VALO MINUSSA PODCAST

Jakso #46 Kuinka kytkeydyt yhteyteen? Avaa valon kanava sisälläsi

 

Jakso valon maailmaan ja rakkauden taajuuksille virittäytymisestä

Rakkauden taajuuksilla värähtelevä todellisuus on koko ajan ulottuvillamme. Voimme olla yhteydessä tähän todellisuuteen, jos haluamme. 

Riippumatta taidoistasi tai taustasi sinulla se mitä yhteyden muodostaminen ja ylläpitäminen vaatii: Sinulla on sielu ja energiakenttä. Loppu koostuu halusta oppia, lisääntyvästä ymmärryksestä ja harjoittelusta. 

Kun teet, harjoittelet ja avaat yhteyttäsi, tulet väistämättä kokemaan asioita, joita moni luonnehtii yliluonnollisiksi, ei-järjellä -selitettäviksi. Vähitellen yksittäisistä kokemuksista muodostuu jatkumo. Kokemukset muokkaavat sinua. Sinä ikään kuin kevenet –  ja ilman ainuttakaan laihdutuskuuria. Kuinka kätevää 🙂

Ja paitsi kätevää, myös palkitsevaa ja kivaa. Elämästä tulee selkeämpää, kirkkaampaa, seesteisempää ja iloisempaa. Siitä tulee johdatuksellista, ihmeellistä ja maagista. Ei joka päivä, koska kyllä se oma luonne sieltä yhä puskee aika ajoin…

Silti koet valon määrän lisääntymisen sisälläsi, kevenemisen, ilon ja rakkauden lisääntymisen.

Tätä kaikkea on Näkijän polku – nyt alkava koulutusten sarja. Lähes yhtä hyvin sen nimenä voisi olla Valon polku. Erona on se, että Näkijän polulla korostuu vuorovaikutuksellisuus näkymättömään energian maailmaan, valon ja rakkauden taajuuksilla värähtelevään maailmaan. Siihen mitä voimme sieltä oppia, kuinka voimme toimia yhteistyössä valon maailman auttajien kanssa ja palvella ja välittää sitä viisautta ja rakkautta, jota sieltä on tarjolla niin paljon kuin kykenemme ottamaan vastaan.

Jakso #46 on 20 min kestävä johdanto Näkijän polun ensimmäisestä osasta.

 

Näkijän polun OSAT 1-3  ovat myynnissä nyt Valominussa -kaupassa. Kun ilmoittaudut mukaan, saat ensimmäisen osan aineiston käyttöösi välittömästi. 

Jos olet jo mukana ykkösosassa, KÄY HANKKIMASSA OSAT 2-3 Valo minussa -kaupasta.