VALO MINUSSA PODCAST

Jakso #37 Minä ja raha, OSA 2

Valo minussa -Podcast & Elina Tarpila

Haluatko muuttaa suhteesi rahaan ja ymmärtää ja muuttaa energiaasi joka siihen liittyy – pysyvästi? Kuuntele minä ja raha -jaksojen kaikki kolme osaa ja ymmärrä rahan ja vaurauden energia sinussa. TOISEN OSAN KESTO 26 min.

Näet suhteesi rahaan ja varallisuuteen uudessa valossa.  Minä ja Raha jaksot 1-3 ovat jokaiselle, joka haluaa ymmärtää rahan ja ansaitsemisen käsitteet laajemmin ja muuttaa niiden energeettisen perustan siltä osin, kuin elämä suhteessa rahaan on kamppailua tai tallaa samoja vanhoja latuja vuodesta toiseen. 

OSASSA KAKSI katsotaan kolmea erilaista rahan energiaa: Tuloja, säästöjä ja velkaa. Mukana on myös erinomaisen silmiä avaavat harjoitukset, jotka voit tehdä samantien!

Rakkain terkuin, Elina

…ja osaan kolme pääset sivun alareunan nuolinäppäimellä!

PS. Olkoon vuosi 2020 vaurauden vuosi! Tule mukaan 4 viikon ohjelmaan, jonka aikana putsaat kaikkiin rahan energeettisiin ulottuvuuksiin liittyvät ohjelmoinnit.

Moni asiakkaistani on yrittäjiä TAI haluaa siirtyä tekemään sitä, mille sydän sykkii. Yrittäjyydessä myös kaikki rahaan liittyvät uskomukset kärjistyvät potenssiin kymmenen. Mutta olet sitten yrittäjä, palkkatyössä, eläkkeellä tai työtön, niin rahan energeettiset lainalaisuudet ovat samat. Kuten edellisessä jaksossa (no. 36) sanoin, rahan tulovirta on kiinni mm. siitä, kuinka tuot itseäsi esille maailmassa, mihin suuntaat elämänenergiasi ja kuinka vapaasti se virtaa. Raha on vastine elämänenergiastasi.

Kuten aina, asiat on muutettava niiden alkulähteillä. Jos olet valmis paiskimaan hommia kanssani neljän viikon ajan ja laittamaan itsesi likoon, ilmoittaudu mukaan Chakrat, minä ja raha -ohjelmaan.