⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️TOIVEISTA TOTTA

VALMENNUKSESSA SAAT:

1. Tiedät mitä oman näköisen elämän luominen tarkoittaa sinulle ja KUINKA luominen tapahtuu syvemmällä tasolla.

2. Luot elämääsi systemaattisesti ja saat siihen selkeyttä.

3. Osaat käyttää tunteitasi niin, että ne palvelevat sinua luomisen prosessissa.

4. Pääset pelosta ja huolesta, jotta voit alkaa elää elämää, josta haaveilet.

5. Löydät aidon oman itsesi ja todellisen värähtelysi.

 

Päivittäisillä videoilla saat tarkat ja selkeät askelet ja pääset väistämättä päämäärääsi.

Opit työskentelemään energiasi kanssa ja ohjaamaan energiaasi sen henkilökohtaisesta ainutlaatuisesta värähtelystäsi käsin.

SISÄLTÖ:

VIIKKO 1. TIETOISUUS JA OHJELMOINNIT

– Ymmärrät syvällisesti mitä oman elämän luominen, manifestointi tarkoittaa
– Tunnistat missä olet nyt ajatustesi ja tunteidesi kanssa. Löydät tunnevärähtelyn, jota lähetät ulospäin. Opit säätämään itsesi toiveesi taajuudelle.
– Löydät ne alitajuisen mielen ohjelmoinnit, jotka ovat tunnevärähtelysi taustalla. Syväsukellus menneisyyden ohjelmointien tunnistamiseen ja niiden purkamistyö voi alkaa.
– Ymmärrät milloin mennä kohti jotakin ja milloin kääntyä pois.

 

VIIKKO 2. ENERGIA JA OMA TOTUUS

– Kuorit pois sitä mikä ei ole todellista sinua.
– Löydät aidon oman totuutesi ja todellisen värähtelysi.
– Tulet tietoiseksi automaattiohjauksestasi ja tunne-energiastasi luomisen prosessissa.

 

VIIKKO 3. ALITAJUNTA

–  Opit energian kohdistamisen taidon niin, että et lähetä ristiriitaisia viestejä sen kanssa mitä haluat.
–  Opit tunnistamaan ja käsittelemään pelkojasi ja mielen vastustusta, jotta väistämättä joudut kohtaamaan, kun haluat muuttaa elämääsi, asennettasi, tekemistäsi, ihmissuhteitasi, uraasi ja taloudellista tilannettasi.
–  Olet tunnistanut uskomuksiasi ja jatkat sitä edelleen. Opit edelleen alitajunnan ohjelmoinnista ja uusien uskomusten asentamisesta.

VIIKKO 4. HENKILÖKOHTAINEN VÄRÄHTELYSI

– Opit kuinka olet ja pysyt linjassa sen kanssa mitä haluat elämäsi olevan, mikä on todellista sinua.
– Luot syvemmän yhteyden henkiseen minääsi, todelliseen olemukseesi. Intuitiosi voimistuu.
– Opit ylläpitämään korkeampaa värähtelyä ja tietoisuuden tilaa.

Olen käytettävissä ja vastaan kysymyksiisi kurssin aikana.

HUOM. Materiaali jää käyttöösi. Voit edetä omaan tahtiisi tai tehdä kurssin myöhemmin uudelleen ja syventää osaamistasi.

Neljän viikon valmennus koostuu 30 videosta. Jokainen on tiivis ja selkeä paketti tietoa ja energiaa.  Pääset askel kerrallaan tavoitteeseesi:

1. Ymmärrät mitä oman näköisen elämän luominen tarkoittaa SINULLE.
2. Opit KUINKA luominen tapahtuu syvemmällä tasolla.
3. Työskentelet energiasi kanssa ja ohjaat sitä sen ainutlaatuisesta värähtelystäsi käsin.

Ota seuraava askel henkisellä polullasi ja opi mitä omannäköisen elämän luominen tarkoittaa SINULLE ja KUINKA luominen tapahtuu syvemmällä tasolla. Työskentelet energiasi kanssa ja ohjaat sitä sen ainutlaatuisesta värähtelystäsi käsin.

HUOM. Kurssimaksusta: Kurssin normaali hinta on 279 eur (sis. alv 24%).  Nyt toiveeni on, että jokainen jota tämä kurssi kutsuu, voisi sen itselleen lunastaa.

99,00 sis. alv 24 %

Kun olet lisännyt Toiveista totta -kurssin ostoskoriisi, voit siirtyä maksamaan tästä

 

Voit aloittaa heti tai haluamanasi ajankohtana. Siitä päivästä kun kirjaudut kurssille, sinulle avautuu katsottavaksi uusi video joka päivä 30 päivän ajan. Voit palata videoitten pariin aina uudestaan. Kurssialustaan sinulla on pääsy 30.6.2023 asti.

Palaute kurssista on ollut huikeaa ja olen saanut meilejä, kuten ”teen aineistoa nyt kolmatta kertaa, koska siitä aina avautuu uusia oivaltamisen tasoja elämän samalla muuttuessa yhä paremmaksi.”

Sisäänpääsysi: Maksettuasi saat sähköpostiisi kaksi viestiä. Toinen on maksuvahvistus verkkokaupasta  ja toinen kuitti ostoksestasi.  HUOM. Kirjautumisviesti on otsikolla ”Tilauksesi Valo minussa -verkkokaupasta on vastaanotettu.” Linkki sisäänpääsyyn on viestin lisätiedoissa.

MITÄ MUUT OVAT SANONEET:

”Vaikka takana on monia itsensä kehittämisen ja henkisen kasvun kursseja, niin tämä oli se, mitä juuri tässä vaiheessa tarvitsin”

Lämmin kiitos Toiveista totta -kurssista. Vaikka takana on monia itsensä kehittämisen ja henkisen kasvun kursseja ja koulutuksia, niin tämä kurssi, juuri nyt matkani tässä vaiheessa oli se mitä tarvitsin. 

Odotin jokaista uutta aamua ja kurssimateriaalia uteliaana, jokainen video oli kuin lahja, jonka innokkaana avasin paketistaan. Mitä kulloisestakin paketista paljastui, tarjosi mahdollisuuden sukeltaa syvemmälle itseeni.

Miten upeasti olet konkreettisin esimerkein onnistunut sanoittamaan asiat ja aiheet, joihin nyt löytyi uudenlainen syvempi, henkilökohtaisempi merkitys ja ymmärrys. Ja mitä kaikkea sieltä kerroksista löytyikään ja löytyy yhä! Onneksi materiaali jää käyttöön ja siihen voi palata yhä uudelleen. Kiitos ja lämmin suositus! – Soile Koskela

”Jos elämässä käy vain yhden ainoan kurssin, niin tälle todella vahva suositus”

Pidin valtavasti kurssista! Ihailin aitouttasi ja rohkeuttasi, sydämestäsi puhumista. Videot saavat tuntemaan, että kouluttaja  todellakin tietää mistä puhuu ja energia välittyy katsojalle. 

Nyt kurssin jälkeen elämässäni tapahtuu todella paljon. Itse olen käynyt todella monia ns. henkisen kasvun koulutuksia. Voin vilpittömästi sanoa, että jos elämänsä  aikana käy yhden ainoan kurssin, niin tälle erittäin vahva suositus!   Etähalit täältä kisuille ja sinulle, Elina, suuren suuri kiitos upeasta, selkeästä ja silmiä avaavasta kurssista! – Mari

”Kurssin energia ja olo sen aikana on ollut ihan omanlaisensa, huikea”

Olen ollut mukana jo kahdella sinun kurssillasi, ja niistäkin saanut valtavasti kaikkea ihanaa, voimaa ja rohkeutta. Toiveista totta kurssin energia ja olo sen aikana on ollut ihan omanlaisensa, huikea, ja rankka ja rakastava ja täyttää kultaa. Kiitos Elina. Sinä olet puhunut mulle sellaiseslla kielellä ja sydämellä, jota on ollut helppo ottaa vastaan, vaikka asiat ovat joskus vaikeita. Olen saanut tästä valtavasti toivoa. Kiitos, kiitos, kiitos! Rakkaudella Heidi

”En olisi voinut saada parempaa kurssia ikinä”- Lea

”Nyt lyhyessä ajassa olen saanut itselleni enemmän kuin kaikkien näiden vuosien aikana yhteensä”

Olen lukenut ja opiskellut näitä asioita vuosikymmeniä ja nyt lyhyessä ajassa olen saanut itselleni enemmän kuin kaikkien näiden vuosien aikana yhteensä. Sun läsnäolo videoilla, tapa esittää asiat ja se tunnelma siellä on ihan uskomaton, ne on tuonut mut ihan uuteen vaiheeseen elämässä – Hannele

”Niin monta erilaista kurssia takana ja nyt vasta loksahti”