VALO MINUSSA PODCAST

Jakso # 41 Erityisherkän itsehuoltoa

Jakson kesto 17 min.

Hei rakkaat kuulijat, uudet ja vanhat!

Herkkyys on meissä jokaisessa, mutta eriasteisena. Sana erityisherkkä kuvaa sinua, joka koet kaiken vahvemmin ja aistit myös monin verroin enemmän kuin moni kanssasisaresi tai -veljesi.

Tämä erityinen herkkyys on usein väärinymmärrettyä, aiheuttaa yksinäisyyttä ja kokemuksen, että itsessä on jotain ihan nurinperin. 

Tämä ei suinkaan ole mikään kaiken kattava esitys aiheesta, mutta toivon sinun saavan muutamia ajatuksia siihen, kuinka pärjäät herkkyytesi kanssa. Sillä se on ihana ominaisuus ja avaa aistit toisiin todellisuuksiin, jos niin haluat.

Tein tämän jakson aiemmin keväällä, ennen kuin oli mitään hässäkkää koronan kanssa, mutta julkaiseminen jäi muiden kiireiden jalkoihin.

Ajatuksia ja juttuja inspiroivat silloin kaksi viehättävää nuorta naista, Henrietta ja Lotta, jotka peräkkäisinä viikkoina toisistaan tietämättä tulivat luokseni hyvin samankaltaisten asioiden kanssa. Molemmat hyvin herkkiä ja herkästi aistivia, kaikki lahjat odottamassa yhä syvenevää yhteyttä myös näkymättömään maailmaan. Lähetän iloa ja rakkautta poluillenne <3

Rakkain terveisin, Elina