ūüéąAVAJAISTARJOUS ūüéąLUOMISKOULU MANIFESTOINNIN TAITOON

Manifestointi tarkoittaa kykyä luoda tietoisesti halumaansa todellisuutta.

Ihana Luomiskoulu opastaa sinut manifestoinnin saloihin ja TAITOON konkretian kautta, erittäin käytännönläheisellä tavalla.

Saat uskomattoman toimivat prosessit, tekniikat ja kuinka teet -esimerkit.

Luomiskoulu vastaa kysymykseen: Kun haluan manifestoida tämän, esim. kokemuksen, tilanteen, ihmissuhteen, onnistumisen tai materian, KUINKA sen teen?

Luomiskoulussa opit manifestoimaan. Saat tehokkaat manifestoinnin prosessit ja luomisen tekniikat.

Luomisen tekniikat ovat tehokkaita keinoja, systemaattisia prosesseja painaa haluttu asia alitajuiseen mieleen.

Alitajuinen mieli toimii kuin projektori, joka heijastaa universumin valkokankaalle eli kollektiiviseen tietoisuuteen sen, mitä sinne on tallentunut. 

Kun sinä vaikutat ajatuksillasi tähän älykkääseen tietoisuuteen, se vastaa peilaamalla ajatuksesi sinulle takaisin kokemuksina, tilanteina, materiana, ihmissuhteina jne.

Manifestoinnin taitojen karttuessa tahdonvoimalla eteneminen sekä toivomisen, pinnistelyn ja yrittämisen osuudet elämässä vähenevät huomattavasti tai jopa kokonaan. 

Opit manifestoimaan helpoiten yksittäisten materiaalisten asioiden ja kokemusten kautta.

Harjoittelu edellä mainittujen avulla on paitsi mitattavaa myös suunnattoman hauskaa ja palkitsevaa.

Luomiskoulussa edetäänkin selkeän tekniikkaosan (OSA 1) jälkeen viikko viikolta eteenpäin materian maailmassa seikkaillen, kokemuksellisesti ja havainnollisten esimerkkien kautta aina kokemusten ja ihmissuhteiden manifestointiin (OSA 5).

 

LUOMISKOULU ON AVOINNA – TULE MUKAAN + BONUS

 

VIIKKO 1 LUOMISEN TEKNIIKAT

Ensimmäisessä osassa saat luomisen tekniikat, selkeät prosessit, joita voit soveltaa erikseen ja yhdessä mihin tahansa haluamaasi asiaan tai kokemukseen.

Mitä tärkeämmästä asiasta on kysymys, sitä useamman tekniikan yhdistelmää käytät.

Saat videoiden muodossa luomisen käsikirjan, jonka arvokkaaseen tietoon voit palata aina uudestaan.

Tämän tiedon avulla voit luoda taitojesi kehittyessä aivan mitä tahansa,

sillä nämä tekniikat toimivat Рovat toimineet aikojen alusta ja toimivat edelleen.

Mitä tekniikat eivät ole / ovat:

 • Ne eiv√§t ole kiitollisuutta. Kiitollisuus on √§√§rimm√§isen arvokas taustavoima, joka muuttaa el√§m√§√§ parempaan ja sill√§ todellakin on voimaa ajan kanssa luoda el√§m√§√§n uusia asioita ja kokemuksia, varsinkin kun siihen yhdist√§√§ muita oppeja (joista kerron YouTube -videoillani). Itse harjoitan tietoisesti kiitollisuutta jokainen p√§iv√§.
 • Kiitollisuutta siis voi ja kannattaa harjoittaa JOKAINEN P√ĄIV√Ą luomiskoulun oppien lis√§ksi, mutta tekniikat eiv√§t ole kiitollisuutta.
 • Tekniikat eiv√§t ole rajoittavien uskomusten ty√∂st√§mist√§ mill√§√§n terapeuttisella menetelm√§ll√§, eiv√§tk√§ ne ole meditointia.
 • Tekniikat kuitenkin vaikuttavat alituiseen mieleen ja kun ne painavat mieleesi uutta kuvaa siit√§ mit√§ haluat, ne samalla kumoavat halutulle asialle / toiveelle vastakkaisia rajoittavia uskomuksia.
 • Tekniikat eiv√§t ole aarrekartan tekemist√§, joka sekin on hyv√§ loistava tapa saada haluamiaan asioita ja kokemuksia ¬†ja toimii hyvin etenkin visuaaliselle ihmiselle.
 • N√§m√§ tekniikat ovat t√§sm√§ty√∂kaluja alitajuiseen mieleen ja HALUTUN informaation l√§hett√§miseen kollektiiviseen tietoisuuteen.
 • Tekniikat menev√§t suoraan alitajuiseen mieleen ja toimivat nopeasti, systemaattisesti ja ennustettavasti, kun niiden k√§yt√∂ss√§ harjaantuu, mist√§¬†p√§√§st√§√§nkin seuraavaan asiaan:

 

Onko tekniikat mahdollista oppia?

 • Kyll√§ on. Haastavin tekniikoista vaatii jonkin verran harjoitusta, jotta mieli oppii ja tottuu. Sanoisin, ett√§ muutamia iltoja / tunteja harjoittelua per haastavin tekniikka. Ja aina kun vaihdat manifestoitavaa kohdetta, t√§h√§n tekniikkaan kuuluu noin puolen tunnin – tunnin verran pohjaty√∂t√§.
 • Helpoin tekniikka sen sijaan ¬†vie aikaa manifestoitavasta kohteesta riippuen 5-15 min.
 • Jokaista tekniikkaa on kuitenkin alussa toistettava muutamia kertoja, koska et vain yksinkertaisesti heti ole niin hyv√§, ett√§ onnistuisit kertaheitolla.
 • Sekin on kuitenkin mahdollista, ett√§ onnistuu heti. ¬†Nopeus riippuu mm. siit√§, paljonko mieless√§ on vastustusta. Jos vastustusta ei ei ole lainkaan, niin ”se on siin√§” ja saat todistaa manifestoinnin ihmett√§.
 • Toinen asia, mist√§ nopeus riippuu on manifestoitavan asian suuruus. Vaikka vastustusta ei olisi, vaaditaan tietty tapahtumien ketju halutun asiantilan toteutumiselle. T√§m√§n ymm√§rt√§minen helpottaa ja antaa manifestoinnille rauhan ”ilmiinty√§” todellisuuteesi ja saat t√§st√§ kurssilla ihan oman videonsa.
 • T√§st√§ kaikesta saat selke√§t ohjeet, ”kuinka teen” -askelmerkit ja PALJON k√§yt√§nn√∂n esimerkkej√§. Kaikki todellakin avautuu sinulle Luomiskoulussa.
 • Tekniikat omaksuttuasi voit soveltaa niit√§ mihin tahansa. Kaikki osat opiskeltuasi ja esimerkit kuultuasi tied√§t aina mit√§ ja KUINKA teet, kun haluat manifestoida jotain.

 

VIIKKO 2 MATERIA / TAVARA

Tässä osassa keskitytään materiaan ja ns. yksittäisiin manifestointeihin kuten auto tai mikä tahansa esine/tavara. 

 • Esimerkkien kautta opit koko manifestointiprosessin aina k√§ytetyst√§ tekniikasta intuitiiviseen toimintaan.
 • Esimerkit avaavat sit√§, KUINKA tekniikat toimivat yhdess√§ ja kuinka saat haluamasi, mik√§ on intuitiivisen toiminnan osuus ja mit√§ tarkoittaa irtip√§√§st√§minen.
 • Kerron sinulle my√∂s kuinka manifestoin auton toiselle – ja opetan askelmerkit toiselle manifestointiin.

 

VIIKKO 3 TALOT JA ASUMISEN UNELMAT

Tässä osassa opit mikä on paras tekniikkayhdistelmä asumisen unelmien toteuttamiseen ja kuinka niitä käytät.

 • Kerron esimerkeiss√§ my√∂s rajoittavien uskomusten murtumisesta, siit√§ kuinka prosessi johdattaa usein ottamaan vastaan parempaa, kuin ensin olisi osannut itselleen sallia.
 • Kun itse k√§yt√§n t√§ss√§ osassa esimerkkein√§ mm. rivitalon, unelmien omakotitalon ja maalaisidyllin manifestointeja
 • Sin√§ voit k√§ytt√§√§ t√§sm√§lleen samoja askelmerkkej√§ omien unelmakohteidesi ja unelmiesi el√§m√§n yksityiskohtien ja tapahtumien manifestointiin.

 

VIIKKO 4 MATKAT JA  ONNISTUMISEN KOKEMUKSET

Nyt avaan parhaat tekniikat ja niiden yhdistelm√§t unelmien matkojen ja haluttujen onnistumisen kokemusten manifestointiin, liittyv√§t ne sitten ty√∂h√∂n, projekteihin, asiakkaisiin…mihin tahansa omiin tavoitteisiin ja unelmiin.

 • Matkoihin liittyen saat erityyppisi√§ esimerkkej√§ aina olosuhteiden ja rahan manifestoinnista ylellisiin matkakokemuksiin.
 • Onnistumisten kokemusten manifestointiin saat selke√§n prosessin jota noudattaa.
 • Nyt huomaa, ett√§ puhun t√§ss√§ kokemuksista eli tarkoitan yksitt√§isi√§ tilanteita / asioita. Haluan ottaa t√§m√§n esille, koska emme l√§hde rakentamaan askel askelelta isompia kokonaisuuksia, kuten kokonaiseen el√§m√§ntyyliin liittyvi√§ asioita, esimerkiksi ”onnistuneen busineksen rakentaminen”, jossa on pidempi prosessi ja enemm√§n vaiheita ja mukana on aina suurempi henkil√∂kohtainen muutosprosessi.

 

VIIKKO 5 EL√ĄM√ĄNKUMPPANI / IHMISSUHTEET

Tämän osan avulla voit parantaa mitä tahansa ihmissuhdetta ja luoda elämääsi haluamiasi ihmissuhteita.

Voit myös halutessasi manifestoida itsellesi elämänkumppanin, sen erityisen ihmisen, jonka kanssa tunnet olevasi rakastettu, sinulla on hyvä olla ja elämästä tulee yhteinen seikkailu.

 • Opit el√§m√§nkumppanin manifestoinnin koko prosessin aina ‚ÄĚtilauksesta‚ÄĚ ¬†toteutumiseen.
 • T√§m√§n osan opiskeltuasi ymm√§rr√§t my√∂s, kuinka suurenmoisen tarkasti el√§m√§n johdatus toimii.
 • Syvenn√§t edelleen ymm√§rryst√§si siit√§, mit√§ tarkoittaa irti p√§√§st√§minen lopputuloksesta. T√§m√§ on √§√§rimm√§isen t√§rke√§√§, koska usein juuri se, mit√§ kaikkein eniten tavoittelemme, loistaa poissaolollaan.

 

VIIKKO 6 BONUS LIVE, jossa manifestoidaan yhdessä ja saat vastauksia kysymyksiisi

 

Luomiskoulun manifestointitekniikoita en ole opettanut aikaisemmin kursseilla enkä YouTube -videoilla.

Tätä kokonaisuutta tai sen osia et löydä muualta.

Tule mukaan tähän konkreettisuudessaan ainutlaatuiseen luomisen kouluun ja helmikuun loppuun mennessä osaat manifestoida!

LUOMISKOULU on täynnä avaavia esimerkkejä ja tarinoita vuosien varrelta syventämään teknistä osaamista.

Esimerkeiss√§ en kuitenkaan ole aina itse k√§ytt√§nyt ”tehokkainta mahdollista menetelm√§√§”, koska esimerkit ovat useiden vuosien varrelta, eik√§ osaamiseni ollut samalla tasolla kuin se on nyt. K√§ytin silloin silloisen ymm√§rrykseni mukaista keinovalikoimaa. Nyt avaan sinulle esimerkkien kautta kuinka ja mik√§ kussakin manifestoinnissa oli se k√§ynnist√§v√§ voima ja miten teet OSAN YKSI tekniikoiden avulla saman asian viel√§ tehokkaammin.

Luomiskoulun aikataulu:

 • OSA 1 on avautunut SU 22.1 ja t√§st√§ eteenp√§in uusi osa avautuu viikon v√§lein.
 • OSA 2 SU 29.1
 • OSA 3 SU 5.2
 • OSA 4 SU 12.2
 • OSA 5 SU 19.2
 • Manifestointi-zoom on to 23.2 klo 14-15.30
 • Tallenne on katsottavissa kurssialustassa seuraavana p√§iv√§n√§.

 

HUOM! Voit katsoa ja opiskella materiaalin aivan omaan tahtiisi. 

INVESTOINTI MANIFESTOINNIN TAITOON:

Luomiskoulun huikea avajaistarjous: Osallistumismaksu on 200,00 eur (sis. alv 24%) nyt rajoitetun ajan.

Jos haluat maksaa maksun kahdessa er√§ss√§ (100,00 eur / kk), se onnistuu T√Ą√ĄLL√Ą.

Jos maksat kahdessa erässä, toinen erä veloitetaan kortiltasi automaattisesti kuukauden kuluttua ensimmäisen erän maksamisesta.

200,00

MAKSUN MAKSETTUASI:

 • Saat S√ĄHK√ĖPOSTIISI kirjautumisohjeet kurssille. Huom. Kirjautumisviesti on otsikolla ‚ÄĚTilauksesi Valo minussa -verkkokaupasta on vastaanotettu!‚ÄĚ
 • MUUTA:
 • Saat ilmoittautumisen yhteydess√§ p√§√§syn kurssialustaan 30.6 asti, mutta HUOM. saat jatkaa kurssilla niin kauan kuin haluat. Laitan kaikille halukkaille¬†kes√§kuun aikana uuden sis√§√§np√§√§sylinkin (uuteen alustaan), joka jatkaa osallistumisaikaasi vuodella.
 • Kurssi koostuu videomateriaalista Campwire-kurssialustassa.¬†Videot saat my√∂s √§√§nitallenteina (MP3), jotka voit tallentaa itsellesi pysyv√§sti.
 • Opit manifestoimaan el√§m√§√§si haluamiasi kokemuksia, tilanteita, ihmissuhteita ja materiaa toistettavien ja toimivien prosessien avulla.
 • Saat tukeni kurssialustassa sek√§ kysy ja vastaa -LIVESS√Ą (bonus tammikuussa aloittavalle ryhm√§lle).

 

MIKSI LUOMISKOULU?

Olen Elina Tarpila ja työni ydin ja elämäni

intohimo on omannäköisen elämän luomisen taito.

 

Halusin tehdä manifestoinnista maailman käytännönläheisimmän koulutuksen.

 

Miksi?

Koska sille on valtava tarve.

Mielen voimaa joko ei ymmärretä tai sitä ei osata käyttää.

Usein mieltä käytetään aivan päinvastoin kuin pitäisi,

sikäli mikäli haluaa saada muuta kuin mitä on tähän mennessä saanut.

 

Manifestoinnin ei kuulu olla, EIK√Ą SE OLE sattumanvaraista.

Se ei ole tuuria eikä vaadi valaistumista tai täydellisyyttä, vaan

elämä heijastaa tasan tarkkaan meille takaisin sen,

mitä alitajuiseen mieleemme on painettu.

 

Luomiskoulu vastaa kikkailematta kysymykseen:

¬†‚ÄĚKun haluan t√§t√§… (esim. parisuhteen, asua paremmin tai

t√§m√§n kokemuksen), niin kuinka manifestoin sen?‚ÄĚ

Luomiskoulussa opit manifestoimaan.

 

Tämä on iso lupaus, tiedän.

Mutta tiedän myös mitä teen.

 

Tutkin kaikki onnistuneet ihanat manifestointikokemukset,

joita elämässäni on ollut viimeisten noin 12 vuoden aikana.

Riisuin niiden ympäriltä turhan.

 

Tutkin maailman parhaiden manifestointiopettajien oppeja,

joista parhaita yllättävää kyllä kuvaavat sanat tiedetaustainen nörtti.

 

Huomasin, kuinka heidän oppinsa ovat täydellisen yhteneväiset.

 

Huomasin my√∂s, ett√§ HEILL√Ą oli samat opettajat, joita itse olen seurannut viime vuodet:¬†Kaikki jo edesmenneit√§ 1900 -luvun alun ja puolenv√§lin vaikuttajia.

Jokaisen sanomassa on sama ydin, perusta ja yhteisiä tekniikoita.

Ja mikä tärkeintä, aivan HUIKEA onnistumisten lista.

 

Näitä nimiä on Florence Scovel Shinn, Neville Goddard ja muutama muu.

 

Yhdistin kaiken tämän tiedon omaan kokemukseeni ja

löysin onnistumisiani yhdistävän punaisen langan.

 

Näitä oppeja olen tutkinut ja käyttänyt viime vuodet,

mutta en ole niitä missään opettanut.

 

En ole ollut valmis näin suoraan  lähestymiseen.

 

Itse asiassa vältin pitkään sanaa manifestointi.

Se liittyi mielikuvissani passiiviseen tyyppiin,

joka välttelee oman osuuden hoitamista ja vastuuta

ja odottaa universumin ‚ÄĚtoimittavan tilauksia‚ÄĚ.

 

√Ąl√§ k√§sit√§ v√§√§rin, universumi kyll√§ toimittaa!

Odottavan aika vain voi tulla pitkäksi, jos ei tiedä mitä tekee.

 

Sen sijaan, että odottaa, kannattaa opetella.

 

Kaiken sen mihin panostat, sen voit oppia.

Myös manifestoinnin, kun se puretaan auki yksinkertaisiksi toimiviksi prosesseiksi.

 

 

Jossain vaiheessa oivalsin ihmeiden olevan universumin vastauksia ajatuksiini.

Vastauksia ideoihin, asettamiini aikomuksiin ja mielikuviin,

jotka olin oikealla tavalla mieleeni tallentanut.

 

Manifestointi todellakin onnistuu noudattamalla kohtuullisen yksinkertaisia prosesseja.

Opin myös, että parhaimmillaan manifestointi ON höyhenen kevyttä ja helppoa.

Silloin oma osuus vain hoituu automaattisesti ja ohjauksessa.

Tilanteet tuodaan eteen.

 

Mit√§ pidemm√§lle olen tallannut omaa luomiskouluani sit√§ suurempia ‚ÄĚihmeit√§‚ÄĚ olen saanut todistaa ja vastaanottaa.

 

Siksi päätin antaa sanalle MANIFESTOINTI periksi.

Manifestoija voi ja saa olla ns. ”laiska” tai ahkera, sill√§k√§√§n itse asiassa ei juuri ole merkityst√§ onnistumisen kannalta.

 

Omaksi ja muiden korkeammaksi parhaaksi käytettynä manifestointi on mahtava, hyvä ja arvokas taito.

 

Luomiskoulu on tarkoitettu sinulle, joka

 • tied√§t, ett√§ ajatustesi ja todellisuudessasi ilmenevien kokemusten v√§lill√§ on yhteys.
 • haluat oppia manifestoimaan ja¬†olet valmis viem√§√§n asiat k√§yt√§nt√∂√∂n.

 

Luomiskoulu avautuu 22.1.2023 Рälä jätä tätä tilaisuutta käyttämättä.

 

LUOMISKOULUN HUIKEA AVAJAISTARJOUS:

 

Osallistumismaksu on nyt 200,00 eur (sis. alv 24%) Normaali hinta on 350,00 eur.

Tarjous on voimassa toistaiseksi.

MAKSU KAHDESSA ER√ĄSS√Ą (100 eur/er√§)

 

Jos maksat kahdessa erässä, toinen erä veloitetaan kortiltasi automaattisesti kuukauden kuluttua ensimmäisen erän maksamisesta.

 

BONUS NYT TAMMIKUUSSA ALOITTAVALLE RYHM√ĄLLE: Noin¬† 1,5 tunnin mittainen¬†kysy ja vastaa -LIVE, jossa sinulla on mahdollisuus saada henkil√∂kohtaista ohjausta.

MAKSU YHDESS√Ą ER√ĄSS√Ą (200 eur)