VALO MINUSSA PODCAST

Jakso #43 Käytä sanojen voimaa oikein, OSA 1

Elokuun energeettinen merkitys: On aika siirtyä uudenlaiseen olemisen ja tekemisen tapaan. 

Tee siksi tilannepäivitys koskien sitä, kuinka ajattelet itsestäsi, mahdollisuuksistasi ja tilanteista elämässäsi.

Jaksossa mm. seuraavista teemoista:

  • Mielen tarkoitus EI ole tehdä sinusta onnellista, vaan sen ohjelmointien tarkoitus on pitää sinut hengissä. Mitä luulet, kuinka mielesi tulkitsee kun käytät sanoja kuten ”Kuolen jos…” En kestä…” Olen jumissa..” En selviä siitä, kun…” En ikinä selviä tästä…” ”On niin nälkä, että kuolen ja voisin syödä hevosen…”
  • Mitä katastrofisanaston käyttämisestä seuraa? Jos sanot ”Tämä työ tappaa minut” tai ”Kuolen / En kestä, jos joudun vielä kokemaan tämän”, mielesi tekee kaikkensa estääkseen sinua joutumasta ”kyseiseen kamalaan uhkaavaan tilanteeseen”. Vaikka tilanne olisi sitä, mitä oikeasti HALUAT, mutta olet vain puhunut asiasta ihan mitä sattuu. 
  • Tärkeimpiä mielen pelisääntöjä on, että alitajuinen mielesi ottaa sanomasi kirjaimellisesti ja eikä sillä ole tipan tippaa huumorintajua. Ymmärrät missä liemessä olet, jos toistuvasti liioittelet tai värität juttuja negatiiviseen.
  • Kuulet, mikä on se yksi uskomus, joka on aina jossain muodossa haasteiden taustalla ja saat keinoja muuttaa tämä uskomus.

Onnistut toiveissasi ja pyrkimyksissäsi, kun ajatuksesi ovat linjassa toiveidesi kanssa.

Lisäksi sopusointua heijastavat ajatukset luovat pohjan sille, että kuulet sielusi äänen. Kun kuulet sielusi äänen, tiedät miksi olet täällä ja toteutat elämäntehtävääsi.

Tervetuloa kuuntelemaan, rakkain terveisin Elina