VALO MINUSSA PODCAST

Jakso #38 Minä ja raha, OSA 3

Kun haluat ansaita enemmän, menestyä sillä mitä teet ja toimia rohkeammin, avain tilanteen muuttamiseen on oman energiajärjestelmän ymmärtäminen. Klikkaa ja lue kuinka raha ja kolme alinta energiakeskustasi liittyvät rahaan:

Tämä jakso täydentää edellisiä rahajaksoja #36 ja #37 ja antaa syventävää tietoa rahan energiasta sinussa.

Alimmissa chakroissa on varastoituneena kaikki tieto, joka liittyy rahan ansaitsemiseen, vastaanottamiseen ja kerryttämiseen.

MIKSI ALIMMAT CHAKRAT JA RAHA LIITTYVÄT KIINTEÄSTI YHTEEN?

Siksi, koska kolmen alimman energiakeskuksen teemoja ovat:

  1. Perusturva: olenko turvassa elämässäni ja tekemisessäni?
  2. Ansaitseminen ja oman arvon tunne: tunnenko oman arvoni ja ansaitsenko hyviä asioita kuten rahaa? 
  3. Uskomukset: syntymäperheen – heimon – uskomukset liittyen rahaan ja vaurauteen.
  4. Toiminta: uskallanko toimia sydämeni ohjauksessa? Tunnenko olevani oikeutettu  tekemään, luomaan uutta, ilmaisemaan itseäni ja nauttimaan siitä kuka olen?
  5. Vastaanottaminen: osaanko ottaa vastaan vai estänkö itseäni esimerkiksi kontrolloimalla, yliyrittämällä tai vastustamalla sitä mikä on?

Kun elämä jumittaa yllä mainituilla osa-alueilla, tiedät tasan tarkkaan mihin työskentely oman itsen kanssa on kohdistettava, jotta tilanne muuttuu. Niin kauan kuin nämä teemat hallitsevat, löydät lukemattomia keinoja sabotoida tekemisiäsi ja menestystäsi – ja se kaikki tapahtuu automaattisesti.

Ymmärrä energiaasi ja muuta se. Tulkoon tästä elämäsi vaurain vuosi myös taloudellisesti!

Rakkain terveisin, Elina

Tule mukaan nyt Chakrat, minä & raha neljän viikon verkkovalmennukseen ja muuta pysyvästi rahan energia sinussa. Katso TARJOUS, voimassa rajoitetun ajan.

https://valominussa.fi/minajaraha