VARAA AIKA

Näkijäistunto, Kota tai Zoom

Näkijäistunto on mahdollinen Zoomin välityksellä tai kodassa paikan päällä.

Huom. Kotavastaanotto on avoinna kesän aikana satunnaisesti. Jos haluat ajan, laita meiliä elina et valominussa.fi. Elokuun puolesta välistä eteenpäin aikoja löytyy jälleen ajanvarauskalenterin kautta. 

Lue lisää mistä näkijäistunnossa on kyse täältä.

Lisää tietoa zoom -näkijäistunnosta täältä

SoulCoaching - Eroon energiablokeista, 70 min.

Jos jumitat paikoillasi eli tunnet, että toistat vanhaa kaavaa yhdellä tai useammalla elämäsi osa-alueella, kannattaa ryhtyä kunnon suursiivoukseen omassa energiassa ja varata aika SoulCoaching -istuntoon, jossa poistamme esteet sinun ja sielunsuunnitelmasi välistä.

Lisää tietoa istunnosta täältä

Koulutus EFT - Emotional Freedom Technique, 90 min.

Haluatko oppia tehokkaimman mahdollisen menetelmän, jolla voit muuttaa minkä tahansa tunneperäisen ongelman jopa minuuteissa?  Ja mikä tärkeintä: Haluatko osata soveltaa sitä tehokkaasti?

Voit varata ajan henkilökohtaiseen koulutukseen.

Koulutus sopii yksityishenkilöille ja ammatilliseen käyttöön mm. coacheille, työnohjaajille ja energiatyöläisille. Toisin sanoen kaikille, joilla on hyötyä osata auttaa nopeasti muita (ja itseään) lievittämään stressiä ja poistamaan mm. negatiivisia ajatusmalleja, pelkoja, huolienergiaa ja olemaan selkeämpi, tuloksellisempi ja vahvemmin omassa sisäisessä voimassaan.

Siirry ajanvaraukseen tai kysele lisää ja kerro tarpeistasi: elina et valominussa.fi tai gsm. 040 735 4728

Rakkain terkuin Elina

Huom! Olen lomalla 20.6 – 1.8.2021