VALO MINUSSA PODCAST

Jakso #31 Mielen voima OSA 3

Valo minussa -podcast & Elina Tarpila Jakson kesto 24 min.

Tunnetko olevasi oman tarkoituksesi äärellä?

Tässä jaksossa astumme mielen portista kohti OMAN NÄKÖISTÄ ELÄMÄÄ, mielen hälyn toiselle puolen. Oman tarkoituksen ja elämäntehtävän toteuttaminen nimittäin liittyy olemisesi tilaan, siihen MITÄ sinä olet, ei siihen mitä tutkintoja ja oppiarvoja sinulla on tai mikä on ammattinimikkeesi. 

  • Millainen tuntuu olla oman tarkoituksen äärellä? Mistä on kyse?
  • Kaksi yleistä väärinymmärrystä: Mistä ET löydä tarkoitustasi ja mistä siinä EI ole kyse.
  • Kuinka pääset tilaan, jossa elät tarkoitustasi?

Tule mukaan langoille <3

PS. Kun liityt postituslistalle valominussa.fi sivulla, saat mm. uudet jaksot aina suoraan sähköpostiisi. POSTITUSLISTALLE Huom! Meiliosoitteesi pysyy turvassa.

PS 2. Oman elämän luomisen verkkovalmennus Toiveista totta on auttanut MONIA löytämään itsestään aivan uusia kerroksia ja pysyvästi uudenlaisen paremman olotilan. Tässä muutama palaute ja täältä löydät lisää kurssilaisten kokemuksia ja pääset itse mukaan: Toiveista totta

Ihana valmennus. Tiivis, antoisa kokonaisuus. Videosi olivat kiinnostavia ja kestoltaan sopivan mittaisia. Aamut alkoivat mukavasti “energiakoktaililla”. 
Tieto oli syvällistä ja mm. avasi lapsuudesta kannettuja vääriä uskomuksia, jotka muuten olisivat kulkeneet raskaana taakkana läpi elämän. 
Sain enemmän kun osasinkaan odottaa.

Koitan välttää liikoja ylisanoja, mutta enpäs tiedä pystynkö. Kiitos Elina tästä aivan mahtavasta työkalupakista! Nämä opit aion juurruttaa mieleeni ja sydämeeni ja kuljettaa niitä mukanani koko loppuelämäni. Päivittäiset tehtävät ovat hyviä ja inspiroivia, niiden kautta avautunutta mielen matkaa on ollut mukavaa ja mielenkiintoista taittaa. Ei rypemistä, eikä tolkutonta menneiden kaivelua. Tällä kurssilla olen saanut vahvistusta sille, että olen kulkenut ihan oikeilla jäljillä jo pitkään. Kiitos ja sata suukkoa! ???⭐️ Jk. Kuinka kauan tähän kurssimateriaaliin on pääsy? Toivottavasti vielä pitkään. – Tarja ?