nauttinut videoistasi, siitä valoisuudesta ja rauhallisuudesta, kauniista vaatteista, meidän, kuulijoiden ja näkijöiden huomioimisesta myös tällä tavalla. Taidan tässä nyt lähteä helpolla ja rennolla otteella etsimään aarrekarttaani sopivia kuvia. Kiitos, kiitos, kiitos!” Heidi 

”Kiitos Elina ilahduttavasta palautteesta ja upeasta ohjauksesta, jonka avulla sain tämän elämäni ensimmäisen aarrekartan aikaiseksi!” Marjo-Riitta

”Kiitos tästä kurssista! Kun katson uutta karttaani, niin minun on aivan pakko hymyillä. Minulle tulee ihanan kevyt olo, vaikka arkeni on usein kaikkea muuta kuin kepeyttä. Kuuntelen edelleen eri kurssiosioita ja taasen saan uusia oivalluksia.” Päivi

 

TULE MUKAAN NYT!

HINTA ON 44, 00 EUR (SIS. ALV 24%)

Kurssimaksun maksettuasi saat sähköpostiviestin, jossa on kirjautumislinkki kurssille. Huom! Voit tehdä kurssin haluamanasi ajankohtana. Aineisto on käytössäsi koko vuoden 2023 + lisäksi vuoden 2024!

Usein kysyttyä:

Kuinka kurssilla opiskellaan? Kurssi on verkkovalmennus eli se tapahtuu siellä missä sinä olet. Tarvitset vain puhelimen, padin, tietokoneen tai muun älylaitteen ja verkkoyhteyden. 

Kuinka pääsen kurssille sisään? Pääset kirjautumaan kurssille heti maksun maksettuasi. Kurssimaksun maksettuasi saat sähköpostiviestin, jossa on linkki uuteen Campwire-kurssialustaan.

Entä jos tulee kysymyksiä? Kurssilla on kysy ja vastaa -palsta, jossa voit esittää kysymyksiä ja vastaan sinulle noin vuorokauden sisällä.

Mistä tiedän toimiiko minun karttani? Laita kuva kartastasi Elinalle sähköpostilla ja saat palautteen kurssigalleriaan (haluamallesi nimimerkille) muutaman viikon sisällä.

Kurssin tekijästä:

Olen Elina Tarpila, Valo minussa -kurssien, videoitten ja podcastien tekijä. 

Hyvä elämä on minulle tasapainoa henkisen ja maallisen välillä. Se on merkityksellisyyden kokemista, taitoa elää sieluyhteydessä, sydäntään kuunnellen ja itseään toteuttaen työssä ja ihmissuhteissa.

Aarrekartta Sielun Ohjauksessa on paljon enemmän kuin kartan teko-ohjeet. Olen tehnyt mystisellä tarkkuudella toimivia karttoja vuodesta 2008 ja ammennan kurssilla tästä kokemuksesta. Saat käytännön esimerkkejä siitä, mikä toimii ja kuinka kartat ovat lähteneet toteutumaan.

Henkinen polkuni on johdattanut minut tiedon ja tekniikoiden parista sieluviisauden äärelle. Minulle ihminen on ensisijaisesti henki kehossa ja olemme täällä sielun matkalla. 

Näin ei toki ole ollut aina. Kymmenen vuoden ajan työskentelin ensin kaupallisen koulutukseni (KTM) mukaisissa tehtävissä mm. tutkimuspäällikkönä. Sisäinen paine löytää oma elämäntehtäväni johdatti minut aluksi Elämäntaidon valmentajan opintoihi ja sittemmin opiskelin uravalmentajaksi ja mm. NLP:n, hypnoosin, Enneagrammin, EFT:n ja energiatyöskentelyn tekniikoita. Näkijän lahjojani olen kehittänyt koulutuksissa Suomessa, Englannissa ja Hollannissa sekä brasilialaisen mentorin johdolla.

Ammennan kaikissa verkkovalmennuksissani kattavasta tietopohjasta, energimaailman lainalaisuuksien ymmärryksestä, kymmenen vuoden kokemuksesta elämäntaidon valmentajana ja elämänkokemuksesta, sillä olen elänyt läpi jokaisen niistä elämänmuutoksista, joissa autan asiakkaitani eteenpäin.

Verkkovalmennus on nyt avoinna. Toivotan sinut lämpimästi mukaan tekemään aarrekarttaa sielusi ohjauksessa.