VALO MINUSSA PODCAST

Jakso #12: Uskomukset, raha ja elämäntehtävä

Valo minussa -podcast Elina Tarpila

Jaksossa 12 saamme vilkaista Minnan elämään ja toiveisiin.

Minna on jäänyt odotustilaan (=jumiin) niin työn kuin ihmissuhteiden saralla ja kokee rahan ja pelkojen olevan este elämässä etenemiselle. 

Juttelemme perusteellisesti rajoittavien uskomusten luonteesta ja niistä lukuisista tavoista, kuinka ne elämässä ilmenevät.

Käännämme Minnan tarinan päälaelleen ja katsomme, mikä vaikutus uudella näkökulmalla on kokemukseen omista mahdollisuuksista. Jaksossa haemme voimavaroja mennä eteenpäin ja jättää menneisyyden haasteet taakse. Kerron myös mitkä KAKSI SANAA toistuvat puheessa aina kun ihminen on lannistunut, jumissa tai epätietoinen suunnastaan.

Opi tunnistamaan mielen ja ajatusten sudenkuoppia, tunnista kuinka voit pysäyttää liikkeen vain tiettyjä sanoja käyttämällä ja opi kääntämään sisäinen (ja ulkoinen!) puheesi uuteen uskoon – rakentavaksi, eteenpäin vieväksi ja rohkaisevaksi.Lisäksi puhumme siitä, kuinka raha ja ’jumittaminen’ liittyvät kiinteästi toisiinsa ja miksi näin on.

Jakson avainsanat: elämäntehtävä, kutsumus, rajoittavat uskomukset, sanojen ja ajatuksen voima, mielenhallinta, raha, elämänenergia.