TERVETULOA NÄKIJÄN TAIKAMAAILMAAN

Työtiiminä sieluviisaus

Työskentelen henkimaailman ohjauksessa näkijänä ja meediona. Henkimaailmalla tarkoitan sieluviisautta, henkioppaita ja edemenneitä rakkaita.

Intentioni on auttaa asiakastani luomaan elämäänsä oman näköisekseen, rohkeasti ja pelotta. Kaikki mikä sieluviisaudesta kauttani tulee, tukee tätä päämäärää. Henkimaailmasta tuleva ohjaus on AINA rakastavaa ja rohkaisevaa.

Kotaistunnossa työskentelen yhdessä henkioppaideni kanssa ja kuhunkin näkemistilanteeseen tulee hengen maailman puolelta tulija/ tulijat, jotka ovat sopivimmat tuomaan tarvittavan tiedon. Joskus katsomme yhdessä jotakin entistä elämää, mikä puolestaan tuo ymmärrystä tämän hetken tilanteeseen. 

Henkiä kehoissa

Olemme henkiä kehoissa. Henki sinussa on se todellisin osa, joka jatkaa elämäänsä ja kehitystään fyysisen kehon kuoleman jälkeen. Hengelläsi on tarpeita. Sillä on tarve päästä ilmentämään itseään, sitä ainutlaatuista rakastavaa olemusta – värähtelyä, joka on vain sinulla.

Sinulla on mahdollisuus kuulla henkesi tarpeita fyysisten ja mielen tarpeiden lisäksi. Voit ilmentää henkeäsi oman elämäsi kautta, olemalla SINÄ; aidosti, mitään häpeilemättä ja hyväksyen.

Näkijäistunto kodassa

 Voit varata näkijäistunnon Zoomin kautta tai tulla paikan päälle kotaan Tuusulan Lahelaan. 

Näkijäistunnossa on tilaa hengähtää, kuulla sisintään ja toiveitaan sekä antaa henkimaailmasta tulevan rakkauden hoitaa ja viisauden tuoda sen vahvistuksen, mitä elämänpolulle juuri sillä hetkellä tarvitsee. 

Kota on rakennettu yhteistyöhön hengen maailman kanssa omin käsin yli 100 vuotta vanhoista hirsistä. 

Rakentaminen kesti vuoden. Kodassa meillä on mahdollisuus sytyttää tuli, viettää hetki henkiväen rakkaudessa ja kuulla mitä heillä on sanottavana.

Kuinka kaikki menee?

Kun asiakas suunnittelee varaavansa ajan, on henkimaailma asialla jo tässä vaiheessa. Se ilmenee toistuvina itsepintaisina ajatuksina siitä, että olisipa kiva saada aika istuntoon. Nämä ajatukset toistuvat kunnes asia on hoidettu ja aika varattu. 

Tämän jälkeen on syytä miettiä mihin haluaa saada selkeyttä, mitä elämäänsä kaipaa, mihin tarvitsee lisäpotkua, rohkaisua tai varmistusta. 

Henkiväki on nimittäin kuulolla. He tietävät tarkemmin tarpeet ja toiveet kuin ihminen itse, mutta tarvitsevat LUVAN ja ihmisen oman valmiuden voidakseen auttaa. 

Ajanvaraus

Kun haluat varata ajan istuntoon ajan ZOOMin kautta, voit lunastaa istunnon itsellesi verkkokaupasta  ja varata sieltä samalla ajan.

Kun haluat tulla kotaan, varaa aika ajanvarauskalenterista. (Huom. Aikoja näkijäistuntoihin ei saatavilla toistaiseksi, päivitetty 25.11.2021)

Rakkain terveisin, Elina