VALO MINUSSA PODCAST

Jakso #24 Pelko vs. Rakkaus?

Valo minussa -podcast & Elina Tarpila
Toimitko ja teetkö päätöksiä pelosta vai rakkaudesta käsin? Onko päätöksesi tai toimintasi kantava voima pelko vai rakkaus?
  • Elämä koostuu isoista ja pienistä päätöksistä. Aina päivittäisistä syömisistä ja vaatevalinnoista lähtien jokaisen teon takana on päätös: Päätämme kuinka asennoidumme, mitä sanomme ja lopulta isoihin elämän suuntaa kerralla muuttaviin päätöksiin, kuten jäädäkö vai lähteä työstä tai parisuhteesta.
  • Jokaisen päätöksen sisällä on tunne, jonka löydät kiinnittämällä siihen huomiota. Tämä tunne kertoo, onko päätöksesi tai toimintasi kantava voima pelko vai rakkaus.
  • Tämä on tärkeää, koska kuten ehkä muistat aikaisemmista jaksoista, sinun tunteesi ovat sitä energiaa, jota lähetät ja vastaanotat. Jos lähetät pelkoa (toimit pelosta käsin) vastaanotat samaa energiaa maailmakaikkeudelta. Näin tilanteet ja tapahtumat joita kohtaat heijastavat sinulle takaisin omaa pelkoasi.
Kuinka sinä teet päätöksiä? Mistä tiedät, viekö jokin päätös elämääsi oikeaan suuntaan?
  • Yksinkertaisimmillaan siis päätös lähtee joko pelosta tai rakkaudesta. Opettele tunnistamaan kummasta tunteesta on kulloinkin kyse päätöstä tehdessäsi ja opit tekemään päätöksiä nopeammin ja paremmin.
  • Opit myös pääsemään nopeammin liikkeelle tilanteissa, joissa tuntuu, että ei ole mahdollisuutta edetä mihinkään suuntaan.
Entä silloin, kun tuntuu, että on vain huonoja tai vielä huonompia vaihtoehtoja?
  • Jaksossa kerron sinulle yksinkertaisen ja äärimmäisen toimivan harjoituksen päätöksentekotilanteeseen, johon haluat saada selkeyttä. Avaat sen avulla energeettisiä solmuja ja saat käännettyä nenän sinne suuntaan minne haluat kulkea – eteenpäin.

Rakkain terveisin, Elina