VALO MINUSSA PODCAST

Jakso #29 Mielen voima OSA 1

Valo minussa -podcast & Elina Tarpila. Jakson kesto 13 min.

JAKSO 29 on Mielen voimasta ja menneisyyden vaikutuksesta.

Menneisyyden painolasti saattaa seurata mukana vuodesta toiseen. Se ei välttämättä näy ulkoisesti  vaikeuksina kuten työttömyys tai sairaus, vaan tunteina kuten ahdistus, riittämättömyys ja merkityksettömyyden tunne siitä huolimatta, että on jo yrittänyt monenlaisia keinoja olon kohentamiseen.

Tämä on teema, jonka kanssa moni kamppailee. Kaukaisen ystävän sanoja lainaten:

”Elämä on aina vaan niin kauhean kovaa ja mulla on niin raskas olo. Olen niin yksin. Enkä saa sitä vapauden tunnetta, jota kaipaan ja eniten haluan.”

  • Edellisen kommentin fiiliksissä näkyy mieli ja sen ohjelmoinnit.
  • Niihin puolestaan liittyvät TUNTEET, se mihin tunteisiin on oppinut ja tottunut.
  • Pitkäkestoisista ajatuksista on tullut kehollinen kokemus ja kehollinen kokemus vaikuttaa mieleen.
  • Puhun jaksossa myös siitä, kuinka ISO vaikutus on paikoilla muistijälkien ja tunteiden herättäjänä. Ystäväni nimittäin oli viettänyt kesälomansa lapsuudenkodissaan ja tämä ”lomaviettotapa” oli laukaissut juuri nämä raskaat tunteet.

                                     ——————————————————————-      

Jos mielen ohjelmointien purkamisen ja oman aidon tunnevärähtelyn löytämisen syvällinen, kohottava ja oivalluttava matka kutsuu sinua, tule mukaan Toiveista totta -verkkovalmennukseen <3

”Nyt lyhyessä ajassa olen saanut itselleni enemmän kuin kaikkien näiden vuosien aikana yhteensä”

Olen lukenut ja opiskellut näitä asioita vuosikymmeniä ja nyt lyhyessä ajassa olen saanut itselleni enemmän kuin kaikkien näiden vuosien aikana yhteensä. Sun läsnäolo videoilla, tapa esittää asiat ja se tunnelma siellä on ihan uskomaton, ne on tuonut mut ihan uuteen vaiheeseen elämässä – Hannele