VALO MINUSSA PODCAST

Jakso #25 Kuinka Sielu kutsuu?

Valo minussa -podcast & Elina Tarpila

Kuinka tunnistaa Sielun kutsu?

Sieluyhteys on jokaisella luonnostaan. Sinä olet henki kehossa.

Kun tein tietoisen päätöksen Sielun matkalle lähdöstä, identiteettini muuttui. On hyvä tiedostaa, että identiteetin voi myös muuttaa tietoisesti. PÄÄTIN identifioitua ensisijaisesti henkeen.

Mikä on mielen rooli tässä kaikessa?

Järki ja mieli seuraavat mukana, epäillen, analysoiden ja kyseenalaistaen. Kriittinen analysoiva mieli rauhoittuu, kun näyttät sille kuka määrää. Auttaa kun ymmärtää mielen roolin, eikä usko kaikkia ajatuksiaan. Näin henki saa tilaa ilmentää itseään.

Tunnistatko kaipauksen…?

Kaipaus johonkin itseä suurempaan johdattaa etsimään. Kaipaus ja etsintä pitävät sisällään muistikuvan siitä kuinka kaikki on ollut täydellisen kohdallaan, olotilasta jossa sisäinen ja ulkoinen maailma ovat yhtä. 

Jokaisessa meissä on osa, joka muistaa. Nämä muistot voivat aktivoitua mitä yllättävimmissä tilanteissa: hajuissa, paikoissa, ihmisissä, tilanteissa.

Mitä Sielusi haluaa?

Sielu odottaa oikeaa hetkeä saadakseen yhteyden. Usein isot vastoinkäymiset ovat näitä mahdollisuuksia, koska silloin elämä pakottaa polvilleen ja oma tahto, jota niin tehokkaasti on tottunut käyttämään, on nujerrettu.

Oma kaipaus ja etsintä johtivat minulla vastaukseen KYLLÄ, olen ensisijaisesti henki kehossa ja annan Sielun puheen tulla kuuluviin ja näkyväksi.

Tässä jaksossa:

  • Mistä sieluyhteydessä on kyse? Kuinka tunnistaa oma tarve saada yhteys?
  • Mitä järjelle tapahtui ja kuinka sen saa (riittävän) hiljaiseksi?
  • Kaipauksen ja etsinnän polun tärkeitä oivalluksia.
  • Millainen on ykseyden kokemus? Entä miltä tuntuu kun siitä erkaantuu?
  • Mitä järki sanoo tästä kaikesta?
  • Sielun ominaisuudet, mitä ovat ja mistä on kyse?

Kirja Elämää sielun ohjauksessa (PDF, 60 s)

Kirjaudu postituslistalle ja saat tiedon uudesta jaksosta automaattisesti. Saat tervetuliaislahjana kirjan Elämää Sielun ohjauksessa (PDF 60 sivua)

KIRJAUDU JA TERVETULIAISLAHJA