VALO MINUSSA PODCAST

Jakso #50 Mikä kysymys blokkaa onnistumisen? Opi parempi tapa

Avainsanat: Mielenhallintaa, sanojen voima, omannäköiseen elämään, vetovoiman laki, tietoisuus, itsetuntemus, hyvinvointi, elämäntaidon valmennus, maailman huonoin kysymys

Valo minussa -podcast

Tervehdys ihana <3

Kuinka huolehdit itsestäsi?

Minulle on supertärkeää huolehtia hyvinvoinnistani kaikilla sen tasoilla: fyysisesti, henkisesti ja mentaalisesti. Se on kaiken henkisen kehityksen perusta. Pohja, jonka päälle rakentuvat intuitio, elämänilo ja minulle supertärkeä asia, se että luukut myös ”yläkertaan” eli korkeampaan viisauteen pysyvät avoimina!

Tämä kaikki lähtee oman pään sisältä: ajatuksista! Koko tietoisuuden lisäämisen ydin on oppia siitä, kuinka oma mieli toimii, opetella sen kanssa sinuiksi ja löytää keinoja omiin kompastuskiviin.

Kun mieli on ruodussa ja tasapainossa, on mahdollista tuntea enemmän hyvältä tuntuvia tunteita ja elää sydämestä käsin. Ja vain sydämestä käsin luot elämääsi haluamaasi suuntaan.

Luomisen ensi askelet ja tärkeimmät askelet tapahtuvat kuitenkin mielessä. Kaikki lähtee ajatuksesta. Ajatuksesi määrittävät sinun vallitsevan värähtelysi. Mistä ajatukset sitten koostuvat? Itse asiassa, sinun ajatuksesi ovat suurimmaksi osaksi kysymyksiä!

Tiesitkö, että suurin osa sisäisestä puheestasi tapahtuu kysymysten muodossa?

Minulle tämä fakta oli yllätys, vaikka olin kiinnittänyt huomiota siihen, kuinka moni elämänmuutosta kaipaava asiakkaani kuvaili minulle oloaan aivan järkyttävän ”huonojen” eli ei-toimivien kysymysten avulla: Kuten Miksi olen AINA tässä samassa tilanteessa? Miksi en onnistu kuten muut? Mikä minussa on vikana? jne.

Koska suurin osa sisäisestä puheestasi tapahtuu kysymysten muodossa, kysymykset joita kysyt itseltäsi vaikuttavat hyvinvointiisi enemmän kuin osaat ajatella. Ne ohjaavat ajatteluasi, toimintaasi ja tunteitasi – sitä minne energiasi suuntautuu ja myös sitä, mitä vedät puoleesi.

Tämä jakso on sinulle, joka haluat voida yhä paremmin elämässäsi ja oppia itsestäsi ja mielestäsi pieniä mutta tärkeitä asioita, joiden avulla kohennat hyvinvointiasi ja luot elämääsi yhä paremmaksi ja täydemmäksi.

KUUNTELE TÄSTÄ, KESTO 25 min.

Rakkain terveisin, Elina