VALO MINUSSA PODCAST

Jakso #36 Minä ja raha, OSA 1

Haluatko muuttaa suhteesi rahaan ja ymmärtää ja muuttaa energiaasi joka siihen liittyy – pysyvästi? Kuuntele minä ja raha -jaksojen kaikki kolme osaa ja ymmärrä rahan ja vaurauden energia sinussa. JAKSON KESTO 25 min.

Näet suhteesi rahaan ja varallisuuteen uudessa valossa.  Minä ja Raha jaksot 1-3 ovat jokaiselle, joka haluaa ymmärtää rahan ja ansaitsemisen käsitteet laajemmin ja muuttaa niiden energeettisen perustan siltä osin, kuin elämä suhteessa rahaan on kamppailua tai tallaa samoja vanhoja latuja vuodesta toiseen. 

Ensimmäisessä osassa

Jos olet henkisen polun kulkija, olet kenties oppinut, että et osaa vastaanottaa. Teet henkisiä harjoituksia itsesi avaamiseksi runsaudelle ja vauraudelle – mikä kaikki on hyväksi mielialalle – mutta ei välttämättä lisää pankkitilin saldoa. Vauraus nimittäin on eri asia kuin raha. Sen sijaan, että raha olisi iloinen teema, se on aikamoinen energian droppaaja monelle. Henkilökohtainen talous junnaa paikoillaan ja tuntuu tekevän niin vuodesta toiseen. Oman yritystoiminnan pyörittäminen voi olla aikamoista kamppailua tai siirtymä palkkatyöstä yrittäjyyteen oman merkitystyön äärelle tuntuu taloudellisista syistä mahdottomalta.

Jakson sisältöä:

1. Raha on mahdollistajana ja moninkertaistajana
2. Miksi raha ja vauraus ovat kaksi eri asiaa.
3. Rahan ohjelmoinnit energiajärjestelmässäsi.
4. Vetovoiman laki ja raha

SIIRRY OSAAN KAKSI sivun alareunan nuolinäppäimellä ja OPI kuinka tuloilla, säästöillä ja velalla on keskenään aivan erilainen energia ja syntymekanismi. Mukana on myös erinomaisen silmiä avaavat harjoitukset, jotka voit tehdä samantien!

Jos haluat muuttaa rahaohjelmointisi niiden syntysijoilla, niin löydät lisää infoa täältä:

 

Chakrat, minä ja raha