TERVETULOA KODAN TAIKAMAAILMAAN

Työtiiminä sieluviisaus

Työskentelen henkimaailman ohjauksessa näkijänä ja meediona. Henkimaailmalla tarkoitan sieluviisautta, henkioppaita ja edemenneitä rakkaita.

Intentioni on auttaa asiakastani luomaan elämäänsä oman näköisekseen, rohkeasti ja pelotta. Kaikki mikä sieluviisaudesta kauttani tulee, tukee tätä päämäärää. Henkimaailmasta tuleva ohjaus on AINA rakastavaa ja rohkaisevaa.

Kotaistunnossa työskentelen yhdessä henkioppaideni kanssa ja kuhunkin näkemistilanteeseen tulee hengen maailman puolelta tulija/ tulijat, jotka ovat sopivimmat tuomaan tarvittavan tiedon. Joskus katsomme yhdessä jotakin entistä elämää, mikä puolestaan tuo ymmärrystä tämän hetken tilanteeseen. 

Olemme henkiä kehossa. Henki sinussa on se todellisin osa, joka jatkaa elämäänsä ja kehitystään fyysisen kehon kuoleman jälkeen. Hengelläsi on tarpeita. Sillä on tarve päästä ilmentämään itseään, sitä ainutlaatuista rakastavaa olemusta – värähtelyä, joka on vain sinulla.

Sinulla on mahdollisuus kuulla henkesi tarpeita fyysisten ja mielen tarpeiden lisäksi. Voit ilmentää henkeäsi oman elämäsi kautta, olemalla SINÄ; aidosti, mitään häpeilemättä ja hyväksyen.

Kodassa on tilaa hengähtää, kuulla sisintään ja toiveitaan sekä antaa henkimaailmasta tulevan rakkauden hoitaa ja viisauden tuoda sen vahvistuksen, mitä elämänpolulle juuri sillä hetkellä tarvitsee. 

Kodan taikamaailma

Kota on rakennettu omin käsin yli 100 vuotta vanhoista hirsistä pihallemme kohtaan, jossa oli pihlajien suojassa tyhjä tila, juuri kodan kokoinen.

Jo ennen kotaa minulla oli tapana raahata kyseiselle paikalle ison tuomen alle vanha puutarhatuoli ja vain istua siellä hengittelemässä. Niin hyvä siellä oli olla.

Kun päätimme rakentaa tilan, jossa olisi hyvä tehdä yhteistyötä hengen maailman kanssa, oli itsestään selvää, mihin sen tekisimme.

Rakennusurakka kesti vuoden. Nyt meillä on mahdollisuus sytyttää tuli, hengähtää hetki henkiväen rakkaudessa ja kuulla mitä heillä on sanottavana.

Kuinka kaikki menee

Kun asiakas suunnittelee varaavansa ajan, on henkimaailma asialla jo tässä vaiheessa. Se ilmenee toistuvina itsepintaisina ajatuksina siitä, että olisipa kiva päästä kotaan. Nämä ajatukset toistuvat kunnes asia on hoidettu ja aika varattu. 

Tämän jälkeen on syytä miettiä mihin haluaa saada selkeyttä, mitä elämäänsä kaipaa, mihin tarvitsee lisäpotkua, rohkaisua tai varmistusta. Henkiväki on kuulolla. He tietävät tarkemmin tarpeet ja toiveet kuin ihminen itse, mutta tarvitsevat LUVAN ja ihmisen oman valmiuden voidakseen auttaa. 

Kotaistunnon kulusta löydät tietoa podcast -jaksosta no. 16. Jakso no. 15 puolestaan selventää henkimaailman peruskäsitteitä.

Sijainti: Tuusulan Lahelassa. Lisää yksityiskohtia ja ajanvaraukset täällä