AJANVARAUS

Näkijäistunto kodassa, kesto 90 min.

Varaa aika itsellesi kotaistuntoon. Kirjoita ajanvarauskalenterin lisätietoihin mihin toivot opastusta. Esim. työ / elämäntehtävä / talous / jaksaminen / rakkaus / henkinen kasvu tms. 

Jos haluat tiedustella muuta aikaa, kuin mitä kalenterista löytyy, laita meiliä elina et valominussa.fi. Kirjoita meiliin seuraavat tiedot:

  • Aikatoive ja mihin toivot opastusta.
  • Esim. kota, arkisin klo 17.00 jälkeen, työhön ja elämäntehtävään selkeyttä + raha.
  • Viikonloppuaikoja on harvoin. Jos pääset arkena + päivällä, saat ajan nopeammin.

 

Yhteistä aikaa kodassa meillä on 90 minuuttia ja istunnon kustannus on 150 eur. 

Sijainti: Tuusulan Lahelassa. Osoitetiedot saat aikavahvistuksen yhteydessä.

Julkisilla Vantaan Leinelästä bussi kerran tunnissa, Leinelä – Lahela 20 min. Kävelyä perillä 500 m.

 

Energiasolmujen avaus, puhelin ja zoom 60 min.

Sopii erityisesti, kun tunnet olevasi tavalla tai toisella jumissa, sama kuvio toistuu etkä tiedä, kuinka saisit muutoksen aikaan. Usein tilanne on jatkunut jo jonkin aikaa. 

 

Kuinka työskentelemme:

 

  1. Valitse muutoskohteesi. Tässä avuksesi esimerkkejä: Työssä  onnistuminen ja menestyminen / Elämäntehtävän, merkityksellisen työn löytäminen  / Oman arvon tunne, omakuva ja identiteetti / Ihmissuhteet, perhe / Raha ja taloudellinen turva / Levollisuus, hyvinvointi, mielenrauha
  2. Varaa aika kalenterista ja kirjoita lisätietoihin toiveesi, se mitä haluat muuttaa ja saada aikaiseksi. 
  3. Soitan sinulle sovittuna aikana.
  4. Löydämme energiablokit, joka on tilanteen pohjalla ja teemme muutostyön. 
  5. Äänitän puhelusta sen osan käyttöösi, jossa muutostyö tehdään. Saat äänitteen puhelun jälkeen meiliisi.
  6. Sinun tehtäväsi on kuunnella äänite (kesto 15-20 min) seuraavan kolmen viikon aikana 2 krt. päivässä. Paras aika on aamulla ensimmäiseksi ja illalla viimeiseksi. Samalla unen laatu paranee ja rentoudut yötä vasten. Sinun ei siis tarvitse tehdä mitään muuta kuin kuunnella ja näin tehdessäsi ohjelmoit uudelleen mielesi ne osat, jotka ovat ongelmasi taustalla.

 

Kokemukseni mukaan juuri he, jotka eniten apua tarvitsevat, lykkäävät sen hankkimista. Kun elämä on jumissa, sama päättämättömyyden energia leviää myös pienempiin asioihin. Huonosta olosta tulee normaalia. Jos olet jo yrittänyt ratkoa tilannettasi siinä onnistumatta, hanki ulkopuolista apua – jostain.  

 

Jos palkkaat minut, saat selkeyttä ja muutamme tilanteesi energeettisen pohjan jo yhden istunnon aikana. Saat istunnon jälkeen selkeät ohjeet mitä tehdä muutoksen tuomiseksi käytännön tasolle.  Saat kohdistettua ajattelusi ja toimintakykysi asioihin, jotka vievät elämääsi eteenpäin. Kyse on näkemisen ja intuition yhdistämisestä energia- ja coachingtyöskentelyyn. Puhelun kesto on 60 min. 

Kustannus ja maksuehdot: Muutosprosessin hinta ml. äänite 120 eur (sis. alv. 24 %). Varattuasi ajan saat laskun sähköpostiisi. Ajan muutokset ja peruutukset viimeistään 2 vrk ennen sovittua aikaa.