TERVETULOA & VIDEOGALLERIA

Elinan Tarpilan koulutus

Elina on KTM, Elämäntaidon valmentaja, NLP ja EFT  terapeutti ja käynyt lukuisia henkisen kasvun & hyvinvoinnin koulutuksia Suomessa ja ulkomailla vuosina 2005 – 2020.

Elinan työskenteli tutkimuspäällikkönä tutkimus- ja media-alan yrityksissä vuoteen 2009 asti.

Syyskuussa 2009 hän teki hypyn kutsmusammattiinsa ja aloitti henkilökohtaisen valmennustyön ja henkisen kasvun koulutusten parissa.

Elina tekee mm. ”live” – ja verkkovalmennuksia sekä puhuu rakastamistaan aiheista Valominussa podcasteissa ja YouTube -kanavallaan, joka löytyy nimellä ElinaTarpila.

Olemme täällä sielun matkalla kasvaaksemme täyteen potentiaaliimme

Tervehdys, olen Elina. Henkisen kasvun ja laajemman tietoisuuden teemat ovat sydäntäni lähellä.  Kokemukseni mukaan fyysisille aisteille näkymätön todellisuus on ympärillämme koko ajan rakkauden monina kerroksina. 

Uskon, että olemme täällä yhdessä sielun matkalla kasvaaksemme täyteen potentiaaliimme ja toteuttaaksemme itseämme ilolla työssä ja muussa elämässä.

Puhun paljon oman näköisen elämän luomisesta ja oman voiman löytämisestä. Puhun näistä teemoista kokemuksesta. Siksi tiedän, että myös sinä voit luoda elämääsi näköiseksesi niin, että se ilmentää sisimpäsi toiveita ja sielusi kutsua, eikä mielesi pelkoja ja rajoituksia. 

Tiedän myös, että yksin ei tarvitse selvitä. Kaikki tekemiseni tähtäävätkin siihen, että sinä rakastat ja arvostat itseäsi, tiedostat lahjasi, olet omassa voimassasi ja teet elämästäsi näköistäsi. 

Löydät sivuiltani ilmaista ja maksullista materiaalia tueksi omalla matkallasi. 

Rakkaudella Elina

Videogalleria

Lisää videoita löydät kanavaltani YOUTUBE:sta  (kanava löytyy nimelläni Elina Tarpila). Klikkaa siellä ’tilaa’  ja saat aina ilmoituksen uusista videoista.

Teemat:

  1. Tietoisuus, tunteet ja henkinen kasvu
  2. Johdatus ja sen ymmärtäminen 
  3. Työkaluja omannäköisen elämän luomiseen, mm. EFT-menetelmä
  4.  Ohjatut rentoutukset/meditaatiot,  affirmaatiot ja mielikuvamatkat